Neskan brendu nosaukumi, bet tajos pielietotie elementi un shēmas. Pie tam nozīme ir izgatavošanas periodam. Veco aparātu cienītāju aprindās augstāk kotējās 1970-tie, periods pirms mikroshēmām.
nu vot sanak tuksha dirshana.... a mulki klausas kas tic balabolam interneta lielakam citadi es ari varetu reklameties, ka Niro Nakamichi ampu stirgoju pa 45K
Sanāk diezgan pilna diršana, jo, ne es nosaku cenas, un ne no manas pārdošanas apjomiem nosaka preces vērtību.... Cenu nosaka tirgus, pieprasījums, tendencēm var sekot internetā, par tehniskajiem parametriem izsakās lietpratēji, var palasīt internetā, veic salīdzinošos testus, arī var iepazīties internetā
da nu nafifig - ņemt lentinieku vispār ir tīrākais risks un 90% ieberziens ( vēl jo vairāk CCCP) : 1. Kāda detonācija ? 2. Kāds ātrums, (skat 1. punktu) 3. Ir kādam Rīgā normāla testa lenta - lai var nomērīt frekvenču līkni ut.t..? varbūt paŗis cilv. 4. Kāds ir galvas nodilums ? 5. Kādā stāvoklī ir elektronika ? Kādā mehānika ? viss strādā ? 6. Jā ja Ilmārs Dzenis , Modern talking, skan uz ausi labi - tad var ņemt
Labs video. Patika nepiespiestā saruna. Man vēl viens Dual stipreklis palicis. Visu laiku pieturēju, bet gan jau būs jāšķirās, nav pēc viņa lielas vajadzības
jābūt baisam fanam, lai LV apstākļos pirktu vertushku virs stukas euro....Nez kāda tur adata ir, galviņam, cik frekvenchu diapazons tas par to LINN Sondek 12 un pārejiem dargajiem UBER resiveriem, kas nāk no minēta kadra....
lodzija:jābūt baisam fanam, lai LV apstākļos pirktu vertushku virs stukas euro....Nez kāda tur adata ir, galviņam, cik frekvenchu diapazons tas par to LINN Sondek 12 un pārejiem dargajiem UBER resiveriem, kas nāk no minēta kadra....
nu tak paskati pāris postus atpakaļ! MP 150 youtu.be...