forum.gif
Roļiku slīcināšana
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Roļiku slīcināšana
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 24.01.16 00:37
 citēt
Parīzē pie kādām tur tām šeptēm nolaiduši kanālu un tur loģiski daudz hlamu:

www.theguardian.com...

tajā skaitā automat 35c roļiks:

frenchmorning.wpengine.netdna-cdn.com...

www.cosmonet.org...

A tāds paspožs izskatās - interesanti nesen kādam lieks palicis? Kamera tomēr pie 500eur.
Publicēts: 24.01.16 01:20 labots
 citēt
Istenībā tajos kānļos diezgan kaļķains tīrs ūdens , mantas labi saglabājās ! Kad lietus uznāk pienes smalka kaļķa nogulsnas. Parižš uz kalķakmens.
Publicēts: 24.01.16 01:27
 citēt
Te vairāk bildas:

antipriunil.ru...

Diezgan zampīgs izskatās :) Jā, bet izteresanti kad roļiks ielingots - viņš nekad nav bijis īsti lēts.

Veļļuki pārsvarā tie īres smagie kluči.
Publicēts: 24.01.16 01:30
 citēt
Ja tur dzīvo karpas un pat foreles, tad ūdens nebūs diezcik agresīvām vielām piesārņots.
Publicēts: 24.01.16 01:38
 citēt
Schneider:Ja tur dzīvo karpas un pat foreles, tad ūdens nebūs diezcik agresīvām vielām piesārņots.

ā nu es ar pierakstus palasīju - izrādās pēdējo reizi kanāls mēzts 2001 gadā - tātad pēdējos padsmit gados roļiks ielingots - būs kāds pabiezs hipsters sapratis, ka māksla nesanāk un simboliski aizlaidis pa burbuli.

sēžot uz kādas glaunas dzīvojamās baržas.
Publicēts: 24.01.16 10:20
 citēt
pa, un ap Parīzes kanāliem apgrozās miljoni raibas publikas, tāpēc arī atradumi no - līdz cenu kategorijās .... . pie mums atradumi cita rakstura www.aprinkis.lv... , kaut gan ūdens dzīles slēpj arī mantiskas lietas, un iespējams vērtīgas, zelta karietes muižu dīķos utt ..... :bad_smile:
Publicēts: 24.01.16 11:27
 citēt
Es zinu vienu kungu kuram nenovēlētu nekādus drošības tehnikas jokus peldoties - jo viņu atrastu ar suņa siksnu ap kaklu -Delfi uzsprāgtu...
Publicēts: 24.01.16 11:46 labots
 citēt
es pagājušo vasaru Horvātijā aizlaidu nejauši C-Pol no tilta, vienkārši bija atskrūvējies jau tik tālu, ka pieskaroties tas nokrita. Bija tāds niķis nepievilkt, lai nav jāmokās to atskrūvējot.
... bet ūdens tik dzidrs, ka redzi un tomēr bija slinkums tam ņurkot pakaļ :D
Publicēts: 24.01.16 11:55
 citēt
Maris:Es zinu vienu kungu kuram nenovēlētu nekādus drošības tehnikas jokus peldoties - jo viņu atrastu ar suņa siksnu ap kaklu -Delfi uzsprāgtu...

---------------

Pag, tas nav no personāžiem, kurš Negatīva siltumnīcā bilžojies?
Publicēts: 24.01.16 12:26
 citēt
Maris:Es zinu vienu kungu kuram nenovēlētu nekādus drošības tehnikas jokus peldoties - jo viņu atrastu ar suņa siksnu ap kaklu -Delfi uzsprāgtu...
:haha::haha::haha:
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):