Friidis:Bailes iedomāties, ko tie trakie vēl var savārīt, ja šamos sāks piežmiegt.
Vairāk nesavārīs, tieši otrādi - fiziski mazāk paliks to vārītāju.
Tu nesaproti. Kaut kur dzirdēju tēzi, ka ir milzu kļūda par islāmticīgajiem domāt tāpat kā par mums - respektīvi, it kā kristieši, bet uz baznīcu svētdienā iet retais un 90% grēko uz vella paraušanu. It kā jau ticam, bet tai pat laikā it kā visiem skaidrs, ka tas viss pasaciņas. Kristietis pēc sitiena pagriezīso otru vaigu. Musulmanis sitīs pretī, nesatraucoties, ka parauj sevi un citus līdzi. Ir jānogriež piķis radikalizētājiem. Ir jāsakārto apstākļi Tuvajos austrumos, lai nebūtu motivācijas emigrēt. To var kaut vai izmantojot gadsimtus senas metodes - ar tirdzniecību. pārcelt ražošanu no Ķīnas, iespējams. Protams, pie noteikuma, ka nauda nenonāk pie radikalizētājiem. Nozombēt sabiedrību ir easy, paskatamies, kas notiek 300km austrumu virzienā...
Tātad viss skaidrs - musulmanim uzreiz jāsit tā, lai actiepj kājas. Uz kompromisiem viņi neies, sarunāt mierīgu līdzāspastāvēšanu nevarēs, tātad - pašnāvnieku un nošauto teroristu atliekas jāaprok kopā ar cūku mēsliem, bet radiniekus līdz septītajam augumam pie Lampedūzas iekrāmēt bleķa vannā un palaist Āfrikas virzienā ar noķīlētu gāzes pedāli un stūri. Citu iespēju VIENKĀRŠI NAV!!!
Hē,vecīši!Varen jau nu jūs skarbi un asi pret tiem lupatdeķiem.Teorijā.Reāli jau tā viņš ir-ar pierunāšanu un moralizēšanu te nav līdzēts.Bet kur ņemsim skarbo mēru realizētājus?Kurš pats vai kura dēli pieteiksies šai zonderkomandā,jo kādam tas būs praktiski jādara?Kamēr runa par deportēšanu un neielaišanu,varēs iztikt ar apzīmējumu "rasists"un "fašists".Bet kā sāksit atšaut nepaklausīgos tā ...oi,oi,oi!Kurš būs ar mieru šo darbiņu darīt?Un ne jau kāds cits jums bruks virsū,bet pašu līdzpilsoņi. Ar visu šito garo penteri vienkārši gribu teikt,ka izeja nav tik viegli atrodama-neielaist,izsūtīt,šaut Un piedevām tie dvieļugalvas arī atbildes mērus izgudros,varat nešaubīties.A jums biznesiņš ārvalstīs,a jums jāceļo,a jūs esat saistīts ar citām valstīm,jo nav jau naturālā saimniecība.Tā sacīt paši fotokameras šķūnītī neražojam.
Viss jau ir nokavēts, par vēlu ko glābt, paši domāju labi saprotat ka Eiropā neviens nedzīs laukā tur jau iedzīvojušos dvieļugalvas. Laikam vienīgā izeja ļaut apbruņoties tautai, lai nēsā ieročus līdzi. Varbūt atjaunot obligāto dienestu, hren viņ zin, bet nu žēl ka vidusmēra Eiropas pilsonis ir tāds ņuņņa, izvēlas labāk tikt sašautam mugurā bēgot un ļaut sevi uzšķērst bezpalīdzīgi guļot zemē, nevis simtiem barā mesties virsū un sabradāt tos dažus dvieļugalvas..
Zviedrijā patvērumu centrus dedzina, ar Breivīka metodēm diezin vai varēs darboties... Bet vai tad valstu vadības līmenī nepieleks pāris dzīves gudrību, rupji runājot: Citu valodu viņi nesaprot vai biš humānāk - Nestandarta situācija prasa nestandarta risinājumus???
viecha: Bet kā sāksit atšaut nepaklausīgos tā ...oi,oi,oi!Kurš būs ar mieru šo darbiņu darīt?
Bet kāpēc kādu jāatšauj? Normāla imigrācijas dienesta darbība un deportācijas kā lērums absolūti civilizētās valstīs to dara. To saujiņu kas iznāks uz ielas ar kaut nazi pat ne šaujamo - nu tā tak profesionālajām vienībām tīrā medusmaize.
