forum.gif
Nikon D7200
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Nikon D7200
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 21.01.16 16:46
 citēt
beno:
traktors:Akurāt savējam meklēju un atradu šādu saiti www.cameramemoryspeed.com... Taču izvēlējos šo www.cameramemoryspeed.com... Jo kaut kur turpat bija arī tabula ar price/performance un attiecīgais kingstons bija trešajā vietā.
Visādā ziņā man nav par ko žēloties un karte strādā perfekti! :)

Es jau augst\ak arī par šo saiti runāju:face-wink: A man akurāt tieši tāda pati kingstons karte ir iekš D7200...Tev viņā normāli rakstās?...man diezgan bieži uzlec tas smilšu pulkstenīts(nu tipa gaidiet notiek process) reizēm 4-5sek paiet kamēr bilde atveras:what:

Nu hrens viņu zin... Man parasti nepatīk milzu kartes, jo gribās sevi disciplinēt un nešaut serijās, bet domāt ko tieši bildēt :) Es paņēmu 16Gb un neko sliktu nevaru pateikt :)
Publicēts: 28.01.16 14:24
 citēt
Publicēts: 28.01.16 14:50
 citēt
atkal valdžam klimaktiskās varžacs uzliesmojums... :D
Tāds, ka saskata 4 ciparus, kur tie patiesīā ir tikai 3... :D
Publicēts: 28.12.16 09:45 labots
 citēt
Sveiks!
Kāds ir rezumē pēc gadu lietošanas D7200

Plānoju pirkt D7200
Vai tomēr ieteiktu par šo naudu,vai nedaudz dārgāku,kādu citu Nikon sērijas modeli?
Esmu entuziasts,ne pro lietotājs,bet gribās samērā labu aparātu,lai nepienāk velme ātrāk nekā cerēts,mainīt pret jaudīgāku.

beno:Esmu beidzot ticis pie kārotās mantas, tobiš Nikon D7200:face-smile: Līdz ar to gribu izveidot šo topiku, kurā šīs kameras īpašnieki varētu padalīties ar info, komentāriem utt.
Mans pirmās dienas iespaids par šo kameru- jūtība protams bomba, video arī lielisks, autofokuss...ja salīdzina ar D300 tad D7200 dabū mizā:anger:...vēl man prasās grips, jo manā lielajā plaukstā kaut kā nav tik ērts kā bija D300
Vēl protams īsti neesmu iztestējis līdz galam...ir daudza fīčas kuras vēl jāapgūst, piem. WiFi, WB balans, time lapse varētu būt interesanta fīča
Tā kā, ja vēl kāds grib kaut ko par šo kameru pastāstīt, uzjautāt, vai tāpat vien papļāpāt, tad welcome šinī topikā:face-wink:
Publicēts: 28.12.16 10:34
 citēt
palaidniex:atkal valdžam klimaktiskās varžacs uzliesmojums... :D

skumji tomēr valžam dzīvot atlikušo dzīves nogriezni, saprotot, ka pilnībā netiks izārstēts. ):
Publicēts: 28.12.16 10:48
 citēt
Kompānijā visas nelaimes vieglāk paciešamas, arī neārstējamība. Apvienosies ar bloga pentakšnīdēju, gan jau atradīs zelta maliņu arī atlikušās dzīves nogriežņa mākonim. :face-wink:
Publicēts: 28.12.16 20:26 labots
 citēt
To Aigich: īsumā varu teikt ka kamera ir laba, Tev kā entuziastam updeitoties tik ātri noteikti negribēsies, un neticu ka vispār D7000šo sēriju Nikon turpinās...jo nav tur par šo naudu vairāk ko iebāst:face-smile: Vienīgais mīnus ka D7200 galīgi un nemaz NAV action/sporta reportu kamera, par to jau mēs te ar traktoru esam diskutējuši...priekš tam ir D300 pēctecis dzimis, tobiš D500, bet tur protams cita cena:money:
Publicēts: 29.12.16 00:20
 citēt
Ja tas būtu TIK SŪDĪGS un visa pasaule bildētu TIKAI EKŠENZ, gan jau Nikons būtu pārtraucis ražošanu un atsaucis no tirdzniecības visu D7xxx sēriju. :grimace:
Publicēts: 29.12.16 00:50 labots
 citēt
Schneider:Ja tas būtu TIK SŪDĪGS un visa pasaule bildētu TIKAI EKŠENZ, gan jau Nikons būtu pārtraucis ražošanu un atsaucis no tirdzniecības visu D7xxx sēriju. :grimace:

