forum.gif
Jaunais 2016.gads
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Jaunais 2016.gads
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.12.15 21:07
 citēt
citāts no interneta klajumiem :

" 2016. gads - Godāra kosmisko pētījumu institūta vadītājs Džeimss Hansens uzskata, ka, ja tuvākajā laikā netiks nopietni kontrolēti siltumnīcas gāzu izmeši, sagaidāms, ka Grenlandes ledāju pilnīga izkušana būs nenovēršama. Līdz ar to 2016. gadā liela daļa sauszemes būs appludināta. "
Publicēts: 16.12.15 21:13
 citēt
negatIvs:citāts no interneta klajumiem :

" 2016. gads - Godāra kosmisko pētījumu institūta vadītājs Džeimss Hansens uzskata, ka, ja tuvākajā laikā netiks nopietni kontrolēti siltumnīcas gāzu izmeši, sagaidāms, ka Grenlandes ledāju pilnīga izkušana būs nenovēršama. Līdz ar to 2016. gadā liela daļa sauszemes būs appludināta. "

982. gadā, kad vikingi atklāja Grenlandi - zaļo zemi, gaisa temperatūra esot bijisi vidēji 2,5'C augstāka... (Citāts no doķumentālas filmas)

Interesanti, kas tieši 982. gadā izraisīja "siltumnīcas" efektu??? :exciting:

Uzprasiet biologiem, kuri pēta purvu kūdras saturu, kāds klimats Latvijā ir valdījis ~ 7000 gadus atpakaļ - būsiet viegli pārsteigti - subtropu klimats! Laikam pirmatnējais cilvēks piepir¥a... :haha:
Publicēts: 16.12.15 21:31 labots
 citēt
Nepietiek ar esošajām tēmām, kuras piedirst ar negācijām, vēl vajag atsevišķi izveidot kārtējo "viss slikti, pizģec klāt"? Ak jā, pareizi, te taču visas sarunas par foto...
Publicēts: 16.12.15 21:33
 citēt
..... :bad_smile:
Publicēts: 16.12.15 21:34
 citēt
Kvaa mērķis, pēc tam kad blogā neatzina viņa māxlu, pēc 5D iegādes, ir blogu nogremdēt, tjipa, atriebība
Publicēts: 16.12.15 21:53 labots
 citēt
Publicēts: 17.12.15 15:30
 citēt
Amerikai uz p burta,ES sabruks,Sīrija iestāsies NVSā,Turcija nogrims zem ūdens līmeņa,Ēgiptē sāksies plūdi,Ukraina ,saprotams,defoltēs,pasaules gals iestāsies ap 5.janvāri,pasaules valdnieki samazinās planētas iedzīvotāju skaitu uz pusi,zemeslode sadursies ar milzu meteorītu....ko vēl jums,latvieši, lai novēl?:face-wink:Mācīsimies kulināro gaumi no francūžiem-kas var būt labāks par marinētām varžu kājiņām?
Publicēts: 17.12.15 16:47
 citēt
viecha:Amerikai uz p burta,ES sabruks,Sīrija iestāsies NVSā,Turcija nogrims zem ūdens līmeņa,Ēgiptē sāksies plūdi,Ukraina ,saprotams,defoltēs,pasaules gals iestāsies ap 5.janvāri,pasaules valdnieki samazinās planētas iedzīvotāju skaitu uz pusi,zemeslode sadursies ar milzu meteorītu....ko vēl jums,latvieši, lai novēl?:face-wink:Mācīsimies kulināro gaumi no francūžiem-kas var būt labāks par marinētām varžu kājiņām?

Varžu kājiņas garšīgas ja biški uzmarinē , bet prusaki grauzdēti tomēr ieliek kā semoškas var grauzt:)
Publicēts: 17.12.15 16:53
 citēt
Nezinu, man tomēr labāk garšo cūkas speķis, jēra ribiņas un sālītas sēnes, dažādu exotiku, gliemēžus un visādus tur astoņkājus esmu ēdis, bet sajūsmas no tiem nebija.
Publicēts: 17.12.15 16:56
 citēt
negatIvs:Kvaa mērķis, pēc tam kad blogā neatzina viņa māxlu, pēc 5D iegādes, ir blogu nogremdēt, tjipa, atriebība
Tam 5D bija bojāta šedevru poga, vot i viss problēms. Būtu Kvākščis aizdevies uz garantiju, nebūtu tagad problēmu.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):