Turklāt nafig kādu rasu tīrīšanu - deportēt agresīvos, tos kas apgāna mūsu godu (piemēram visus kurus aizvainojot neticīgo kapu celiņu kopšana - to cilvēku kuri uzbūvējuši viņu patvēruma zemi kapu kopšana) un tos kas vēlas dzīvot par svešiem līdzekļiem
Lai biezie muslimi, ja dzīvo klusi, paliek un visi kas strādā arī paliek - laipni lūgti.
Neienāk gan. Ja nu tikai tev ir tieši zināms, ka visi musļu izdarītie terora akti (Ņujorka, Madride, Londona, Parīze) īstenībā ir Rotšilda Pasaules valdības iluminātu sacerēti meli. Vakar tiešās runas raidījumā Bojārs visiem valstsvīriem brauca virsū, ka viņi nevienā savā runā nav pateikuši frāzi "Islams nenozīmē terorismu", bet Teivāns viņu atsēdināja, pajautājot, kādēļ pašas musulmaņu kopienas neko nedara, lai to novērstu.
viecha:Hē,vecīši!Varen jau nu jūs skarbi un asi pret tiem lupatdeķiem.Teorijā.Reāli jau tā viņš ir-ar pierunāšanu un moralizēšanu te nav līdzēts.Bet kur ņemsim skarbo mēru realizētājus?Kurš pats vai kura dēli pieteiksies šai zonderkomandā,jo kādam tas būs praktiski jādara?....
Lūk šis ir praktisks, pārdomas raisošs teksts. Ticīgs cilvēks ir daudz labāks karotājs par neticīgo, jo tic aizkapa dzīvei un no nāves nebaidās. Eiropieši (mēs arī esam eiropieši!) ir gadu gaitā zaudējuši savu agresivitāti līdz tādam līmenim, kas jau ir bīstams, bet mūsu ticība vairs ir tikai tradīcija. Kā jums patīk kāds folklorizējies stāsts par spartisko domāšanu un audzināšanu? Spartiešu māte aizsūta savus piecus dēlus karā un katru dienu gaida ziņnesi no karalauka. Beidzot jāj ziņnesis un viņa jautā: "Kā gāja?" "Visi pieci krituši", ziņnesis atbild. -Ne jau to es jautāju. Vai mēs uzvarējām? -Jā, mēs uzvarējām. -Nu tad es priecājos, ka viņi ir krituši! Vairums eiropiešu jau gribētu gan tikt galā ar jebkuru agresoru, bet pie nosacījuma, ka paši paliktu dzīvi, turpinātu dzīvot savās skaistajās mājās un dušā ne uz brīdi nepazustu siltais ūdens....
versatile:Šneider, a Tev neienāk prātā, ka pie mums pret bēgļiem, iespējams, zombē tāpat kā Krievijā pret labusiem un ukropiem?
Es esmu bijis Gēteborgas "pārupes" geto rajonos, ilgi Parīzē, pietiekami Briselē, Marseļā un Barselonā - tur visur attiecīgais elektorāts pārkāpj uzvedības normas sabiedriskās vietās, sava mājokļa uzturēšanas normas utt.
Priekš kam ko tādu kultivēt? Pareizāk sakot pieļaut?
Oj, Bojārs kā raidījumu vadītājs nekam neder. Atgādina Mamikinu. Redzi, 17 gadu vecumā man likeās, ka "sitam krievus" ir pareizākā lieta, ko darīt un sniegs tūlītēju visu problēmu atrisinājumu. Padsmit gadus vēlāk, iepazīstot daudzus brīnišķīgus cilvēkus, kuriem dzimtā valoda ir krievu, jau sen ir atklāsme, ka tas tā neder, jo visi nav vienā maisā bāžami - arī pat ne visi tie, kas pie padomekļa pulcējas. Terora aktus sarīko saujiņa cilvēku. pat ja kopā iesaistīti bijuši 1000 vai 5000 - tā ir saujiņa uz kopējā fona. Lielākā daļa vienkārši skatās, kas notiek - un, ja tād Zaļkalns Anglijā noslaktē bērnu, es negribu justies apdraudēts Londonā - es pie tā neesmu vainīgs, par spīti tam, ka runāju vienā valodā ar šo cilvēku.
