lodzija:uj, JOLAN, šito gan labāk te navajdzēja pieminēt, ierakstīs tevi PUTINA fanos
PS Negativs, pa cik iet tas tavs Marantzs ?
Marantz aizgāja, neiegriežoties ss-ā. Vēl ir Audio Monitor Bronze 2, precīzi tāda cersija, tikai melnas, kā tavā youtube viģikā, bet ev nepiedāvāšu, jo ir doma pārdot par normālu cenu
O, kā dzeks tirgo RADIOTEHNIKAS, komplekts 300 euro, ja kas, man ar tāds ir tagad
Pārdodu visu kas uz foto - pastiprinātājs, divas S-50B un divas БАС-221. Pārdodu visu kopā. Stāvoklis labs bet ne ideāls. Gadus 10 atpakaļ viss strādāja perfekti. Rīgas robežās varu palīdzēt ar piegādi.
lodzija:baisi vajag tavū sūdu te Jolan, pa 300, ja ir SONY pa 20 euro CD plejeri, un kaudzem
Klau,tu esi vēl stulbāks nekā es domāju.Labi ka tādi idioti nevairojas....un to saka cilvēks ,kurš tirgo aparatūru!!!!!
Tu esi tik stulbs,ka nezini neko par skanējumu dažādību.Labi ,ka ir tāds fotoblogs jo nekur dzīvē mani ceļi ar tādiem idiotiem nekrustojas.Tagad vismaz es zinu stulbuma etalonu pēc kura mērīt stulbumu.
Par cd atskaņotājiem runājot, dažādiem brendiem, jau aparāta modeļa marķējumā ir pateikts priekšā, vai tas būs skanētājs vai nē, vai ir vērts testēt... Pa 20-30 € skanētāji nemētājās, ja nu vienīgi kāds tirgo sajātu detaļām. Skanētāji, labā stāvoklī lietoti būs apmēram 150€, un jāpiemin, no budžeta klases.... Stāvokli, ja grib lietot lētu cd, var daudz maz glābt ārējais DAC, ja vien tam cd ir optiskā izeja
Te fragments, vēl ir štabeļi dzīvoklī, fazendas pirmajā stāvā, fazendas guļamistabā otrajā stāvā, multifunkcionālā modulī, katrā vietā ieturot vienotu stila līniju...
Jolan2:negativ-tu to aparatūru tirgo vai dari ko citu ar viņu?Kam tik daudz ne visai svaigu dzelžu?
Šo to bez steigas pārdošu, šis tas no redzamā ir ideālā stāvoklī, šis tas jāpieremontē. Interesē ne visai svaigi, tāpat kā auto klasika, tā tāda novirze. Svaigiem cena krīt, attiecīgai kategorijai ne visai svaigu aparātu cena pieaug. Kad būšu parotāļājies un atdošu galus, bērni varēs pārdot[puika ņemās pa ebay].... Iznāk tāds kā tematiskais noguldījums/mantojums....
par biznesa peļņu - nopirku trešo biznesa telefonu, blakus LG K40 - būs Huawei P9 ar LEICA camera un AUDIO 24-bit/192kHz audio Pardevu Nakamichi resiveri www.gsmarena.com...
PS pardevējai jānes šokolāde tagad, iedeva 10 euro atlaidi, līdzīga tai meičai uz Armands foto
Lētākus pirkt nav jēga. Šitais skan labi. Kādreiz biju skeptisks pret bluetooth audio ierīcēm. Tagad var pirkt, attīstījušies. Ērti, pa fikso sajūgt ar jebkuru stiprekli telefonu, planšeti datoru, televizoru, bez jebkādiem vadiem
negatIvs: ... Kādreiz biju skeptisks pret bluetooth audio ierīcēm. Tagad var pirkt, attīstījušies. Ērti, pa fikso sajūgt ar jebkuru stiprekli telefonu, planšeti datoru, televizoru, bez jebkādiem vadiem
Kā ar skepsi par D-klases pastūžiem, tagad arī tie ir stipri atīstījušies + atīstās
Nav lielas pieredzes, esmu dzirdējis dažus. Gan jau neko, tie arī pārstāv dārgo un lēto galu. Manas specifiskās novirzes vislabāk pārstāv kāda epizode skaņu tehnikas attīstībā, ap 1970-to gadu vidu, kad vēl plaši neizmantoja mikroshēmas, no tā izvēloties atsevišķus modeļus. To kombinēju ar mūsdienu tehnoloģijām, iznāk tāda hibrīdsistēma. Apmierina skaņa, dizains. Kastu čupa, kura iekrājusies, pa lielam ir blakusprodukts, kombinācijām, lai iegūtu kādu noteiktu aparātu, vai pārdodot atslogot budžetu