Pirmoreiz viens Joske apkrāpa valsti ar bankaBaltija palīdzību par vairākiem miljoniem... un viņam nekas!
Otrreiz jau divi joskes pamanījās "uzmest" Brīvvalsti par vairākiem desmitiem miljonu... un ATKAL šiem NEKAS!
Tagad jau vesela banda izredzēto "piespieda" valsti izmaksāt "kompensāciju" par viņiem nepiederošiem īpašumiem... un atkal šiem NEKAS!
Bet nu jau te veselas valsts izzagšana, ekonomikas sagraušana, dažādu nozaru izputināšana, iedzīvotāju veselības maitāšana u.t.t. un u.t.t. un ATKAL NEVIENAM DUBULTPILSONIM PAR TO NEKAS!!!!!!!!!!!!!!
CIK ILGI TĀ TURPINĀSIES, biedri latvieši?????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HA!
Tāds jau mūsu tagadējās "valdības" uzdevums: sagraut ekonomiku, lai cilvēki paliktu bez darba un brauktu prom. Vācija paziņojusi, ka tai KATRU GADU vajadzīgi 500 000 darbaspējīgu emigrantu. Arī pārējām Eiropas valstīm līdzīgi.
Vīrusa afēra plīst un irst pa visām šuvēm! To stulbumu pamanīt var katrs, kuram kaut vai kāda skaidra doma galviņā. Bez tam tūlīt izbeigsies visu "sertifikātu" derīgums un visiem vajadzēs atkal špicēties par jaunu.
Vecs bet labs skandals, aktualizejies ar Iveta ir tā apaļīgā dāma, kura savulaik izcēlās, mācot bērniem lamuvārdus. Bet tagad ielīda politikā un ir lielā amatā =) Ā - šitā ragana! Tad jau vēl vairāk! ( .. svētīgi nesmukie un garie augumā bļaģ svētīgi sabrauktie, atpizģītie un nošautie visi mana rajona krievi ..)
A.Krivade
Utt.
Nez, laikam jācenzē.
Kaut gan, ja jau Iveta to māca skolā, kas tur ko cenzēt =) www.la.lv...
Iveta R ir apaļīgā riska grupas dāma, kas visu mūžu barojusies no valsts budžeta, tad nu ļoti sirsnīgi pārdzīvo par potenciālo ierobežojumu atcelšanu. Tādas dāmas kā Iveta R. vajadzētu profilakses pēc nosūtīt uz kādu vidusmēra vietējo SIA pastrādāt uz ierobežoto Covid laiku, un tad paskatīsimies sauso atlikumu, varbūt i vairs ne tik apaļīga būs, i ne tik principiāla...
ķiet, ka mute jāpiever pašai IvetaiR, lai arī kas viņa būtu!
Vai ne? Intereses pēc ielīdu pie šī paša tvīta palasīt komentārus - viņa pati raksta, ka esot savakcinēta ar visām 3 potēm un pašlaik slimojot ar kovid Un - akdievsakdievs - nestādoties priekšā, kā esot slimot nevakcinētam ... psc.. tur jau vairs nekas nepalīdzēs...
20:14 All-marss: Tu labāk savus "mierinājumus" sūti Draizeram! Ne jau es kādu esmu nolamājis HA!
20:05 Hugo: youtu.be... All-Marsieša skābes neitralizētājs, labi palīdzarī pie citām blaknēm.
19:43 Hugo: All-marsam folija cepurīte sākusi oksidēties, pastiprināti izdala skābi
18:35 jugla: All-marss jau savādāk nemāk.
18:21 griezite: Kāpēc šādi muļķīgi savstarpēji apvainojumi?
14:17 All-marss: Uldiņ, nesatraucies, nomierinies! Aiziesi vēlreiz sašpricēties un visas dusmas kā ar roku noņēms...!!! HA!
14:13 All-marss: Oj! Oj! Nabaga Rakstnieks atkal "apbižots"! Bet tautas gudrība skan: Jo lielāks dirsējs, jo niknāk smird...!!! HA!
12:54 Dreizers: Klausies Tu atsaldētais - es tevi jau pusgadu kā esmu licis mierā un nekur neesmu pieminējis. Bet tu esi kā gnīda, visur lien. Tevis dēļ vien gribas izdzēsties.
12:54 Dreizers: Klausies Tu atsaldētais - es tevi jau pusgadu kā esmu licis mierā un nekur neesmu pieminējis. Bet tu esi kā gnīda, visur lien. Tevis dēļ vien gribas izdzēsties.
12:47 All-marss: Šodiena JAU deviņas stundas gara!!! Vēsturiska, jo Rakstnieks kārtējo reizi dzēšas ārā! HA
labs slauciens Tiešām "cilvēkam parastajam" būtu jājūt baigā empātija pret trīs nabaga pusmūža drostaliņām no kurām kaut kādā veidā iespējams izvilināt 10 miljonus USD... Bet paldies Netflix par izglītojošo uzskates materiālu - kārtējais apliecinājums - dāmām nav lielāka "mīlas" katalizatora "oligahra dēls" un luksuss dzīvesveids.
Tas ir apbrīnojami - kad dāmas=goldigeres kopš cilvēces aizsākumiem slauc turīgus papučus - tad tā nav problēma.... bet ak mans dies un tētiņ - samainam dzimums vietām un tagad ir jātaisa seriāls par šo necilvēcīgo noziegumu...
Iesedinats bedigi slavenais Vasilevskis Tagad visi Ciekuri un Plavini shim riko kampanu#nez brutes nesis pacinjas no harema, kas bijam tam frikam ibb.co...
Sipeniece sanemusi par velti - elektro auto., BET...
Kaspars Lasis Baiba Sipeniece-Gavare vīra Gati Gavaru brālis - Didzis Gavars ir SIA "E. Gulbja Laboratorija" valdes loceklis. Vienvārd sakot Baibas ģimene uz afēru C-19 pēlna milijonus. Un palīdz kropļot un slepkavot cilvēkus Latvijā. www.facebook.com...lv.wikipedia.org...lv.wikipedia.org...
Būtu labāk dejojis.... Kas ir Bernis? Bernis ir deju skolotājs, kuram piemīt manipulatora talants, ar galīgu huiņu apstrādāt garīgi slimu cilvēku auditoriju, tādejādi gūstot lētu popularitāti....
Kļūdies, ozol! Es neeju uz vēlēšanām, jo zinu šo sistēmu. Pat ja neviens neaizies vēlēt un paši par sevi nobalsos tikai partiju biedri, tad visas partijas būs ievēlētas Saimā. Uz vēlēšanām iet aģitē tik lielās partijas, jo tā tiek atsijātās mazās partijiņas.
Bet tu, ozol, vari mierīgi balsot par savu Vienotību. Ja tā tiks pie valdīšanas, gan jau rudenī atkal kādu kovidafēru sarīkos priekš tevis un tu varēsi laimīgs skriet špricēties!!! HA!
Mega skandali nedelas nogales Krimināli ideoloģiski piesātināta pagājusī nedēļa bijusi Latvijas provincē. Senajā Kurzemes piekrastes zvejniekciemā Klapkalnciemā pirms nedēļas notika bariņa jauniešu uzņemšana padomju laika obligātajā “Ļeņina sardzē” – pionieros. Savukārt leišmalē atklājies, ka jau pirms vairākiem mēnešiem paverdzināšanas skandālā atkal iekūlies katoļu priesteris Andrejs Mediņš ar savu vadīto Kalna svētību kopienu. jauns.lv...?