forum.gif
Fotoskandāls?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / notikumi / Fotoskandāls?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 03.02.16 14:08
 citēt
Nu, atzīstās - kurš bija tas sliktais, kurš pārmontēja rumpjiem galvas? :D

www.delfi.lv...
Publicēts: 03.02.16 14:18
 citēt
Es nēsu vainīks, to vispār redzu pirmo reizi, "reklāma" man ir lamuvārds.
Un nau tur nekā briesmīga, kāda šķirba, kas par blondīni un bomzi ar nodzertu purnu redzami. :grimace:
Publicēts: 03.02.16 14:40
 citēt
paši nezinot ko paraksta būs parakstjušies zemkāda teksta, kur buš būt uzrakstīts, ka drīkst izmantot ķermeņa daļas citām vajadzībām.Tāda tā reklāmas tumšā puse, fui. Piekrītu strīpainajam, nekā briemīga tur nav. Kārtējā bļaustekle par neko. dzert vajag mazāk.
Publicēts: 03.02.16 18:10
 citēt
Schneider:Es nēsu vainīks, to vispār redzu pirmo reizi, "reklāma" man ir lamuvārds.
Un nau tur nekā briesmīga, kāda šķirba, kas par blondīni un bomzi ar nodzertu purnu redzami. :grimace:

Tu ko!?Vai tad neredzi,ka uzlabotajā variantā rumpīšiem pieliktas galvas ar stipri zemāku intelekta attīstības koeficientu?Jeb vienkāršāk sakot ar mazāk smadzenēm.Ja man tā kāds izdarītu,es uzreiz uz ECT uzrakstītu!:face-grin:
Publicēts: 03.02.16 18:15
 citēt
Galva un intelekta attīstība ir štrunc, blondīnei lielākais cilvēktiesību pārkāpums būtu, ja bildē būtu samazināti pupi.
Publicēts: 03.02.16 19:12 labots
 citēt
Kāposts ķešā un labi , ko šiem vēl vajag? Modeļa darbs nav prezentēt sevi bet gan produktu. To dāma būs piemirsusi.
Publicēts: 03.02.16 21:34 labots
 citēt
Fandango:Kubāsovai jāizdara secinājumi par savu nederīgo seju. Un citai reizei secinājumus izdarīs darba devēji, uzreiz paņemot citu kufāzovu.

Šoreiz domāju būs bijusi "Produkta pozicionēšana" kādam konkrētam tirgum ar KONKRĒTĀM sejām. Kubasovienēm nav ne vainas tik seja TIPISKI austrumeiropas feiss , mazajam māšukam biški labāks.
Publicēts: 03.02.16 21:35
 citēt
Vai man vienam tie kakli izskatās izstiepti?
Par tēmu +++ runčagalvai un Lunim. Ne katrai galvai jāvirina mute ar skaņu
Publicēts: 06.02.16 02:21
 citēt
WW-1. WW-2, OK! bet pie Bastīlijas ieņemšanas manas vainas nav! šo gan:
www.facebook.com...
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas