forum.gif
kādu fotoprinteri
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / kādu fotoprinteri
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 14.09.15 13:05 labots
 citēt
Sveicināti!

Varbūt kāds var palīdzēt ar padomu?

Lieta sekojoša, darbavietā jāpērk printeris foto izdrukām, bet pašam nav sanācis iedziļināties šajā jautājumā, printēju uz tā kas bija!

Vajadzētu A4 drukai (var būt arī A3, bet tā nav pamatprasība), cik nu iespējams max labā kvalitātē un lai būtu uz vietas pieejamas tintes... no cena/kvalitāte, soreiz laikam priekšroka kvalitātei

Iespējams kāds ir ko pētījis/zin un var padalīties pieredzē!

jau iepriekš paldies par konsultāciju! :face-smile:
Publicēts: 14.09.15 13:13
 citēt
CANON PIXMA PRO-1 un par kvalitāti sūdzību nebūs vispār, tikai jārēķinās ar 250€ par tinēm un ne to lētāko papīru ;)
Publicēts: 14.09.15 13:17
 citēt
Epson !
sk. arī drukaletak.lv
Publicēts: 14.09.15 13:51
 citēt
Epson P600 izdrukas izskatās ļoti labi
Publicēts: 14.09.15 14:14
 citēt
Foto printeri tik tad ja drukā regulāri , savādāk ir problēmas
Publicēts: 14.09.15 14:17
 citēt
Lunis:Foto printeri tik tad ja drukā regulāri , savādāk ir problēmas

Manējam ar reizi mēnesī pietiek, jo sprauslas tiek noslēgtas. Darbā, domāju, ar to problēmas nebūs, jo printēs biežāk.
Publicēts: 14.09.15 15:15
 citēt
MT9:
Lunis:Foto printeri tik tad ja drukā regulāri , savādāk ir problēmas

Manējam ar reizi mēnesī pietiek, jo sprauslas tiek noslēgtas. Darbā, domāju, ar to problēmas nebūs, jo printēs biežāk.

tieši tā - printēt sanāk diezgan regulāri (ja nu vienīgais, kad atvaļinājums vai citas garākas brīvdienas)
Publicēts: 14.09.15 19:06
 citēt
Pašam ir Epson R3000!
Tintes komplekts ~200E
Publicēts: 27.09.15 17:54
 citēt
vai tiem fotoprinteriem var ielikt galīgi custom lapas izmēru piemēram A4 platums bet garums ap metru? vai tas tikai atkarīgs no softwāres kurā izvēlās darba lapu?
Publicēts: 02.01.16 20:49 labots
 citēt
Un ja pamaina uzstādījumus kādi varianti?

1. Salīdzinoši laba foto kvalitāte (ar cerību trāpīt krāsās)
2. Spēja izdrukāt visai labā kvalitātē uz zpecpapīriem, bez pretenzijas uz izstāzu kvalitāti (drukāts tiek reti, pirms drukas iztīrīt galvas nesagādā problēmas, nav pretenzijas, ja laik pa laikam to verķis dara pats - esošais tā dara)
3. Asevišķi trumuļi katrai tintei,
4. Formāts A4, ir dzirdēti varianti, kas A4 drukā pa garo malu tāpēc prot arī A3 (Nav obligāti)
4.1. Jauki, ja var nodrukāt uz banera - tik cik spēj platumā ar būtiski garāku garumu, piemēram 21x100 cm (nav obligāti)
5. WiFi obligāc
6. Nav slikti, ja ir skaneris
7. Ļoti vēlama balta korpusa krāsa

Vai tiešām vienīgā versija ir Canon? Aļa pixma mg7750?
Un vēl Epson xp-600?
Kādi ir Brother (met pakaļ baigi lēti, bet cik ciešamas ir izdrukas? Kaut kā nav dzirdēts, ka prot drukāt fočenes)
Publicēts: 03.01.16 00:10 labots
 citēt
Es uz šito acis metu, Canon PIXMA iP8750. Ko teiksiet?
p.s. un ar ko atšķiras Canon PIXMA iX6850, kas maksā gandrīz 2x lētāk, bet izšķirtspēja tāda pati, varbūt kāds zina?
Publicēts: 03.01.16 01:17
 citēt
aiko99:Es uz šito acis metu, Canon PIXMA iP8750. Ko teiksiet?
p.s. un ar ko atšķiras Canon PIXMA iX6850, kas maksā gandrīz 2x lētāk, bet izšķirtspēja tāda pati, varbūt kāds zina?

