forum.gif
Iespējams var noderēt!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Iespējams var noderēt!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 18.01.16 21:12
 citēt
www.youtube.com... - apskaties, iespējams šī informācija Tev noder.
Publicēts: 18.01.16 21:15
 citēt
Un kur konkrēti, kādā dzīves situācijā man noderēs šā rullīša noskatīšanās?
Publicēts: 18.01.16 21:34
 citēt
Schneider:Un kur konkrēti, kādā dzīves situācijā man noderēs šā rullīša noskatīšanās?

Tu vari izdomāt pats, kā izmantot šo iespēju, jo manuprāt informācija ir ļoti detalizēta pasniegta. Viss atkarīgs, kāda situācijā atrodies un vai esi apmierināts ar to ?
Publicēts: 18.01.16 21:37
 citēt
Redzēju pirmās trīs sekundes un ieliku trīs īkšķīšus uz leju. :D
Publicēts: 18.01.16 21:44
 citēt
3rdHalf:Redzēju pirmās trīs sekundes un ieliku trīs īkšķīšus uz leju. :D

Malacis vari lepoties ar sevi!
Publicēts: 18.01.16 21:57
 citēt
:face-grin:
Publicēts: 18.01.16 22:01 labots
 citēt
Michs:...manuprāt informācija ir ļoti detalizēta pasniegta.

Bet manuprāt tur informācijas ir nulle. Uzspiežot uz linku, parādās viela fantāzijai: Interesanti, ko piedāvās - tirgot narkotikas, nodarboties ar sutenerismu vai braukt uz Donbasu?

Trīs īkšķīšus nepieņēma, nācās likt tik vienu. Lai arī trīsreiz mazāk par 3/2, tomēr arī lepojos ar sevi. :face-grin:
Publicēts: 18.01.16 22:02
 citēt
Bet ja nopietni - moderiem vajadzētu beidzot iejaukties un šito spamu izdzēst.
Publicēts: 18.01.16 22:03
 citēt
Kārtējais idiotisms.Laikam tiešām blogs sāk debīliķus pievilināt.
Publicēts: 18.01.16 22:05
 citēt
Trešais kvekšķa profils, ja aissūtīsi savu meilu, tevi nospamos ar piedāvājumiem līmēt us stabiem indiešu raganas bildes.
Publicēts: 18.01.16 23:00
 citēt
Apskaties, iespējams šī būs revolūcija izglītībā - uz prasmēm balstīta demonstrācija atdarināšanai, pie dirsas matemātiku un bioloģiju www.youtube.com...
Publicēts: 18.01.16 23:24
 citēt
Publicēts: 19.01.16 10:04
 citēt
Mīnuss arī no manis, turklāt darbā skatos bez skaņas, pietika ar stulbo bildi un virsrakstu
Publicēts: 19.01.16 10:35
 citēt
Dīvaini! Posta autoram ir pat bildes! Un bildēs meitenes nemaz ne sliktas… Tad jau kaut ko dzīvē ir redzējis, bet pavelkas uz šitādu buļļa kaku!:haha:
Publicēts: 19.01.16 10:48
 citēt
Bet us cilvēka lētticību arī balstās visi lohotroni. Es acceros 80-to sākumu, kad ļautiņi vienkārši sūtījia viens otram piečuku, cerot uz 28000 gala ieguvumu. Tad 90-tajos bija banka/superbanka. 2000-jos - visus centās zombēt fitlainisti, liekas, ka laiks būtu iemācīties, bet ik pēc laiciņa brāžas pāri kārtējā "iespēja kļūt miljonāram".
Es visiem tiem apbalvaņītajiem dundukiem pastāstu leģendu par šaha spēles izgudrošanu un atlīdzību par to. :face-grin::face-grin: Noklausās, pakasa ķobi, bet vienalga varonīgi sper ārā "Bet pie mums izdosies, viss ir aprēķināts un garantēts!"
Publicēts: 19.01.16 12:30
 citēt
Schneider: ik pēc laiciņa brāžas pāri kārtējā "iespēja kļūt miljonāram"

Nu, katrā tajā iespēja, reāli arī kļūst cilvēki par miljonāriem un multimiljonāriem. Tie, kas to visu izdomā.
Publicēts: 19.01.16 17:18
 citēt
Tups spams...Tādus kā Tu Michs ir jāizolē no piekļuves internetam..
Publicēts: 19.01.16 17:21
 citēt
privilege84:Tups spams...Tādus kā Tu Michs ir jāizolē no piekļuves internetam..

te jau uz izolēšanu pagara rinda sastājusies, rindas galvgalī, protams, pa četrām vietām sēž viens un daudza tupeli, tā kā, tikai pēc viņa, lūdzu ;)
Publicēts: 19.01.16 19:27
 citēt
Kautkāds šausmīgi monotons un neklausāms MmMm bbb
Publicēts: 19.01.16 23:03
 citēt
KVAA-II:Mavrodi tomer nevar izkonkurēt
(skatit ari filmu Detektiva Dubrovska Dosje)

Paziņa izkoda pāris gados tā saucamo "clik" biznesu, kur maksa......................................(u.t.t. pilnīgs sviests)

Es kļūdījos - KVAA aizņem rindas galvgalī nevis četras, bet vismaz sešas vietas......
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):