Datumi - tie paši, kuri lapas sākumā, par Tatru braucienu ceru tikt skaidrībā tuvāko pāris nedēļu laikā, jo es, kā katrs kārtīgs letiņš, raujos vismaz divos darbos.
Priore, ej savā cellē skaitīt pātarus, tev ar Seleniu satikties nemaz negribas, bet bilde ar viņu vislabāk sader tieši man.
Šis datums izklausās labi, visi pārējie ne tik ļoti.
Vēl interesants laiks ir jūlijs 28-31, kad būšu Aglonā uz copi. Saprotiet tikai mani pareizi, tas ne tik ļoti ir stāsts par makšķerēšanu un braukt ar auto šajās dienās nevarēšu. Ja ar kādu varētu sarunāt transportēšanu Aglona -> Shneidera pirts -> Aglona, būtu traki labi. (:
Visi pasaules kari pa lielam izceļoties tieši sieviešu dēļ. Kā fraņši saka: cherchez la femme...Un bārdainajai (transvestīte?) priorei - Fuj! par tādu nesmuku runāšanu! (izlasīju) Bet nenovirzamies no tēmas - te runa par pirti.
priore:Aglonā viens vecis uz ''copi''????? kā tik visādi TO mūsdienās nesauc.
KUR manā postā tika minēts, ka braucu VIENS?
Maris:Nez Shneideram dīķī karūsas nav? Tur ta var arī copi uzrīkot.
... un kur es pieminēju, ka braucu MAKŠĶERĒT?
Pieminētais Aglonas pasākums ir makšķerēšana tiem kam patīk un padzeršanās tiem kam patīk ... Dažiem indivīdiem patīk tikai viena no šīm augstāk pieminētajām nodarbēm. (:
Nu bet ko lai dara, ja par tava nika svešvalodas iscelsmi stipri lauzīt galvu negribas, bet vārdu priore pirmām kārtām gribas sasaistīt ar latviešu kino klasiku:
Bet es nevella nesapratu - konkrētais(ā) bloga priore ir laicīgas grupas vai klostera vadītājs(a)??? Nu, par priekamāju, nu nezinu, nezinu, tā būs visa Līvānu novada abgānīšana. Bet nu labi, Frīdis var paņemt kādu palaistuvi līdzi, ja tik pa visu pagastu nereklamēs savu profesiju un viņi abi ar savu zaņķību apsola nodarboties kaukur upes otra krasta krūmos.
Lūdzu ielieciet topika nosaukumā konkrētu datumu (tad, kad tas skaidri būs zināms)! Ne visiem atrodas laiks pārlasīt visu spamu, lai atrastu attiecīgo ierakstu.
Topika autors ir ne es, kad grupas vadītājs būs saorganizējis pasākumu, es uzlikšu rezolūciju
Saskaņots Es, no Dieva želastības: __________ (Šneiders)
un gaidīšu ciemos, sanesis pirtī malku, ūdeni un sagatavojis sliekas karūsu copēšanai, bet Oliss varēs nosaukumā rakstīt datumu.
Profilbildē ir mans vecais Mikusis, lai tajā redzētu kādu piedauzīgu uzmākšanos vecmeitām - fui, priore, nu kā tā var, man pat ausis trubiņās sarullējās no kauna...
Lai tauta lemj par datumiem, kādas stundas iepriekš varēsi izvilkt drātis no dadžiem un satīt/samīcīt tā, lai iet bagāžniekā. Jā, arvien vairāk izskatās, ka 23-29.augusts man aizies pa Tatriem.