Vai Tu esi 100% drošs, ka: * video no bēgļu nometnēm ir video no bēgļu nometnēm? * video, kur trakojošs musulmaņu pūlis uzbrūk baltajiem nav tikai beigas konfilktam, kur baltie ņirgājās par muslumaņiem? vai esi drošs, ka tas video vispār nav inscinēts? * bilde,s kurās redzams musulmanis formas tērpā un vēlāk kā imigrants ir patiešām ar vienu un to pašu cilvēku un ka formas tērps nozīmē to, ka puisis ir karojis ISIS pusē?
Es redzu vienu. Mūsu austrumu kaimiņam ir izdevīgi kult ūdeni Sīrijā, jo režīms ir draudzīgs, režīms pērk ieročus un vispār sīrija ir "naša zemļa" - tāds video arī ir atrodams, kur to apgalvo. Toties Eiropa, kas neredzēti lielā vienprātībā uztaisīja sankcijas pret putleru, tagad šķeļas un strīdas savā starpā. Un to, ka putleristi safilmēs jebkādus video, mēs tak atceramies no maidana - kur viena tante figurēja kā 6 dažādas personības, piemēram.
Tāpēc arī es jautāju - vai esi drošs, ka Tava pārliecība, ka bēgļi ir teroristi, nav Tev iezombēta?
Man arī nepavisam negribas uzņemt lērumu bēgļu šeit. Dārgi, radīs neērtības. bet, palasot pretinieku argumentāciju - lai tik brauc. Kauns lasīt tos komentārus.
versatile:Šneider, a Tev neienāk prātā, ka pie mums pret bēgļiem, iespējams, zombē tāpat kā Krievijā pret labusiem un ukropiem?
Es esmu bijis Gēteborgas "pārupes" geto rajonos, ilgi Parīzē, pietiekami Briselē, Marseļā un Barselonā - tur visur attiecīgais elektorāts pārkāpj uzvedības normas sabiedriskās vietās, sava mājokļa uzturēšanas normas utt.
Priekš kam ko tādu kultivēt? Pareizāk sakot pieļaut?
Tas ir pareizais moments. Kļūda ir pieļkauta saknē, izliekoties neredzam, kas notiek tajos kvartālos, jo aizrādīt tak būtu nepieklājīgi un diskriminējoši. Jāliek sodi par trokšņošanu, mēslošanu uz ielas, utml.
Un vēl - mums liekas smieklīgi, ka latviešu UK tiesā par agresīvu braukšanu - apdzinuši kādu lēnāk braucšu sniegputeņa laikā. Bet ja pie viņiem kārtība ir cita, mums arī tā būtu jārespektē, ne? Domā angļiem patīk, ka jāraksta zīms "nepiedirs te" poliski, leitiski un latviski?!
GunarsII: Lūk šis ir praktisks, pārdomas raisošs teksts.
Absurds ir gan viecha gan Tav teksts - ir 21.gs. un jau simtiem gadu neviena fanātiķu orda nav vinnējusi nevienu kauju - vinnē auksts aprēķins, sistēma, profesionalitāte un moderni ieroči - gandrīz nekas no tā nav šobrīd Eiropā esošajai ekstrēmistu grupai.
Ar profesionālajām vienībām, armiju un policiju līdz acīm pietiek, lai saliktu kuģos visus kam kas nepatīk pastāvošajā iekārtā. Tas, ka grāmatvedis nebūs tas kurš liks roku dzelžus bandītam nenozīmē, ka specvienības puisietis neleks stāvus gaisā par šo iespēju.
versatile:...Tava pārliecība, ka bēgļi ir teroristi...
Man nav ne mazākās pārliecības ka bēgļi ir teroristi. Tik esmu 100% drošs, ka bēglis klauvēs pie durvīm un pazemīgi lūgs patvērumu, absolūti lielākā daļa no šiem atsper ar kāju durvis, ielaužas iekšā un pieprasa privilēģijas. Paklau, tu gadījienā nēsi no Ahmeda Klimaksoviča islama kultūras biedrības, kaukā sanāk abiem vienu stabuli pūst...
