Es jau pateicu piemēru, kur 2/3 spēles nobildēja no tribīnēm (pie kam, no viena punkta). Nevis tāpēc, ka nevarēja savādāk, bet tāpēc, ka, acīmredzot, bija ideja Tātad ne vienmēr laužas pie laukuma malas. Kāpēc tā darīja - to nejautā man. Man nav ne jausmas
Mari Tu nopietni to Laba izvēle - īpaši tam sportam
Sportam gan derēs tas 70 - 200, nevis Tamrons. Un vai tik nebūs jāpiepērk kāds pamatīgāks verķis. Bet tad es atkal te prasīšu un Jūs visi varēsiet mani nolamāt ja ?
pixelis:Mari Tu nopietni to Laba izvēle - īpaši tam sportam
Tai saitē ir abas kameras starp kurām nevarēji izvēlēties - tur visādi cipariņi, bet skaidrojumam ar pierakstīts kādiem mērķiem kurš cipariņš noderīgs. Tu izvēlējies kameru kura zaudē pilnīgi visos cipariņos un īpaši smagi tajā kas var noderēt kustīgas lietas knipsējot.
Bet ka jau minēju liec visas nesaprotamās lietas mierā un runā ar pārdevējiem - par cik viņiem šie (un arī citi) cipari arī ir pilnīgi tumša bilde, tad patīkami parunāsiet par lietām kuras saprotiet (par VIENU VĀRDU ne tikai no vienas kameras parametriem un īpatnībām, bet no veselas aparatūras ražošanas plejādes - brenda nosaukumu) un būsi apmierināts.
Jo mazāk iespēju, jo mazāk prasību, jo mazāk prasību, jo laimīgāks cilvēks. (Biš pārfrazēta kiniķu mācība) Jo mazāk ko sajēdz no visādiem cipariņiem, jo labāk sanāks bildēt ar to, kas ir. Vo!
nekāda dāvana jau nav... tas gan stiepts jēdziens jo ir lērums sliktāku ar.
Bet pa lielam ar šādu tehniku var bildēt daiļi jo daiļi + gadi 10 atpakaļ šādi (vismaz kameras) parametri būtu katra sapnis.
Ja tiešām vēlies rakties iekšā informācijā par to ko pērc (īpaši japar objektīviem), tad cipariņus var salīdzināt mazāk, bet vairāk skatīties bildes ar konkrēto optiku
Būtībā jau jautājums nav par to vai nenopirksi sliktu tehniku - tehnika būs laba diezgan.
Jautājums var būt vai vispār nopirksi to tehniku kas atbilst Tavām vēlmēm/vajadzībām (atšķirības tiem krāmiem un viņu ārā dotajām bildēm ir vaivaivai) un otrs vai nopirksi šā brīža labāko tehniku kas iekļaujas atvēlētajā budžetā - arī cenas nespēj īsti atspoguļot tehnikas "labumu"
Neredzu nekā slikta faktā, ka bildē uz dullo - es uz teātri arī eju pēc šāda principa jo nevella no tā nejēdzu. Uz doto brīdi labākā tehnika nejēdzējiem ir Sony vai Fuji - abiem ir visforšākās krāsas uzreiz bez kāda nesaprotama fotošopa un ja fuji mazliet mazāk, tad sony spējas pilnīgi automātiskā režīmā darboties visbriesmīgākajos gaismas samistrojumos ir reāls brīnums.
Draudzene tikko no aizjūras atveda gigabaitiem daiļu krāsu bildas ar ļoti mazu brāķa procentu kā fokusa tā ekspozīcijas ziņa - un viņa pilnīgi neko nefiltrē - zin šatera pogu un kā panorāmas režīmu ieslēgt - kamera Sony RX100
Nu Šneider, ja Tu par tiem kalniem nopietni tad saturies. Vēl šogad gribēju braukt uz Nepālu - Everesta bāzes nometni. Bet sakarā ar to zemestrīci nepāla šogad slēgta. Bet varbūt Tu gribi uzkāpt Kilimandžāro ? Man visi gali Tanzānijā ir. Pats uzkāpu pirms 5 gadiem. Visu noorganizēsim.
Kāds vēl, nafik, Kilimandžāro, es šovasar pēc Slavkovsky štit Tatros trīs dienas kājas nevarēju pavilkt, ņirgājies par manu sirmo galvu??? Nākamvasar abzinīgi staigāšu pa ielejām ar mazbērniem, pietiek manos gados tēlot extrēmistu.
Vēl pagājušā gadā mēģināju sev to pierādīt, pārrāpos pāri Priečne sedlo, divas dienas kājas sāpēju, bet vēl domāju, ka tā ir nejaušība. Šogad sapratu, ka nevella, jānāk pie prāta. Galu galā sūkt alu kalnu krodziņā arī ir pietiekami patīkama nodarbība.
Man nav tālu līc 60, bet ar augumu 171 svars ir 85 kg. 22 gadi jau esmu atmetis pīpāšanu, šņabi gandrīz nedzeru, motors un plaušas tur, bet kājas vairs negrib nest kalnā liekus 14 kg dzīvsvara. Traukus lietoju tik Biļešu paradīzei, kā tur bildes atrast, pat nezinu. Uzliec uz failiem.lv un iedod šeit linku, citi arī lapprāt apskatīsies.
Hm Tu runā par mani. Arī man nav tālu līdz 60, augums 178 un svars 92. Nepīpēju jau 17 gadus un akkoholu nelietoju nekādu. Bet savas galerijas citiem, nu nē. Viņiem tas nav vajadzīgs un neinteresē.