Piemēram "„Adobe Photoshop CC 2015 jaunumi” Ivs Zenne, "Digital Guru" pasniedzējs, sertificēts "Adobe" eksperts, datorgrafiķis, mākslinieks Konferenču zāle Nr. 1" ieeja uz vienu pasākumu 3 eiro. vai ir vērts maksāt, lai uzzīnātu uzināt par tām dažām izmaiņām? Bet par piecīti var apmeklēt vairākus interesantu bezmaksas pasākumus (piem, "Mājdzīvnieku fotografēšana” /krievu val., ieeja bez maksas/ Inna Grinn, fotogrāfe Halle Nr. 2, skatuve") un nīkoņus pagrāpstīt.
A ko jūs jaunu gribat? Gigapuxeļu sacensība bezgalīgi nevar turpināties, video ar stereo ir, Wi-Fi un GPS arī... Tik kapejas automātu vēl nav dadomājuši.
es iešu, lai vēlreiz (pēc gada, kad bija iepriekšējā izstāde) paturētu rokās x sērijas fudžikus un tādējādi uz vairākiem gadiem izslēgtu no galvas domu par vēlmi kādu no viņiem nopirkt. cik atceros, tad ergonomika nu tāda, nekāda viņiem, bet vēl jāpapēta smalkāk af performance.
tāpat jāpaskatās vai nikojam būs tikpat bēdīgs stends, jo bēdīgāk jau vairs vienkārši nevar.
Vai ergonomiku var novērtēt drusku paturot rokā un turpat uz vietas paspaidot?Lielos vilcienos jau laikam var,t.i. tad ja ir galīgi tizls klams,bet vispār jau pie katra verķa tomēr ir japierod,ne? Nikonam iet tāpat kā Rīgas Dinamo hokejā vai Latvijas valstij ekonomikā-pēc interneta komentāriem spriežot,zemāk jau vairs nav kur.Un briesmīgs kauns pārņem visu būtni.
interesanti (latvietim tipski) nīgrs un visu noliedzošs noskaņojums.. paklausotiesl iekas, ka visas kameras pēdējais laiks norakt mežā... par ergonomiku runāt laikam tiešām ir jēga tad ja esi kameras palietojis ilgāku laiku nevienā nejutu neko sliktu vienlaicīgi lietojot Nikon, Soni un Fudžiku ... uz Kanonu gan skatos kā uz jauniem vārtiem( jo neesmu reāli kaut pāris dienas palietojis) - būtu pamats brēkt ka visiem Kanoniem ir slikta ergonomika
tas tak ir tusiņš, kur satikt sen neredzētus draugus un pačamdīt kādus nebijušus gādžetus, atslābstam
viecha:Vai ergonomiku var novērtēt drusku paturot rokā un turpat uz vietas paspaidot?Lielos vilcienos jau laikam var,t.i. tad ja ir galīgi tizls klams,bet vispār jau pie katra verķa tomēr ir japierod,ne? Nikonam iet tāpat kā Rīgas Dinamo hokejā vai Latvijas valstij ekonomikā-pēc interneta komentāriem spriežot,zemāk jau vairs nav kur.Un briesmīgs kauns pārņem visu būtni.
nemels niekus, noliktākais brends ir oļiks, tad soņka, tad pentaksis, galā nāk C un N, kas arī ir jēdzīgākās DSLR uz šo brīdi
viecha:Vai ergonomiku var novērtēt drusku paturot rokā un turpat uz vietas paspaidot?Lielos vilcienos jau laikam var,t.i. tad ja ir galīgi tizls klams,bet vispār jau pie katra verķa tomēr ir japierod,ne? Nikonam iet tāpat kā Rīgas Dinamo hokejā vai Latvijas valstij ekonomikā-pēc interneta komentāriem spriežot,zemāk jau vairs nav kur.Un briesmīgs kauns pārņem visu būtni.
nemels niekus, noliktākais brends ir oļiks, tad soņka, tad pentaksis, galā nāk C un N, kas arī ir jēdzīgākās DSLR uz šo brīdi
Tad jau es progresīvs vecis.Man nekad nekas cits nav bijis kā tikai Canons.Sievas un meitas ziepiniekus neskaitīsim.
viecha:Es jau stāstīju ka man viens draugs 80.gados krāsoja ciet Nikonam brenda uzrakstu.Pat pie padomju nabadzības cilvēks kaunējās no tik švakas kameras.
viecha:
Tad jau es progresīvs vecis.Man nekad nekas cits nav bijis kā tikai Canons.Sievas un meitas ziepiniekus neskaitīsim.
