Kopumā sarakstē tik daudz liekas informācijas un tik maz par pirti. Es ar labprāt aizbraukti, bet man ir svarīgi datumi it sevišķi ja plānojas uz maiju.
Ķēmi tādi, tak organizējieties, sakiet datumu, ja tik nebūs kāzu, pilsētas svētku vai vēl kād citaa trobeļa fotografēšana, es iskurināšu pirti un gaidīšu pie celiņa ar pušķotiem goda vārtiem!
Schneider:Ķēmi tādi, tak organizējieties, sakiet datumu, ja tik nebūs kāzu, pilsētas svētku vai vēl kād citaa trobeļa fotografēšana, es iskurināšu pirti un gaidīšu pie celiņa ar pušķotiem goda vārtiem!
Šitāds variants ir sarežģīts. Labāk pašam nosaukt kādus 2-3 brīvus datumus, un kurā vairums vai vajadzīgākie personāži tiek, tajā tad organizēt.
Uz ātru roku - varētu būt laikam visas augusta nedēļas nogales, precīzāk nepateikšu, esmu laukos, betonēju jaunajai pirtij grīdu, ja kas. Nekā, sameloju, 19-21.augusts Preiļu pilsētas svētki, kur bildēšu bes pārtraukuma.
Preiļos ir, bet mans miests Līvānu novadā, bet nu gan jau vietējā slimnīcā traumpunkts strādā. Plītsriņķus nedošu, ņemiet līdzi savus. Žoga arī nav, no kā mietus lauzt, bet varu piedāvāt malkas čupu, ja apsolāt pagales sakrāmēt apakaļ.
Vispār jau gribētos satikt A_seleniu, gandrīz kaimiņi esam, bet viens otru nepazīstam.
Schneider: 19-21.augusts Preiļu pilsētas svētki, kur bildēšu bes pārtraukuma.
Fototautai jau tas tieši kā reiz. Atceros, ka pat oficiāls bloga plenērs tika rīkots kkad sen kkādos pilsētassvētkos, šķiet, ka Alūksnē... Un pēc masveida klikšķināšanas var sakopoties pirtī un garšot līdzpaņemtos šķidrumus, arī nomazgāties, ja ļoti vajag.
Vispār jau manis pēc. Ja pats nevarēšu, es jūs varu ielaist savā lauku mājā, pats bildēšu, piekriedams brīvākajā laikā. Tik pieskatiet Māri, lai sadzēries neizmētā man pa pļavu plīts virsas detaļas.
Schneider: 19-21.augusts Preiļu pilsētas svētki, kur bildēšu bes pārtraukuma.
Fototautai jau tas tieši kā reiz. Atceros, ka pat oficiāls bloga plenērs tika rīkots kkad sen kkādos pilsētassvētkos, šķiet, ka Alūksnē... Un pēc masveida klikšķināšanas var sakopoties pirtī un garšot līdzpaņemtos šķidrumus, arī nomazgāties, ja ļoti vajag.
Vo tajos datumos kā reiz būšu uz vairākām dienām ~40 km attālumā no Preiliem, varētu i daskrīt
Schneider:Vispār jau manis pēc. Ja pats nevarēšu, es jūs varu ielaist savā lauku mājā, pats bildēšu, piekriedams brīvākajā laikā. Tik pieskatiet Māri, lai sadzēries neizmētā man pa pļavu plīts virsas detaļas.
Jā tādu saujiņu lēdiju varētu šim uzdevumam piekomandēt.
Bet plenēri tik viegli nenākas - vajag vēlēt orgkomiteju, tad mierināt zaudējušos kandidātus, atrast rosoļa griezējas kuru IQ garantētu, ka nepiegriezīs klāt gēla nagus utt.
pirts pasākumu gatavošanās topiki , parasti ir laba lasāmviela..., ar noteikumu, ka pasākumu organizē pedantiski mātišķa būtne, kura par visu padomā, un neko nejēdzošos, neaptēstos potenciālos plenēristus savlaicīgi, ar hronometrisku precizitāti saliek pa plauktiņiem ...
Nu bet tad gāzieties tik šurp, varēšu pasniekt meistarklasi pavārmākslā, uz to laiku varētu būt gatava arī žāvētava, jo zivij vai pāris vistiņām pirti nekurinās, arī kauko līdzīgu stacionārajam grilam plānoju uzmūrēt.
Vajag savīkšķītu agroplēvi vai vecus aizskarus uz kuru fona bildēt dažādu gadagājumu, kalibru un stīvuma pakāpes kailas jaunavas. Kādu suņa kaklasiksnas nēsātāju un kko vajadzētu ari skulptūras aizstāšanai.
Labības man nav, jo tā ir brīvdienu lauku māja, ar lauksaimniecību nodarbojamies tik piemājas dārziņa līmenī. Bet nu nekas, jauņuves var iedzīt upītē vai arī blakus liekņa, aizaugusi ar gariem grīšļiem un vilkvālītēm. Suņa siksnas nav, jo nav arī paša suņa, mājas pastāvīgās iedzīvotājas ir Rozālija un Apolonija - divas kaķenes. Bet nekas, varu no kaimiņa aizņemties to kaklasiksnu, kuru liek govij uz slaukšanu un, ja vajak, arī krotālijas dabūšu kādam ausīs iekniedēt. Un re, kas man te par ugunīgi asiņainiem saulrietiem, tādiem fonā Mari ar plītsriņķi rokā un Olisu ar špickasti un petrolejas pudeli:
1. Ļoti aptuveni - augustā 12-14, 20-21, septembrī 9-11, precīzi savu garantēti brīvo laiku nezina neviens. Ja uz Tatriem aizbraucu 24-28.augustā, brīvas kļūst septembra 17-18. nedēļas nogale un otrādi. 2. Scenārijs radīsies pats no sevis. Ja kāds gribēs piedalīties pilsētas svētkos un starptautiskā autorleļļu festivālā, tas būs viens, bet, ja gribēs uz purvu dzērvenēs - cits. 3. Nevaru diktēt, vegāniem un krišnaītiem noteikti gaļa, bet jūdu tautības vegāniem un musulmaņiem - cūggaļa. Un pašiem to noteikti būs jāpēd. 4. Nezinu, ja tik no manis maksu neprasīsiet, tas jau būs labi. 5. Nu, ja bla, tad bla.
Un vispār - esmu sūdīks organizators, toties labs izpildītājs, tā, ka gaidu priekšlikumus no jums.
priore:Es visu sapratu, tik nezinu, vai tas ir labi, vai slikti. morale ar pastāv, saproties... ;(
Vot samaitātās fantāzijas! Šneiders te rakstīja, ka gribētot mani redzēt. Lūk, tad arī atzīmēju blociņā, ka top tāds pasākums, lai neaizmirstos. Tikšu vai nē - vēl nezinu.