no sērijas-kaut ko jau baigi gribējās ierakstīt, bet nekas labs nesanāca...:grimace:
Publicēts: 29.12.16 01:20
 citēt
beno:To Aigich: īsumā varu teikt ka kamera ir laba, Tev kā entuziastam updeitoties tik ātri noteikti negribēsies, un neticu ka vispār D7000šo sēriju Nikon turpinās...jo nav tur par šo naudu vairāk ko iebāst:face-smile: Vienīgais mīnus ka D7200 galīgi un nemaz NAV action/sporta reportu kamera, par to jau mēs te ar traktoru esam diskutējuši...priekš tam ir D300 pēctecis dzimis, tobiš D500, bet tur protams cita cena:money:

Paldies beno par atbildi!
Laikam jau vairāk patīk bildēt ainavas/tuvplāna/profila bildes. Sportu!gan jau ar sanāktu pabildēt kādreiz!

Ilgi domāju vai vajag man šo kameru, vai tomēr paņemt prastāku D3300 ws D5500. Lidz nonācu pie D7100/D7200
Bet laikam Janvārī ņemšu D7200,lai nav pašam pārmetumu pēc tam, kad iebraukšu visos manuālajos uztādijumos,tad gan jau sākšu saprast kas ir D300 / 500

Bet varbūt tomēr palasīties par to D300? :D :D
Body maksā tik pat cik 7200 body
Publicēts: 29.12.16 01:41
 citēt
Kādu optiku ņemt klāt ?
Vai no klasiskā klāsta startam ir vērts ņemt 18-140mm. Vai pietiktu ar 18-55mm
Atsevišķi vairākus ņemt,kas paredzēts,katrs kādam citam mērķim,dārgi sanāk.
Publicēts: 29.12.16 09:39
 citēt
18-140
Publicēts: 29.12.16 09:53
 citēt
Es domāju ka izvēlē ar D7xx nebūsi kļūdījies, uz D3300 man šķiet derēja tikai objektīvi ar af motoru...a D7xx jau ir tā saucamais "skrūvgriezis" kas uzreiz dod plašāku optikas izvēli! D300 ir super kamera, bet paveca...lielākais mīnus, es domāju ir tās veiktspēja vājā apgaismojumā. Par optiku runājot, kā pamat stiklu es Tev ieteiktu Tamron 17-50 2.8 ...tas būs labāks par tevis augstāk minētajiem, pēc tam jau vari izlemt kas vēl vajadzīgs...paexperimentēt ar kādiem fiksētiem stikliem, piem.35mm,50mm,85mm...nu tā kaut kā:face-wink:
Publicēts: 29.12.16 10:08
 citēt
beno: no sērijas-kaut ko jau baigi gribējās ierakstīt, bet nekas labs nesanāca...:grimace:

Redzi, kapitālists ražo nevis tikai tādēļ, ka tas paredzēta piecgadu plānā, viņš zina, ka konkrētai precei būs noiets.
Publicēts: 29.12.16 10:59
 citēt
Schneider: zina

Cer.
Publicēts: 29.12.16 11:30
 citēt
Tur uz dullo visādus mēslus neražo, padlaikos pirkām Zenītus, jo nebija izvēles, ja pasaules vadošais ražotājs ir izlaidis šajā sērijā jau trešo modeli, tad gan jau viņš zina ko dara.
Pat nekonsultējoties ar lielākajām autoritātēm - Latvijas fotoamatieriem.
Publicēts: 29.12.16 14:14
 citēt
Schneider:Tur uz dullo visādus mēslus neražo

Loģiski - jau ciparu laikmetā, no nulles, Oly radīja veselu sistēmu ar čupu kamerām un vairāk kā20 objektīviem - to visu šamie laikam speciāli nogremdēja, lai tauta par kapeikām varētu pirkt āftermārketā un bildēt šos vāģus:

www.boot.lv...

paskat kāda izvēle no jauniem, nomirušiem objektīviem:

www.four-thirds.org...

To kapitālisti ar gudru ziņu - masoni - nu paprasi jebkurai pūšļotājai babenei - verņaks.