Nav grūti iebraukt meinstrīmā
Meinstrīms darbarīkos ir gana laba lieta - labāks serviss, lielāka izvēle otreizējajā tirgū. Meinstrīms mākslā gan nekur neder, tā jau ir aizvakardiena radošumā.
Nu nevajag rakstīt muļķības. Nopirku sievai un ceļojumiem Soņuku Sony Cybershot DSC-HX400V ar 20 m. pikseļiem. Bija reklamēts visur lā labākais uz šo brīdi. Izrādās sliktākais. Un 20 milj panākti uz programmu rēķina. Skatos tagad jau arī mobilajos telefonos ir 20 milj kamera. Tas Sony ir prasta krutka.
A es,vecais mulķis,domāju ,ka pixeļgonkas beigušās.Ir taču būtiskāki parametri.Bet nefiga!Griežam vien tālāk!Kuram pirmajam būs 70 vai 80 ?60x zooms arī skan kā no filmas par ceļojumu uz Sīriusa zvaigznāju.Tobiš nekādas saistības ar optikas likumiem un to,ko mums mācīja.
No otras puses ja īsti nevar atšķirt uzņemts ar mobilo aifonu vai Canon 60D. Un ja uzņem tikai sev, jo nevienam nemaz īsti neinteresē tava daiļrade - paskatās novērtē un viss, tad kāda tam jēga, kas tev par kameru rokās. It īpaši standarta bildēs. Tātad galvenais ir kas cits. Un tā ir kāda jauna ideja piemēram - kompozīcija, rakurss utt.
Starp citu. Nebūtu slikti, ja kaut kur netā vismaz dažvārdu kombinācijās būtu pieejams info, ko šajā izstādē katrs brends piedāvās apskatei un aptaustei (nu OK, Canon droši vien pilnīgi visu un malači tāpēc!). Iespējams esmu naivs utopists, bet tomēr šāda tāda informācija jau laicīgi liktu noprast kas sagaidāms
Pirmo reizi Ķīpsalā 25. oktobrī no plkst. 12.00 līdz 15.00 foto un video tehnikas izstādē „Riga Photo Show” darbosies lietoto foto preču tirdziņš. Pārdevējiem tā ir laba iespēja atgūt daļu naudas, kas iztērēta agrāk, bet pircējam – savā īpašumā iegūt patiesi vērtīgas un noderīgas lietas par labu cenu.
Līc kādam 12.gadam mājas lapai, kur bildes garā mala 1200 pix, visai veiksmīgi bildēju reportāžas ar EOS D30, kuram 3 Mpix, šodien labā abgaismojumā bieži pietiek K100D 6 gigapuxeļiem.
Tirdziņš tak rīt. Ar biju šodien, nebija slikti - Zavadskis smuki rādīja, fuji stends pa pirmo, canons izrādās, sony stendā varēja lērumu padomju stiklu apskatīt un modificētus sony. loriņiem cenas diezgan augstas, vismaz ar netu salīdzinot. Tā arī neko nenopirku.
versatile:Tirdziņš tak rīt. Ar biju šodien, nebija slikti - Zavadskis smuki rādīja, fuji stends pa pirmo, canons izrādās, sony stendā varēja lērumu padomju stiklu apskatīt un modificētus sony. loriņiem cenas diezgan augstas, vismaz ar netu salīdzinot. Tā arī neko nenopirku.
photoshowa ietvaros varēja jau cenas kudiš samazināt lai ir vērts ņemt naudu līdz... vismaz tiku pie "I AM | WITH NIKON " atslegu piekariņu un kaut kadu stikla tiramo lupatiņu.. Great success