forum.gif
Laimīgais Jaunais gads!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Laimīgais Jaunais gads!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.12.15 23:00
 citēt
Cienījamās dāmas un godātie kungi. Mūsu blogā, iespējams pirmo reizi, atvērts topiks par to, cik slikts būšot 2016. gads. Tāpēc iesaku dalīties frakcijās un apmainīties šeit ar novēlējumiem, palielīties ar šī gada panākumiem un priekiem un padalīties ar labām iecerēm un prognozēm nākamajā, LAIMĪGAJĀ JAUNAJĀ GADĀ.
No sevis iesākšu ar to, ka izpušķojām trīsmetrīgu egli un gaidām Ziemassvētkus. Esmu šogad uzcēlis vienu māju, esmu sajūsmā par granulu apkuri, esmu sajūsmā par Latvijas zinātniekiem, esmu ieguvis daudz labu biznesa partneru, esmu izjutis Latvijas cilvēku integrāciju, ticies ar jauniem, spējīgiem nelatviešu inženieriem, kas runā labā un pareizā latviešu valodā. Pielietošu to visu nākamgad un tas noteikti būs veiksmīgs. Priecīgus visiem Ziemassvētkus un Laimīgu Jauno gadu!
Publicēts: 16.12.15 23:38
 citēt
Ir bijuši daži interesanti muzikāli projekti, daži no tiem turpināsies arī 2016. gadā. Par to arī prieks :)
Publicēts: 17.12.15 00:43
 citēt
Dzīve ir jāoptimizē, tāpēc kopīgas un masveidīgas vistautas savstarpēju apsveikumu un novēlējumu akcijas jārīko biežāk kā 1x gadā - vēlams katru mēnesī. Piemēram : Priecīgus Mārtiņus un laimīgu Jauno Novembri! Vai arī : Panākumiem bagātu Aprīli (april, april)!
Pie tautas ar svētku runu katra mēneša pēdējā dienā plkst. 23.55 varētu vērsties ik mēnesi cits LV ministrs. Rinkevičam vārds būtu jādod februārī - netradicionāli īsākajā mēnesī. 23.45 pa visām abām valsts TV būtu jārāda deputāta Kaimiņa vai vairāku deputātu kaimiņu videoapskati par iepriekšējā mēneša saniegumiem. Pusnaktī, protams, šampanietis, salūts un masveida bučošanās. Katra mēneša 1.datumam jābūt brīvdienai, lai tajā netraucēti varētu noskatīties LPSR mākslas filmu "Dāvana vientuļai sievietei" ar maetro dziesmām par pārpratumiem pirtīs : lv.wikipedia.org.... Vasaras mēnešos kažokainu Salaveču vietā ar dāvanu maisiem varētu nākt Čipendeiļi peldenēs. Tā kaut kā - jo vairāk dzerstiņu, jo vairāk Laimes...
Publicēts: 17.12.15 11:20
 citēt
Balderaikai jānoorganizē tūre pa Latvijas maspilsētām, kur varēs visos kultūras namos, bet, ja laika apstākļi atļauj, arī stadionos un centrālajos laukumos nolasīt lekciju par vietējiem oligarhiem, jo, kā noprotams, par to tematu viņš ir veicis vienu fundamentālu pētniecisku darbu 20 gadu garumā.
Un padalīties pieredzē, kā pareizi saimnieko Putļera partijas sadarbības partneris Išakostānā, vienlaicīgi prasot RS dotācijas un organizēti vedot uz mītiņiem vietējā oligarha adbalstītājus, kopā ar visiem, centralizēti izgatavotajiem, plakātiem.
Publicēts: 17.12.15 12:13
 citēt
Schneider - šī ir gaišā tēma, nevis stresošanai kā bullim uz sarkanu lupatiņu. Tagad visiem ir jāapdāvinās un jādara labu. Es, piemēram, vakar uz Brīvības un Vairoga ielas krustojama, gaidot pie sarkanās gaismas, nopirku pie autiņa stikla stiprināmo LV karodziņu par 3 EUR. Krāsa kā Austrijas karogam, bet nu vismaz proporcijas pareizas. Un komplektā dabūju apdrukātu lapiņu, ka tādējādi esmu ziedojis nedzirdīgajiem. Bet Tev jaunajā gadā laikam jāuzdāvina kaut ko līdzīgu : www.nervostrong.lv .
Lai mazāk nevajadzīgu uzbudinājumu no sarkanām lupatiņām un zaļām vardītēm :face-kiss:
Publicēts: 17.12.15 12:24
 citēt
Neuzvelcies, iedzer pats to nervostrongu, un pat virsū vari arī uzgraust balderjāņa sakni. Man buļļi un sarkanās lupatas nav pat prātā, tas, ka lapprāt noklausītos tavu lekciju, ir pilnīgi nopietni. A ja nu tev no Bolderājas un Krievu salas ostas labāk redzama situācija manā miestā, es būšu ko palaidis garām.
Arī ar lielu interesi uzklausītu antikorupcijas speciālista pārdomas par Varakļānu un Viesītes oligarhiem. :face-kiss:
Publicēts: 17.12.15 12:40
 citēt
Tur laikam pēc Maskabadas laika Oliss uguņo. :face-grin:
Publicēts: 17.12.15 14:57
 citēt
Šis gads nebija pārāk labs,bet tur jau tas labums,ka nākošais tātad būs!:face-wink:Ļoti ceru,ka sakarā ar klimata izmaiņām samazināsies vai pat iznīks varžu populācija tuvējā dīķī.
Publicēts: 17.12.15 15:11
 citēt
Nākamgad vairāk laika ģimenei un dēlam :) gribās arī ar ar ričuku braukt ātrāk/tālāk
Publicēts: 17.12.15 15:30
 citēt
Gads būs zjuper , vēl zjuperīgāks kā šamais
Publicēts: 17.12.15 19:20
 citēt
Pabeikšu jauno pirtiņu laukos pie dīķa.
Vairāk plānu nau.
Publicēts: 17.12.15 22:37
 citēt
Nākam gad nebūšu ti slinks kā šogad....vairāk svilināšu zālīti, šķūnīšus un fotoknipsētāju pirtiņas :big_smile:
Publicēts: 18.12.15 00:21
 citēt
KVAA-II:
NilsS:Nākamgad vairāk laika ģimenei un dēlam :) gribās arī ar ar ričuku braukt ātrāk/tālāk

