KVAA-II: gandrīz jāsaka - no platēm ko vakar nopirku bija lielāks prieks, nekā no tā foto pilnīga mistika
KVAA - esi tik labs - padalies pieredzē, no kurienes tev uzrodas nauda, lai tik bieži visādus pirkumus veiktu? It kā nekur nestrādā, it kā nekādu īpašumu nav, bet nauda ir. Domāju, ka tava pieredze šajā jomā varētu noderēt daudziem mazturīgajiem.
Pat visnabadzīgākajā pagastā bomzis neies pie saimnieka skaldīt malku, mēzt kūti vai tīrīt grāvjus. Pie mums ir ļoti labvēlīga tādiem zabuldigām pabalstu sistēma. Ja pat manos Rudzātos saulesbrāļu kompānija veselām dienām tusējas ap veikala pakšiem ar Vanaga stiprā bamšļiem, tad Rīgā, ja labi prot, domāju, var dzīvot vēl šikāk. Kvekšķim prasības zemas, normālu mēbeļu viņam nevajag, padlaiku tehniku cilvēki atdod par grašiem, naudu vajag tik ķilavmaizēm un sātanistu ciltsmātes portretiem, Man rados ir viena tāda viltīga persona, pie pagastmājas rudenī simtlatniekos lapas grābt viņai par grūtu, bet dzīvo cepuri kuldama.
KVAA-II:vajag dzivot ekonomiski un pec principa DESHEVO I SERDITO Piemēram man tagad ir 5 foto (3 spogulenes) , 5 motorolleri, 5 velo, 10 datori (9 portativie), kaudzes gleznas pie sienām pilns Hi-FI aparaturas un DVD recorderi, videomaģi kādi 10, videokameras kādas 5 esmu tehnikas cienītājs, kopš 90-to sākuma, jo tad iesāku tirgoties ar tehniku un 9 klasē dabūju kruto maģi VEGA stereo
Nu tas skaidrs, bet jautājums jau bija - no kurienes tev uzrodas nauda? Un kā ar nodokļu maksāšanu no ienākumiem?
KVAA-II:braucu ar velo uz darbu, ekonomēju un arī veselībai labāk, ir nodarbošanās pērku paiku Supernetoo un Maxima, nekādas baigās prasības nav, var ēst vakariņās griķus, kartupeļus, skābu kāpostu zupu laukos vispār cilvēki dzīvo askētiski, 18 gadi nodzīvots lauku fazendā - hutora 4 km no centra, naturālā saimniecība - bet viss dabīgs, katru dienu varēja ēst kotletes no īstas cūkgaļas mēbeles man nevajag jaunas no salona, drēbes pērku sekond hendos tehniku - no rokas vai lombardos
šo to jaunu jau nopērku - diktafonu , tad priekš mājas kinozāles - ekrānu pirku, kādu mobilo, planšetdatorus divus
Nu tas skaidrs, bet jautājums jau bija - no kurienes tev uzrodas nauda? Un kā ar nodokļu maksāšanu no ienākumiem?
ko nu privāti - tautai jāzin savu varoņu ienākumi! Raksti atklāti šeit - darba devējs tāds un tāds, nodokļos par mani samaksāts tik un tik, skrīnšotu no nodokļu samaksas lapas, ja nezini kā to dabūt, tad lasi šeit : www.latvija.lv...
KVAA-II:dīvaina ir tāda lieta, ka cilvēki nav pašpietiekami - ja ir jau daudz, tad grib vēl vairāk Paziņa strādāja Staburadze - auto un bendža na haļavu, alga kur 500ls, šai par maz īsi pirms krīzes - aizgāja par klienntu parstāvi - tur bija 800ls alga - uz Zviedrijas reklāmas firmu, protams krīzē - ar kāju pa pakaļu un ārā nu tagad rukā Anglijā - pansionātā apkopj pensionārus, esot apmierināta
Liec paziņām mieru, atbildi vienreiz, kurš ir tavs darba devējs? ja jau viss oficiāli, tad parādi, cik tavs darba devējs ir nomaksājis par tevi nodokļus?