Pats personīgi nezinu atšķirības, bet varu ieteikt kā to noskaidrot: Google.lv (ceru, ka neesi tur vēl nobanots - par pārmērīgu šī resursa izmantošanu?)
Publicēts: 03.01.16 01:26
 citēt
Vaards:
aiko99:Es uz šito acis metu, Canon PIXMA iP8750. Ko teiksiet?

Pats personīgi nezinu atšķirības, bet varu ieteikt kā to noskaidrot: Google.lv (ceru, ka neesi tur vēl nobanots - par pārmērīgu šī resursa izmantošanu?)

Varbūt pamēģini atrast, gudriniek! Meklēju ar atslēgvārdiem printer compare, bet nekur nav nekas. Tik vien kā svars atšķiras un izmēri nedaudz.
Publicēts: 03.01.16 12:40
 citēt
Pirmais links ko izmet google meklējot vienu vs otru:

"The Canon PIXMA iX6850 is the cheaper of the two A3 printers introduced with Canon's 2014 refresh. If you want to spend a little more, there's also the Canon PIXMA iP8750, which adds features such as direct disk printing, lab-quality photographs and a sixth ink tank."
Publicēts: 03.01.16 20:03 labots
 citēt
Tātad - neko neviens nespēj pateikt... :face-devil-grin:
Publicēts: 03.01.16 20:43
 citēt
palaidniex:Tātad - neko neviens nespēj pateikt... :face-devil-grin:

Tikai to ka: ja tev dzīvē pietrūkst kāda ko ienīst, nopērc printeri.
Publicēts: 03.01.16 20:58 labots
 citēt
Ņu nav tik traki - lietas vajag lietot!

Esošais vienkārši galīgi neder fotoreproducēšanai (trapīt krāsā ar oriģinalo driveri nespēj, nosacīti spēj tik ar pielāgotu (cita printera) driveri), un tās nav fočenes bet labas izdrukas, nekas vairāk... Kaut visā pārējā ir ļoti apmierinošs...
Un jā nav gluži balts un nav wifi
Publicēts: 03.01.16 21:30
 citēt
"Trāpīt krāsā"
Ir neiespējami gan ar printeriem gan ar monitoriem, gan fotoaparātiem, fizika, bioloģija un psīcholoģija saproties.
Tas ko reāli var izdarīt ir maksimāli izmantot dotās hārdwāres iespējas lai pietuvinātu realitātei, vai sliktākajā gadijumā padarītu rezultātu acij patīkamu.Vobšem profilēt mēģināji? Pērkot canona printeri ir prātīgi noskaidrot cik maksās galvas maiņa, canoni konsruktīvi ir tādi ka galva ir izejmateriāls nevis rezerves daļa kā citam ražotājam.
Publicēts: 03.01.16 21:38 labots
 citēt
Nu savu printeri mēģinaju, bet izrādījās, ka tam oridžinal driverī, krāsu justēšanas sadaļa bija rūpnieciski anihilēta, un krāsu profilu nav, nekur un nekādu! Ražotājs uz to neesamīnas uzbraucieniem vaše nereaģēja! Kuļibinu ieteiktas metodes - izmantojot cita tā paša ražotāja printera driveri (tur krāsu korekcijas opcija i pieejama) var panākt, ka vismaz pelēkais līdzinās pelēkam, nevis sūnu zaļam un citas krāsas arī sāk palikt tīkamākas... Ražotājs ir viņa draiversupersarežgītības augstība - HP

Arī šim esošajam printerim ir 4 krāsas burkas un 2 printera galvas, kuras ar laiku esot jamaina...

Bet, es zinu, ka eksistē printeri, kuriem sanāk ču labāk tāpat, ir savādāks designs, ja ir skaneris, nav nevajadzīgā faksa un automātiskās papīra padeves skanerim un pats galvenais ir WIFI! :exciting: paasta tīkla kabeļa vietā...

Daudz gribu, vai ne?

P.s. Uz absolūto precizitāti krāsās, pat 98% trapīšanu neceru!, esošais drukā ar savu driveri uz 60%, ar pielagoto driveri ~75%... Tamdēļ jelkas no 80-95 ar ir jau bingo, tuvošanas 95 tiek uzskatīta par superštelli...

Vai man gribas iztērēt būtiski >500 EUR - šaubos. Vai man vajag būtiski vairāk tintes kā 6 - arī neticu, ja vien tas būtiski nesadārdzina un argumenteti mani nepārliecina, ka man vajag kaut 8 krāsas...