Ahmeda kungs man ir telefoniski draudzējis redeli paretināt pirms dažiem gadiem, ar šo personu nekā kopīga nav - savulaik ir bijusi sadarbība. Neredzu nekā sevišķi slikta, ja šie laužas tā, kā aprakstīji - attiecīgi, lai šo sasņorē, lai šim atvelk no pabalstiem man par durvīm un parāda, kā var pieklauvēt. Privilēģijas vajag limitēt un piesaistīt reāli šīs valsts labā izdarītajam sākot, teiksim, ar otro gadu, bet es esmu arī par to, lai letiņus un leišus, kas uk nestrādā un dzīvo uz pabalstiem, nolimitētu. Citādāk kauns tai pusē rādīties.
Vot te mēs esam gandrīz vienis prātis. Mans kaimiņš arī - dabūja pasēdēt Īrijas čokā par dzērumā izraisītu avāriju. Tik viņš nebūs īsti letiņš, tik "valstspiederīgais". Bet par durvīm - es gan to spērēju sašņorētu un izmestu bez tiesībām ienākt pat pagalmā (šaipus Vidusjūras).
Es reāli atrodos valstī, kur šo tumsnējās ādas valkātāju ir daudz, redzu katreiz ap veikala ieejām sasēdušus, gadiem vienus un tos pašus.Agrāk mazā lauku miestā to nebija, tagad pat pie piparbodes laukos sēž. Viņi nāk kā uz darbu- diedelēt. Stokholmu vispār negribās pieminēt, tur jau ir tā, ka autobusa nojumes, ieeja pie veikala ir aizsista, nevari padomāt, iet veikalā vai neiet. Pāris nedēļas atpakaļ Malmē redzēju šos bēgļus bariem, klīst pa ielām, vervelē savā valodā, ko viņi dara aiz bezdarbības savos 18-25 gados, to mums tikai nojaust... Zviedrijā zog uz velna paraušanu. Mašīna paliks ceļmalā, pēc dažām stundām būs karkas tikai pāri. Zviedri vairs neredz ne gala ne malas. Tagad ar Rumānijas pievienošanos jau bija arī ne mazāk problēmu, zagšana, diedelēšana, aiz sevis atstāj visu cūcību... Vienkārši šie ļaudis nav pieraduši aiz sevis neko sakopt. Tur pieņemts ir strādāt tikai sievietēm, vīrieši ir svētās govis un paņemt satīrīt aiz sevis ir pazemojums.
Schneider:Vot te mēs esam gandrīz vienis prātis. Mans kaimiņš arī - dabūja pasēdēt Īrijas čokā par dzērumā izraisītu avāriju. Tik viņš nebūs īsti letiņš, tik "valstspiederīgais".
Da kāda šķirba - Tu sunnītu no šiīta atšķir? Es arī ne. ja pase Latvijas (kaut vai alieņa) - značit britiem viss viens.
Zviedrijā esmu bijis tik vienu reizi, sakarnieku kursos Hemverna nometnē 1999.gadā. Visu laiku nodzīvojām pa Gotlandi, antenas staipīdami, nometne bija Forē salā, vienreiz biju Visbijā ekskursijā un Stokholmā redzēju tik Arlando lidostu. Viss bija tīrs un skaisti, melnie tik ar slotām slaucīja lidostas zāles, arī Visbijas tirgū suvenīrus tirgoja nemaz ne Grētas Nilsones.
Par latviešu pazīšanu - 90tajos Lauku Avīzes korespondents mēģināja no ierindas francūžiem noskaidrot, ko viņi zina par Latviju. Zināja to, ka tā ir kaukur tālu ziemeļos, tur ir auksti, dauc sniega un slavenākais latvietis ir Sabonis.
GunarsII: Lūk šis ir praktisks, pārdomas raisošs teksts.
Absurds ir gan viecha gan Tav teksts - ir 21.gs. un jau simtiem gadu neviena fanātiķu orda nav vinnējusi nevienu kauju - vinnē auksts aprēķins, sistēma, profesionalitāte un moderni ieroči - gandrīz nekas no tā nav šobrīd Eiropā esošajai ekstrēmistu grupai.
Ar profesionālajām vienībām, armiju un policiju līdz acīm pietiek, lai saliktu kuģos visus kam kas nepatīk pastāvošajā iekārtā. Tas, ka grāmatvedis nebūs tas kurš liks roku dzelžus bandītam nenozīmē, ka specvienības puisietis neleks stāvus gaisā par šo iespēju.
