Sādžas jobiem pieņemts gulēt zem pliederu krūma, kad suņi ģīmi laiza.
nav tik vienkārši - saskaņā ar senajām Sādžas Jogu tradīcijām, aiznaglotās lodžijās kur guni un cep veģetāro šašļiku, vsjo zapivaja spirķikam i vobloi, turpat no striķīša.... To visu pavada obligātā meditācija pie matrām bļ...ģ, na...j i jeb...l Ar gludekli ceptas ekosemkas saldajā
Nu paldies, samulsis stāvu prožektoru gaismā un klanos uz visām pusēm. Pašlaik gan garlaicīgs dzimumdienas iesākums - esmu dežūrā, rīt laidīšos uz laukiem, nogāzīšu malkai divus lielus, līkus bērzus, ar kaimiņu sarunāšu atvilkšanu mājās, vakarā gan jau iestrēpšu pāris aliņus.
Schneider:Nu paldies, samulsis stāvu prožektoru gaismā un klanos uz visām pusēm. Pašlaik gan garlaicīgs dzimumdienas iesākums - esmu dežūrā, rīt laidīšos uz laukiem, nogāzīšu malkai divus lielus, līkus bērzus, ar kaimiņu sarunāšu atvilkšanu mājās, vakarā gan jau iestrēpšu pāris aliņus.
Sveicu! Un neaizmirsti visus aprakstitos pasākumus smalki dokumentēt, nu kvākšķa stilā, un krāmēt iekšā tepat šajā topikā
Priekā! Bet Alibabas ideju par malkas sagādes reportāžu būs jāapsūkā, viens otrs lielpilsētas iedzīvotājs noteikti domā, ka siltumu saražo ibanka samaksas brīdī. Tik pagrūti būs nobildēt pašu zāģēšanas procesu, jo zāģi jātur abās rokās, bet asistentu man nav. Nu labi, statīvu un autoknipsi arī neviens vēl nav atcēlis, tik jāskatās, lai koks virsū neuzgāžas.
būs jāuzspēlē jaunais sintezators - kad būs pavisam gatavs viss
@#$%^&*(*&^%$#@#$%^&^%$# KĀPĒC es nevaru to visu dzirdēt !!!! Cik žēl.............to lielisko akustiku lodžijā sintiņam :
Tu taisi manu dienu kvaa Neaizmirsti piesliet pie sienas PSRS cirvi, akustikai + 50%! Gaidu stāstu kā tiki pie sintiņa, cik taustiņu, kuri mažora, kādā naudā, cik kapitālistu programmas iekšā, ko par to domā KGB/GRU un vai Gmaj9/13 ir skaistākais no visiem
vien cerams ka drīz tā plaukta parodija lūzīs no savākto padlaiku mēslu kaudzes un apraks uz mūžīgiem laikiem pamuļķi tupeles klapētāju, kad šams lōdžijā locīs iekšā uz "Комсомольская правда" servētās kiļkas