Es nēsu vainīks, to vispār redzu pirmo reizi, "reklāma" man ir lamuvārds. Un nau tur nekā briesmīga, kāda šķirba, kas par blondīni un bomzi ar nodzertu purnu redzami.
paši nezinot ko paraksta būs parakstjušies zemkāda teksta, kur buš būt uzrakstīts, ka drīkst izmantot ķermeņa daļas citām vajadzībām.Tāda tā reklāmas tumšā puse, fui. Piekrītu strīpainajam, nekā briemīga tur nav. Kārtējā bļaustekle par neko. dzert vajag mazāk.
Schneider:Es nēsu vainīks, to vispār redzu pirmo reizi, "reklāma" man ir lamuvārds. Un nau tur nekā briesmīga, kāda šķirba, kas par blondīni un bomzi ar nodzertu purnu redzami.
Tu ko!?Vai tad neredzi,ka uzlabotajā variantā rumpīšiem pieliktas galvas ar stipri zemāku intelekta attīstības koeficientu?Jeb vienkāršāk sakot ar mazāk smadzenēm.Ja man tā kāds izdarītu,es uzreiz uz ECT uzrakstītu!
Fandango:Kubāsovai jāizdara secinājumi par savu nederīgo seju. Un citai reizei secinājumus izdarīs darba devēji, uzreiz paņemot citu kufāzovu.
Šoreiz domāju būs bijusi "Produkta pozicionēšana" kādam konkrētam tirgum ar KONKRĒTĀM sejām. Kubasovienēm nav ne vainas tik seja TIPISKI austrumeiropas feiss , mazajam māšukam biški labāks.