būtu žēl, ja f-blogu slēgtu dažu p!d^ru dēļ. ): man, piemēram 2015. gadā, gadījās komerciāls darījums pārdodot vienu galerijas bildu k-kāda kantora gada kalendāram.
Tā kā tas ķems atkoda noslēpumu nav vērts slēpties, bet ja kaut viens koments te būs no vardveidīgajiem......es uzstaisīšu "palmu" un tad lai visi varžu dievi viņam stāv klāt........
Fascinē cilvēku doma likt uz bildēm watermarku ar tekstu : "neapstrādāta", tas ķipa no sērijas uzservēt pusizceptu kotleti, pielikt birku "neizcepta" un dot ēst.
Oliss:Tā kā tas ķems atkoda noslēpumu nav vērts slēpties, bet ja kaut viens koments te būs no vardveidīgajiem......es uzstaisīšu "palmu" un tad lai visi varžu dievi viņam stāv klāt........
Tātad būt vai nebūt pirtei??????
p.s. Luni sāc organizēt!!!
Oi es šoreiz pass , mums kautkur vasarā plānot pasākums lielā formāta faniem ar 8X10 kamerām un kontaktkopēšanu. Taka diviem vasarā man nebūs laika Jau tagad obligāto pasākumu kalendārs nedēļas nogales pa 50% pilnas līdz septembrim.
Oliss, lai saorganizētos uz pirti vajag vairāk par dažu cilvēku gribēšanu un galvenis arī varēšanu piedalīties. Pēdējoreiz kad doldias mudināta mēģinājām saorganizēties, necik tālu netikām - telpas norezervēju, tauta pazuda un visu atcēlām.
Te jau arī pie manis trīs reizes taisījās braukt uz laukiem bildēt purvu, Dansiga - badīties ar kaimiņa bulli, žāvēt speķi, tecināt šmakauku un ko tik ne vēl, bet tālāk par ideju nau tikuši.
Schneider:Te jau arī pie manis trīs reizes taisījās braukt uz laukiem bildēt purvu, Dansiga - badīties ar kaimiņa bulli, žāvēt speķi, tecināt šmakauku un ko tik ne vēl, bet tālāk par ideju nau tikuši.
Nevella..... es tev vairākas reizes prasiju lai tu ieliec šķūnīša kordinates, lai zin kur braukt bet tu ni un ni.....
Uz vasaru man būs jau divas pirtis, jaunā un vecā, no kuras (ak, kāda eksotika!) varēs iziet vēl mellāks, nekā iegājis. Bet nu us savākšanos es neceru, tev drāts būs, arī vējdzirnavas - až veselas divas, Vārkavas un Pastaru.