ričukam var pierīkot reaktīvo dzinēju :face-grin:

video Rocket Engine, uz gāzes iet

https://youtu.be/bKHz7wOjb9w

Tev šīs idejas tiešām nāk ārā bez palīgvielām ?
Publicēts: 18.12.15 09:27
 citēt
Oliss:Nākam gad nebūšu ti slinks kā šogad....vairāk svilināšu zālīti, šķūnīšus un fotoknipsētāju pirtiņas :big_smile:

Pirms gada vai diviem tev jau vienreiz norādīja uz to, ka ieciklēšanās uz vienu pliekanu jociņu nav labas hunora izjūtas pazīme.
Kādu laiku biji sapratis un nomierinājies, bet nu akal... :face-smile:
Publicēts: 18.12.15 09:45
 citēt
Schneider:
Oliss:Nākam gad nebūšu ti slinks kā šogad....vairāk svilināšu zālīti, šķūnīšus un fotoknipsētāju pirtiņas :big_smile:

Pirms gada vai diviem tev jau vienreiz norādīja uz to, ka ieciklēšanās uz vienu pliekanu jociņu nav labas hunora izjūtas pazīme.

Esi iesūnojis.....tasnav labi :(
Un svilināšana nav nekāda joka lieta.......tas tā ja nezināji :grimace:
Publicēts: 18.12.15 12:54
 citēt
Schneider:Pabeikšu jauno pirtiņu laukos pie dīķa.
Vairāk plānu nau.

Tas ir skaists plāns. Es katru pabūvēšanos uztveru kā izklaidi, relaksāciju un kaifu. Dvēseļu radinieki esam.:face-smile:
Publicēts: 18.12.15 14:17
 citēt
Oliss:
Schneider: Pirms gada vai diviem tev jau vienreiz norādīja uz to, ka ieciklēšanās uz vienu pliekanu jociņu nav labas hunora izjūtas pazīme.

Esi iesūnojis.....tasnav labi :(
Un svilināšana nav nekāda joka lieta.......tas tā ja nezināji :grimace:

Žēl, ka es to nezināju nosvilinot kaimiņa šķūneli.
Publicēts: 19.12.15 15:48
 citēt
Laikam jāuzņemas socobjazateļstvo, ka, reportieris būdams, nākamgad nestrīdēšos ar Māri, versatili un citiem portretistiem par tematu "Kas labāk - zaļš vai kantains?" :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 19.12.15 17:47
 citēt
Ar Māri Tev nav ne mazākā jēga strīdēties, jo katram ir pamatoti savs redzējums uz lietām.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):