PRIEKĀ - sveicieni visiem SVĒTKOS PS Tevs ir FORBES - Aldis Eglajs, CATRI JAHTAS un LIB Valdes pr, MINOX>LV izstades. Mates radi Melburnā AU ir Kenediju ģimene, Kenediju klans, man Švarceneggers ir radinieks
Tak visi šitie 90 mito beigu plastmasas "resīveri" ir parodija (jau paskatoties uz tiem vadu konektoriem - uzreiz skaidra kvalitāte)... tādiem nav nekāda vērtība - pirtī/garāžā derēs
un projektora kvalitāte vnk
p.s. melomāna kungs varēja arī win key ebajā pa 3 eur nopirkt...
Jā, es nesaprotu visus TOS PIDARUS, kuri ieraksta skaņu uz SŪDIEM Man nekad nav bijusi slikta skaņa, ar izņēmumiem, kur aparāts jau defaultā nevar izspiest neko labāku, bet pat tur ir bijusi skaņa daudz maz OK, CANONS ziepis 70 modelis, vienai dāmai uzdavinaju, tā pret sauli nosvilināja un izmeta laukā/ SKŪTERS Ogres koncis : youtu.be... UN Austrumu robeža klubs : youtu.be...
Laiks kaut ko pamainīt, tādēļ pārdošu pārīti Focal 714 V. Francijā ražotas un būs ļoti labas kādam kurš sev meklē pirmo stereo komplektu. Defektu nekādu nav un kalpos vēl ilgi. Gribētos 300 eur.
Nu uz tādu cenu jau var bulciņām nopelnīt, tikai jautājums, kad un par cik kāds paņems. Vienu dienu nologovaja piebrauks apvaicāties, kur tik daudz mantas rāvis
Kāds zin, kā pareizi uztaisīt FM anteni Sony mūzikas centram, tā lai sprakšķi un šņākoņa brīžiem nebūtu? Kādu laiku ķimerēju, nav īsti perfekti... Uz pilno ka uzgriež, tad it kā pazūd, bet kaimiņi visi nav mierā ar skaņu.
Kamēr šeit rakstīju, zibens istabā iespēra un korķus izsita! Izrādās, pie vainas stāvlampa, kuru pārvietoju, akustikai par labu, kaut kas uz īso sagāja. Tagad skan jau labāk!
Laba informācija, tagad tik atliek nopirkt ZZ karti un sākt šo bombardēt ar zvaniem trijos naktī, ķip, Gunča lika nodot sveicienu savam mīļotajam vīram.