versatile:
Jāprasa, kurš vairāk saspiedies - kvekšķis, vai tas, kas atpakaļ sauc.
+++
Tieši tā. Un kāds vēl man te stāstīja, ka f-blogeri ir VARĒJUŠI atturēties no provokācijām un NEATBILDĒT uz kvekšķa tekstiem. Laikam tomēr visi nē. ): Dažiem liekas, ka viņi ir baigi "smieklīgie" ...
Godīgi-man bija grūti atturēties lai gan zināju,ka vajag.Vienkārši besī ka latvietis nepārtraukti lamā Latviju un citus latviešus un pats priecājas par sevi.Es nav reliģiozs-man nepatīk pagriezt otru vaigu,ja pa pirmo sit.
zināt, man pēdējā laikā ir krietni interesantākas lietas par fbloga foruma čekošanu, bet ja pareizi sapratu - kvaa ir RIP ? PS man ļoti patika lodžijas stāsti un bildes, es sērošu
NilsS:zināt, man pēdējā laikā ir krietni interesantākas lietas par fbloga foruma čekošanu, bet ja pareizi sapratu - kvaa ir RIP ? PS man ļoti patika lodžijas stāsti un bildes, es sērošu
Vari pats sākt būvēt lodžiju tad ātkal mums būs priecīgi
Būtu labi, ja tava pareizā saprašana piepildītos, situ pie koka, spļaudos pār abiem pleciem. Ja galīgi slīksi asarās, varu sabildēt un tev aissūtīt vienas savas istabas remontu, bet to taisīs speči, varbūt nebūs tik aizraujoši kā lodžija, bet toties platība lielāka.
Schneider:Būtu labi, ja tava pareizā saprašana piepildītos, situ pie koka, spļaudos pār abiem pleciem. Ja galīgi slīksi asarās, varu sabildēt un tev aissūtīt vienas savas istabas remontu, bet to taisīs speči, varbūt nebūs tik aizraujoši kā lodžija, bet toties platība lielāka.
Tev nav tāda vēriena un kur tad vēl tā kaisle uz sportiskajiem ričukiem, rolleriem un lentiniekiem!!!
1. Pašlaik lietoju Anlen Ariel, pie tam ar visai oriģinālu bagāžnieku - 50.gadu RVR. 2. Zaļā jaunībā uz lauku ballēm braukāju ar Vjatku. 3. Pāķos ir vēl strādājošš Sonata-304.
Tā, ka varu iepostēt ko gribi par šiem tematiem, tik DIEVA DĒĻ NEAISTIEC TO SŪDU, KAMĒR NESMIRD!!!
Katrā sabiedrībā ir jābūt kādam muļķim. Kā izbano vienu, viņa vietā stājas cits, kas uz iepriekšējā fona nebija tik redzams. Izbanosi to, nāks nākamais. U.t.t.
Un tā var banot kamēr nepaliksi viens pats... muļķis.