Es kritizēšu publiku par to,ka visi karo ar sekām,proti pirdienu,bet neviens nerunā par cēloņiem,kas izraisījuši šo pirdienu.Un šeit nu variantu ir ļoti daudz,var izvērsties.
sakarā ar katastrofālu ūdens līmeņa krišanos Daugavas augštecē, nākošnedēļ gaidāmi ievērojami elektrības padeves traucējumi. Paziņas atsūtīts foto www.facebook.com...
Tehniskais nemaz nenozīmē metilspirtu. Ļautiņi, kam ir bijusi pieeja, vienmēr ir dzēruši "galošu" veiksmīgāk nekā augstākā sabiedrība visādus henesijus un šardonē.
Mani šai procesā izbrīna NAFIG tik monumentālas un neefektīgas konstrukcija ? Man ar ir aizstiklota lodžija principā istabas turpinājums aiz orģinālas konstrukcijas, siena tur ir 150mm bieza akmensvate un udensdrošs finieris un stikliem rāmju vispār nav ir roollo piekaramāie stikli. Ja vajag varu atvilkt valā un istabai nav vienas sienas ja atver balkona durvis 3m paltās Šite jau kautkāds smags un neefektīvs mūrējums un nekādu siltumu neturoši koka logi.
KVAA-II:A man ir silts - uz Lodžijas - 16.10 pabeidzu - ieliku pēdējo stiklu , veramo logu mazo
daži sīkumi palikuši, kā beidzās silikons, beidzās līstītes logu, jāuzliek palodzes dēļi tad jādomā - vai atstāt tāpatās, visticamāk jā, tikai jāuztaisa būs kādi plaukti, kuros salikt liekos krāmus no dzīvokļa
nākošais etaps visticamāk būs nākošajā gadā 1)siltināšana ar akmens vati + vagonka 2)apsildāmā grīda + flīzes
Tas nav negaidīti, jo pārrunas jau sen iet. Līdz šim neuzņēma , jo Turcijai bija problēmas ar kurdiem. Tagad tās problēmas nekur nav palikušas, bet nākušas klāt jaunas, kuras iepriekšējās novirza uz otro plānu. Iespējams vienosies par Kurdistānas valsti, Turciju uzņems Eiropas Savienībā, Turcijas valsts robeža būs Eiropas savienības ārējā robeža, un Bēgļu plūsma iestrēgs Turcijā ....
Tas nav negaidīti, jo pārrunas jau sen iet. Līdz šim neuzņēma , jo Turcijai bija problēmas ar kurdiem. Tagad tās problēmas nekur nav palikušas, bet nākušas klāt jaunas, kuras iepriekšējās novirza uz otro plānu. Iespējams vienosies par Kurdistānas valsti, Turciju uzņems Eiropas Savienībā, Turcijas valsts robeža būs Eiropas savienības ārējā robeža, un Bēgļu plūsma iestrēgs Turcijā ....
...kāpēc tad vajag apstāties pie Turcijas?Gāzi grīdā un uz priekšu
Rīga nolēmusi pielikt punktu patvaļīgai daudzdzīvokļu namu balkonu un lodžiju iestiklošanai. Līdz šim liela daļa lodžiju pārbūvētas bez būvvaldes atļaujas, kas tiek klasificēta kā nelikumīga būvniecība ( autors - TV3). tvplay.skaties.lv...