Tev, Māri, varētu piekrist par X procentiem, tikai tos % neņemos nosaukt. Kad divas nācijas sēdēja ierakumos frontes pretējās pusēs, tehnologijas noteica daudz, bet NE visu. Kad divas nācijas sadomās apšaudīt viena otru ar raķetēm zemeslodes pretējās pusēs, tehnoloģijas noteiks GANDRĪZ visu. Bet tagad mēs jau zinām, kas ir hibrīdkarš. Un ja tiem Zviedrijas mellajiem, ko tepat augstāk apraksta Tālavietis, savajadzēsies kalašņikovus, tad palīdzīga roka tos pasniegs. Tik tālu gan vēl nav, jo kritiskā masa nav sasniegta, bet viens ir notekti - salīdzinoši neliels fanātiķu pulks var terorizēt un uzvarēt daudz lielāku rāmu un kārtīgu mietpilsoņu (labā nozīmē) pulku.
Jā protams var nopirkt no krimiķiem pusgadsimtu vecas konstrukcijas automātus un spaini patronas - un apšaut visus kas pērk paiku lauku bodē vai baznīcniekus utt.
Tas protams ir slikti/briesmīgi.
Bet "karot" tā nevar pat pret vietējo policijas iecirkni.
Te jautājums vairāk par to cik ir atlicis pacietības, lai "pieņemtu piespiedu mērus" un nesalīdzināmi lielākiem spēkiem būtu brīvas rokas pakot nabaga apspiestos, kuriem ticība neļauj savākt savus mēslus un neļauj kapu celiņu notīrīt, kuģos.
Bet masu pulcēšanās vietā ar kalasi un spaini patronu pāris minūšu laikā var apšaut vairāk nekā WWI šaudoties starp ierakumu līnijām nedēļas laikā. Un vēl - tur nedarbojas nekāda loģika vai plānošana, jo tie nekad nepadosies, neies uz kompromisiem, neizvairīsies no nāves, ne uz ko nebūs piespiežami, jo drūmākais ir tas, ka viņi ar policijas iecirkņiem nekaro. Viņi vispār ne ar vienu nekaro, tikai nogalina tos, kurus vieglāk nogalināt pēc iespējas lielākā skaitā.
Karo skaitās tad, kad bruņots cīnās ar bruņotu, mainījies tas, ka šodien bruņoti ienāk koncertzālē un vienkārši apšauj visus skatītājus. To starpību tik grūti pamanīt?
Tieši cīņas ar svešu ticību principi ir mainījušies, agrāk krustnešu armija stājās pretī saracēņu armijai, tagad saracēņu terorists iejūk mierīgo kristiešu pūlī un ar bļāvienu "Šašlik akbar!" vienkārši nogalina tos, kuri viņa izpratnē skaitās par neticīgiem suņiem.
Kārtējais fufelis. Nav neviena apstiprinājuma. Esot laiduši no Vidusjūras pāri Turcijas nedaudz teritorijai, pie kam pa balistisko trajektoriju. Gan jau kaut kur nokrita. Būs tāpat kā tas fufelis no Kaspijas jūras, tikai multfilmu pats pasaciņas autors varēja parādīt...
Vakar viens apskatnieks rēķināja-pēc krievu ziņām esot iznīcināti kaut kur pāri par 300 isila štābiem.Ja pieņem ,ka štābs var būt ne mazākam formējumam kā bataljons(nu nebūs taču štābs 3 karotājiem) t.i. vismaz kādi 400-500 veči,tad reizinam un iegūstam-nieka skaitli-120000 teroristu kā minimums ir bez vadības,bez sakariem,bez jebkādas organizācijas un sistēmas-vienkārši klīst pa tuksnesi savā vaļā.Es te nerunāju par noliktavām,benzīna kolonnām,sprāgstvielu fabrikām un tamlīdzīgiem sīkumiem.Tos vispār nevar saskaitīt.Un esot vēl jāpastiprina uzlidojumi,tūlīt pienāks franču eskadra ar aviācijas bāzes kuģi priekšgalā...uzvaras atkal nav!!!Nu nenāk tā pobeda,ka tavu māti!Minhauzens pret frontes ziņām izteikti nevelk,slabo čalim!