KVAA-II:vispār jau mans darbs ir sahadža jogas izplatīšana un par to es neko nesaņemj, bieži vien pat otrādi - cilvēku problēmas, nepatikšanas es labprāt gribētu - lai kāds to dara manā vietā, bet gribētāju nav Bolderajka - nevēlies pieteikties - grābt citu nepatikšanas ? lai tevi apzog piemēram cilvēks, kam tu palīdzi vai lai Tev policijā jātup 3 stundas un jāskaidrojās, par personu, kura pierakstījusies tavā dzīvoklī vai vienk - piedzīvot mistiskas nelaimes, slimības utml teiksim - nokkrist kaut kur un salauzt kaut ko...
dzīvot 3 gadus ar bloķētu bankas kontu, karot ar tiesu izpildītājiem utml, tikai par to, ka esi uzlīmējis jogas plakātu un kāds kretīns iesniedzis prasību , beigās nomaksāt kādus 300 euro ar visiem procentiem vai vienk aiziet u zkādu frīku pasākumu un tur noķert kašķi un mocīties kādu mēnesi - kamēr tiec vaļā
KVAA-II:vispār jau mans darbs ir sahadža jogas izplatīšana un par to es neko nesaņemj, bieži vien pat otrādi - cilvēku problēmas, nepatikšanas es labprāt gribētu - lai kāds to dara manā vietā, bet gribētāju nav Bolderajka - nevēlies pieteikties - grābt citu nepatikšanas ? lai tevi apzog piemēram cilvēks, kam tu palīdzi vai lai Tev policijā jātup 3 stundas un jāskaidrojās, par personu, kura pierakstījusies tavā dzīvoklī vai vienk - piedzīvot mistiskas nelaimes, slimības utml teiksim - nokkrist kaut kur un salauzt kaut ko...
dzīvot 3 gadus ar bloķētu bankas kontu, karot ar tiesu izpildītājiem utml, tikai par to, ka esi uzlīmējis jogas plakātu un kāds kretīns iesniedzis prasību , beigās nomaksāt kādus 300 euro ar visiem procentiem vai vienk aiziet u zkādu frīku pasākumu un tur noķert kašķi un mocīties kādu mēnesi - kamēr tiec vaļā
Kvaa, tas, ka esi stulbs no dabas, tas visiem šeit ir skaidrs. Elementārā fizika māca, ka iebāžot pirkstus sienas kontaktā, vairumā gadījumu dabū pa knaģiem ar strāvu. Ja tavā vecumā tas nepielec, tad godīgi esi pelnījis to, ko saņem. Ir tāda sena indiāņu paruna - ja esi pamanījis, ka jāj uz beigta zirga, kāp nost. KĀP NOST VAI NELIELIES AR SAVU STULBUMU!!!
KVAA-II:Nez kapēc visi grib redzēt dzīves JAUKO pusi, bet neredz - kas tur apakšā PSRS laikos es arī tīŗi labi dzīvoju, kaut iztikam ar mātes VEF inženieres 110 rubļu algu (žīdiem par to pašu darbu maksāja 125 rubļus) vecaimātei nebija ne algas, ne pensijas, jo nebija kolhozā + bija bijusī 70 ha zemes īpašniece es zemi pusi atguvu, bet 1995 gadā nodega mūsu lauku mājas un par cik neveicās ar privatizāciju, arī ilgu laiku biju bez darba - zemi 2009 gadā valsts atņēma, nodokļus par zemi 600ls 9ar soda pročiem) nenomaksāju
KVAA-II:mutere nomirstot - atstāja mantojumu labu + palīdz tēvs, jahtu buvētajs, faktiski miljonārs PS izīrēju dzīvokli, līgums ir reģistrēts VID - var pārbaudīt .,....DDD divas reizes braucu uz VID māju un mocijos ar reģistrāciju tā līguma
nu miljonāru mums kā biezs - pats taču nepārtraukti skandē šeit, ka Latvija bagātākā valsts pasaulē. Bet to dzīvokļa izīrēšanas faktu lūdzu paskaidrot sīkāk - adresi, īpašumtiesības, īres cenu u.t.t., ja jau deklarē, ka drīkst pārbaudīt, tad pārbaudīsim ar
Nepļurksti blēņas!Esmu pārliecināts-ja grib un prot strādāt un ir fiziski un garīgi vesels,tad Latvijā bads nav jāmirst!Neviens no manas ģimenes nav bijis bagātnieks,bet paēduši ir bijuši visi un vienmēr.Bet tagad,jaunajos laikos bez sarkanajiem,piemēram manas meitas dzīvo pat diezgan trekni.
Vili es labi pazīstu.Kādu laiku bija man kaimiņš.Neko sliktu negribu teikt,bet jocīgs viņš bija jau krievu laikos.Lai gan ļoti strādīgs un uzņēmīgs,meistars uz visām rokām,nekāds svēti godīgais jau ar nebija.
Nez[/url] cikos tas bija, tas ielūziens? Es tur vakar garāmbraukdams pāris kadrus uztaisīju, viss bija kārtībā. Puikas braukalējās... bet ne tik agresīvi, lai man būtu interese uz ekšeniem.