Schneider:Un kur konkrēti, kādā dzīves situācijā man noderēs šā rullīša noskatīšanās?
Tu vari izdomāt pats, kā izmantot šo iespēju, jo manuprāt informācija ir ļoti detalizēta pasniegta. Viss atkarīgs, kāda situācijā atrodies un vai esi apmierināts ar to ?
Michs:...manuprāt informācija ir ļoti detalizēta pasniegta.
Bet manuprāt tur informācijas ir nulle. Uzspiežot uz linku, parādās viela fantāzijai: Interesanti, ko piedāvās - tirgot narkotikas, nodarboties ar sutenerismu vai braukt uz Donbasu?
Trīs īkšķīšus nepieņēma, nācās likt tik vienu. Lai arī trīsreiz mazāk par 3/2, tomēr arī lepojos ar sevi.
Apskaties, iespējams šī būs revolūcija izglītībā - uz prasmēm balstīta demonstrācija atdarināšanai, pie dirsas matemātiku un bioloģiju www.youtube.com...
Bet us cilvēka lētticību arī balstās visi lohotroni. Es acceros 80-to sākumu, kad ļautiņi vienkārši sūtījia viens otram piečuku, cerot uz 28000 gala ieguvumu. Tad 90-tajos bija banka/superbanka. 2000-jos - visus centās zombēt fitlainisti, liekas, ka laiks būtu iemācīties, bet ik pēc laiciņa brāžas pāri kārtējā "iespēja kļūt miljonāram". Es visiem tiem apbalvaņītajiem dundukiem pastāstu leģendu par šaha spēles izgudrošanu un atlīdzību par to. Noklausās, pakasa ķobi, bet vienalga varonīgi sper ārā "Bet pie mums izdosies, viss ir aprēķināts un garantēts!"