Rietumeiropas strādniekus, tā arī apspiestās Austrumu tautas? Jā, ir. Par to skaidru valodu runā Krievijas proletariāta diktatūras septiņgadīgā vēsture. Vai var noliegt, ka pie mums jau sācies varens darba kāpinājums? Nē, nevar noliegt. Kāda nozīme pēc visa tā var būt Trocka izteicienam, ka revolucionārā Krievija nebūtu spējīga noturēties pret konservatīvo Eiropu? Tam var būt tikai viena nozīme: pirmkārt, Trockis nesajūt mūsu revolūcijas iekšējo varenumu; otrkārt, Trockis nesaprot tā morāliskā atbalsta neatsveramo nozīmi, ko Rietumu strādnieki un Austrumu zemnieki sniedz mūsu revolūcijai; treškārt, Trockis neuztver to iekšējo nespēku, kas tagad saēd imperiālismu. Aizraudamies ar Ļeņina proletāriskās revolūcijas teorijas kritiku, Trockis neviļus ir galīgi pats sevi sakāvis savā brošūrā «Miera programa», kas iznāca 1917. g. un tika iespiesta no jauna 1924. g. Bet varbūt ka arī šī Trocka brošūra ir novecojusi, kaut kā dēļ vairs neatbilzdama viņa tagadējiem uzskatiem? Ņemsim Trocka vēlākos darbus, kas sarakstīti pēc proletāriskās revolūcijas uzvaras vienā zemē, Krievijā. Ņemsim, piemēram, Trocka 1922. gadā uzrakstīto «Pēcvārdu» brošūras «Miera programa» jaunajam iespiedumam. Lūk, ko viņš raksta šai «Pēcvārdā»: «Vairākas reizes «Miera programa» atkārtotais apgalvojums, ka nacionālos ietvaros proletāriskā revolūcija nevar beigties ar uzvaru, dažiem lasītājiem varbūt šķitīs apgāzts ar mūsu Padomju Republikas gandrīz piecgadīgo pieredzi. Bet šāds secinājums būtu nepamatots. Tas fakts, ka strādnieku valsts noturējusies pret visu pasauli vienā zemē un turklāt atpalikušā, liecina par proletariāta kolosālo spēku, kas citās, attīstītākās, civilizētākās zemēs spēs veikt patiešām brīnumus. Bet, aizstāvējuši sevi politiski un militāri kā valsti, mēs neesam nonākuši pie sociālistiskās sabiedrības radīšanas un pat neesam tai tuvojušies . . . Tik ilgi, kamēr pārējās Eiropas valstīs vara pieder buržuāzijai, mums cīņā pret ekonomisko izolētību jāmeklē izlīgumi ar kapitālistisko OKTOBRA REVOLŪCIJA UN KRIEVU KOMUNISTU TAKTIKA 107 pasauli; tai pašā laikā ar pārliecību var teikt, ka labākā gadījumā šie izlīgumi var mums palīdzēt sadziedēt šādas vai tādas ekonomiskas brūces, spert vienu vai otru soli uz priekšu, bet ka īstens sociālistiskās saimniecības kāpinājums Krievijā būs iespējams vienīgi pēc proletariāta uzvaras1 galvenajās Eiropas valstīs». Tā runā Trockis, acīm redzami grēkodams pret īstenību un neatlaidīgi cenzdamies glābt «permanento revolūciju» no galīga sabrukuma. Lai kā arī grozies, iznāk, ka pie sociālistiskās sabiedrības radīšanas mēs ne tikvien kā «neesam nonākuši», bet pat ne «tai tuvojušies». Vienam otram, kā izrādās, ir bijušas cerības uz «izlīgumiem ar kapitālistisko pasauli», bet arī no šiem izlīgumiem, izrādās, nekas neiznāk, jo, lai kā arī grozies, bet «īstu sociālistiskās saimniecības kāpinājumu» nepanāksi, iekām proletariāts nebūs uzvarējis «galvenajās Eiropas valstīs». Nu, bet tā kā Rietumos uzvaras vēl nav, tad Krievijas revolūcijai atliek «izvēle»: vai nu satrūdēt pašā saknē, vai arī deģenerēties par buržuāzisku valsti. Ne velti, lūk, jau divus gadus Trockis runā par mūsu partijas «pārdzimšanu». Ne velti pagājušā gadā Trockis pareģoja mūsu valsts «bojā eju». Kā saskaņot šo dīvaino «teoriju» ar Ļeņina teoriju par «sociālisma uzvaru vienā valstī»? Kā saskaņot šo dīvaino «perspektīvu» ar Ļeņina perspektīvu par to, ka jaunā ekonomiskā politika dos mums iespēju «uzcelt sociālistiskās ekonomikas pamatus»?