Kāpēc bankrotējuši knipsējamās tehnikas ražotāji ir desmitiem reižu vairāk kā nenomirušie? Nutak speciāli aizmālē acis - masoņi bla - kur mums to saprast - ja pusnaktī uzšķērdīs mellu kaķi krustcelēs, ta vairāk jau apjēgs, bet tāpat masoņi i masoņi - vēl kko izdomās laidiesnogrābstās...
Publicēts: 29.12.16 15:15
 citēt
Viss, miers, bēgu, padodos, prosti meņa, zasranca... Ja jau Māris nolasīja savu spriedumu, tad eju uz abbedīšanas biroju, pasūtīšu vainagu ar lentu Nikonam.

Ja kas, es arī to Aļimpusa četras treždaļas nekad nēsu sapratis, tāpat kā viņu filmu laiku spoguļziepju sistēmu.

Publicēts: 29.12.16 15:44
 citēt
ja vēl tēma aizietu par to, cik kapitālismā nav izgudrojumu, kuri pat lāgā līdz veikala letei nenonāk, bet visi kaut ko mēģina gudrot un izgudrot.... veiksmīgākie no šiem neveiksminiekiem vismaz nonāk ''Dolārveikalā'' , kur jebkas maksā 1 Dollar...
Publicēts: 29.12.16 17:34
 citēt
Gan jau kamēr vien reportieru onkuļi dārgākās spogulenes tv ekrānos lietos tikmēr pirks arī mazākās un apdalītākās. Citi, lai uzreiz nav jūtami jāpatērējas, citi tāpēc, ka izskatās līdzīgas un izņemot cenu sākumā neko citu vēl nesaprot.

Gan jau Olijs uz to plastmaszoomu vēl salīdzinoši nopelnīja - reku tagad arī mazie ziepji dēļ telefoniem mirst nost, bet tie "spogulenēm līdzīgie" superzoomi dzīvo gan - nākamo pēc cenas pircējs atpazīst līneālu un mm staipīšana tak veca kā pasaule - pērk.

Nu kad nomira 4/3 un tas viss samazinājās uz m4/3 tad Olis, padarījis savu optiku derīgu arī uz labi filmējošo Pana, kkā turās - ja neparādīsies vēl lielāka plaisa līdz aps-c veiktspējai, tad ar savu mazo izmēru kā kvalitatīvam ceļojumziepim tam vajadzētu vēl kādu laiku dzīvot.

bet nu šitie:

tāpat visu vēro
Publicēts: 29.12.16 17:39 labots
 citēt
Es neatteiktos no jauna D7200 par 1 Dollar. Pat par 100 paņemtu, bet šeit laikam nebūs tas gadījums.

Tomēr atcerējos galīgi strupceļā aizgājušas tehnoloģijas - Soņu minidiski, piemēram.
Publicēts: 29.12.16 18:01
 citēt
Jā Aigich, Nikon 7200 ir optimāla izvēle. Nav jēgas gari un plaši te tagad liet ūdeni. Nopirksi kameru, gan pats sapratīsi ;)
Publicēts: 29.12.16 22:54
 citēt
beno:Es domāju ka izvēlē ar D7xx nebūsi kļūdījies, uz D3300 man šķiet derēja tikai objektīvi ar af motoru...a D7xx jau ir tā saucamais "skrūvgriezis" kas uzreiz dod plašāku optikas izvēli! D300 ir super kamera, bet paveca...lielākais mīnus, es domāju ir tās veiktspēja vājā apgaismojumā. Par optiku runājot, kā pamat stiklu es Tev ieteiktu Tamron 17-50 2.8 ...tas būs labāks par tevis augstāk minētajiem, pēc tam jau vari izlemt kas vēl vajadzīgs...paexperimentēt ar kādiem fiksētiem stikliem, piem.35mm,50mm,85mm...nu tā kaut kā:face-wink:
beno:Es domāju ka izvēlē ar D7xx nebūsi kļūdījies, uz D3300 man šķiet derēja tikai objektīvi ar af motoru...a D7xx jau ir tā saucamais "skrūvgriezis" kas uzreiz dod plašāku optikas izvēli! D300 ir super kamera, bet paveca...lielākais mīnus, es domāju ir tās veiktspēja vājā apgaismojumā. Par optiku runājot, kā pamat stiklu es Tev ieteiktu Tamron 17-50 2.8 ...tas būs labāks par tevis augstāk minētajiem, pēc tam jau vari izlemt kas vēl vajadzīgs...paexperimentēt ar kādiem fiksētiem stikliem, piem.35mm,50mm,85mm...nu tā kaut kā:face-wink:

Paldies par ieteikumu, ļoti noderēja. Apdomāšos par optiku Tamron 17-50 2.8. WS 18-140mm
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas