Baisie ledusskapji. Es gan par to skaņu neesmu tik lielā sajūsmā. Savulaik tāda izmēra skandas taisīja, lai no salīdzinoši mazām jaudām dabūtu lielu tesienu, tagad ticams, ka kaut kas šāds varētu spēlēt labāk - www.genelec.com...
Jolan:Es vienmēr domāju,nahren tas rādžiņš ir vajadzīgs?
mājiens bija uz stiprekli, bet tas pārdodās komplektā ar rā'džiņu. Rā'džiņš nav obligāts , kaut reizēm noder. Man fazendā vasarā reizēm skan no rīta līdz vakaram, fonam, gan mūzika skan, kad neko konkrētu negribās, gan momentiem ziņas paklausos.
no citas puses Šveicieši - Nagra u.c iemanās izspiest naudu no biezajiem, ražojot smalkus kvalitatīvus verķus Ja vien Latvijai to ļautu darīt, mēs būtu kā Norvēģija
lodzija - tavām s90 reāli izvaroti basinieki bez putekļu cepurēm...(dust cup) .. Pašam ienācās par velti NOS kastēs 1964. gada 6c18c ( no viena biedra - viņam gu50 un gu29 arī ir kaudzīte + 6c5c triodes un vēl dažādas diodes) - tās ir agrīnās versijas 6c33c pirms tā sāka lidmašīnu radaru barokļos likt....izskatās dīvaini - bez ausīm...anodi ar lielāki - bez caurumiem... raksta, ka brāķa procents ir lielāks. ebajā jamās maksā kosmosu...aizvakar notestēju - skan labi, miera strāvu tur labi..pagaidām zibeņu nav
Marillion plate skan vnk zvērā, liekas biku vairāk augšas un skatuve labāka nekā 6c33c no Uļjanovskas(šīm gan četri gadi jau , bet izmantotas maigā režīmā - 65% no max. ) ..ir man arī pārītis veco Svetlanu ar garajiem ragiem, bet tās neesmu testējis vēl...
GU29, GU50 un GI12 pats esmu mainījis radioreleju līniju aparatūrā R-60/120, TV raidītājā TRSO un krievu raidstacijās R-51, R-130 un R-111. Par pastiprinātājiem gan nebiju dzirdējis.
Schneider:GU29, GU50 un GI12 pats esmu mainījis radioreleju līniju aparatūrā R-60/120, TV raidītājā TRSO un krievu raidstacijās R-51, R-130 un R-111. Par pastiprinātājiem gan nebiju dzirdējis.
izmanto - ķīnas ebajā pil;ns ar fu32 un fu29 pastiprinātājiem. (tās pašas gu32 un gu 29) . Rekur mans paštaisītais 7w push pull gu 32 - labs ar to ,ka vienā balonā 2 lampas. Tikai pareizi jāsamontē - lai nav ierosmes.
ļoti kompakts. vienīgi no 30nos gu29 - puse bija izmetamas..vakuums izbeidzies