TesMens:Kad paskatos, ka viņš katru dienu, kad te iebāž savu snurķi, ieliek man vismaz vienu sarkano ''patīk'', tad saprotu, ka viņš ir visneaekvātākais no visiem! Varbūt jāaizved pie ģimenes ārsta pēc norīkojuma?
Bet ir jau arī pamatoti tie sarkanie salikti.. un cilvēkam, laikam, nav slinkums ķēpāties.
Gribētos uztaisīt totalizatoru- cik pasažieri no fotobloga domā, ka OBSCURA ir Marnics un cik lietotāji, ka tas ir vēl viens feikais profils jau no esošā 'astoņkāja''?
PS ceru, ka neiekļūšu automātiski neadekvāto lietotāju sarakstā
talavietis:Gribētos uztaisīt totalizatoru- cik pasažieri no fotobloga domā, ka OBSCURA ir Marnics un cik lietotāji, ka tas ir vēl viens feikais profils jau no esošā 'astoņkāja''?
PS ceru, ka neiekļūšu automātiski neadekvāto lietotāju sarakstā
Pēc izteiksmes stila un veida - "astoņkājis". Pareizāk sakot - vēl viena astoņkāja kāja.
Astoņkājis ir pieticīgs apzīmējums. Gan jau cilvēkam radu un draugu lokā vairs nav neviena kam jau nebūtu nostreļīts telefons priekš reģistrēšanās sms.
Maris:Astoņkājis ir pieticīgs apzīmējums. Gan jau cilvēkam radu un draugu lokā vairs nav neviena kam jau nebūtu nostreļīts telefons priekš reģistrēšanās sms.
Ak, es naivā! Biju iedomājusi, ka cilvēks katru dienu iegriežās Maximā un pērk jaunu Zelta zivtiņu.
1. Es tas neesmu. 2. Almarss ar fotomasteru raksta vienā rokrakstā. 3. Ja par astoņkāji bija domāts Uldis, tad es tur redzu tik trīs kājas - fandango, priore un tesmens. 4. Kristāpā nekādu neadekvātu uzvedību neesmu pamanījis, varbūt tādēļ, ka bildes neanalizēju. 5. Ja kāds pērk ZZ tik dēļ reģistrēšanās nenopietnā portālā, tad tādus vajag slānīt, jo dēļ šiem komiķiem mums drīz telefona numurā būs 15 cipari.
Schneider: 3. Ja par astoņkāji bija domāts Uldis, tad es tur redzu tik trīs kājas - fandango, priore un tesmens.
nu jau ko tad pārējos ignorē re ku koļa www.fotoblog.lv... un vilka aste www.fotoblog.lv... un nu jau obskura ar . Un masters ar, lai kā negribas šam atzīties multimākslinieki jau tādi jūtīgi..
Nē nu skaidrs ka raustot 4 pupus (un vēl šo to) reizē slaucēja ražīgums palielināsies Un bildes Uldi nevar likt bezgalīgi, agri vai vēlu tās paliek garlaicīgas, visiem bez izņēmuma. Kāds pa mūžu saražo 10 skatāmas, kāds 100, kāds vispār nevienu. Pārpludināt galeriju tik ar drazu joka pēc ar ātri vien apnīk, īpaši to vērot. Saprotams pieļauju ka tev tā ņemšanās un lēkāsana no profila uz profilu sagādā prieku.
Schneider:1. Es tas neesmu. 2. Almarss ar fotomasteru raksta vienā rokrakstā.
Šnaider, Arī es tas neesmu, lai kā tev gribētos! Klausi Kārli, viņam ir pieredze. Un beidz bloga biedrus maldināt, saku to tev kā virsnieks virsniekam! HA!
Ak jel, taču kāda nozīme, ka te cilvēkiem personības dubultošanās via arī Tēvs un dēls runā viens ar otru nevis dzīvē, be gan fotoblogā. Es iesaku tiem antiņiem vnk nepievērst uzmanību, jo, ķidājot "astoņkāji", jūs šiem "attention-whores" dodat tieši to, ko vini grib - uzmanību. Vajag vnk ignorēt