Drīzāk spēja apdrukā banera tipa papīru varētu tikt uzskatīta par prieksrocību
Publicēts: 03.01.16 21:48
 citēt
Ar 4 krāsām uz labu rezultātu nevajadzētu cerēt. Labāk mēģināt atrast "savu" kantori, kurā turpmāk printēt darbus sev pielāgotā kvalitātē. Otrs variants - niknāks printeris ar 8 - 12 krāsu kastēm.
Publicēts: 03.01.16 21:53
 citēt
MT9:Ar 4 krāsām uz labu rezultātu nevajadzētu cerēt. Labāk mēģināt atrast "savu" kantori, kurā turpmāk printēt darbus sev pielāgotā kvalitātē. Otrs variants - niknāks printeris ar 8 - 12 krāsu kastēm.

Savam priekam pagaidām neredzu jēgu no > 6 krāsu printera!
Ir argumentēta spēja parliecinat ka man to patiešam vajag?

Un tās dažas bildītes, ko es izdrukāšu labāk pašam pačakarēties, nekā kaut kur doties minot rezultatu un nespējot ietekmēt procesu samierināties ar to, ko izsniedz? :grimace:
Publicēts: 03.01.16 22:16
 citēt
Es jau nesaku, ka tev uz dullo jāaiziet uz pirmo kantori un jāsamierinās ar gala rezultātu. Forumā iepriekš jau tika apspriesti labākie kantori bilžu printēšanai. Ja tiešām gribās kvalitāti, var aizčāpot uz kādu no šiem, sākumā patestēt uz mazāka papīra izmēra izdrukas un, kad saproti, ka krāsas tiek attēlotas precīzi, saglabāt datorā attiecīgos iestatījumus un drukāt bildes tikai tur.
Ja printē tikai "savam priekam", tad tiešām pietiek tikai ar 4 krāsām. "Manam priekam" ar to gan nepietika...
Publicēts: 03.01.16 22:20
 citēt
Redzi, ja man interesētu kāds kurš drukā, tad, visai iespējams, es būtu pacēlis citu tēmu, nevis fotoprinteris! :face-kiss:

Un tātad Epson vs Canon
Perosinskā pieredze plusi un mīnusi?
Publicēts: 03.01.16 22:28
 citēt
Canon vs Nikon...
BMW vs AUDI...

Sākšu balsot/pamatot pirmais ;) Es par Canon Pixma Pro-1, jo tas ir melns, tas atbalsta A3+ papīra izmēru un tā izdrukas man liekas dikti smukas :) Bet, tas tev nederēs, jo tam ir vairāk par sešām krāsu kastēm, tas nav balts un tam nav WIFI...

Gaidām nākamo balsotāju/viedokļa pamatotāju :)
Publicēts: 03.01.16 22:30 labots
 citēt
MT9, piedod, bet TU LASĪT PROTI???

Man nekrata ko Tu izvēlētos! Es prasu +un -

Iesosi naudu, nopirkšu kaut pixma ūberpro-01, dažas bildītes nodrukāšu ar tā verķa 16 tintēm arī Tev! :haha:
Publicēts: 03.01.16 22:41
 citēt
Krāsu grozīšana draiverī ir nūūū… aiz bezizejas un bezcerības.A profili nevis jāmeklē, bet jādrukā čārts un jāmēra ar profilējamo verķi i vyss. Vairāk par 6krāsu printeri lāga nav vērts jemt, jo reālās dzīves bildēs radikālas atšķirības ar 12krāsnieku nebūs, toties izmaksu ziņā gan būs. Ja baigais pavilciens uz melnbalto druku, tad vēl var skatīties uz kādu 8krāsnieku kam gaiši un gaiši-gaiši melnie ir turklāt.

P.S. 4krāsnieks ar neesošām korekcijām draiverī izskatās cerīgi, paprovē šim CMYKu iebarot, sensenos laikos man bija pozitīva pieredze ar šādu paņēmienu.
Publicēts: 03.01.16 22:41
 citēt
Tev neizdabāsi, puisss :) Nosauc vismaz cenu kategoriju, savādāk tauta tev nespēs arī turpmāk izdabāt :) Jo katrs savādāk saprot vārdu salikumu "izdrukas savam priekam" ;) Kur nu vēl tādus parametrus kā "spēja vai nespēja trāpīt krāsā" :) Ja es saprastu, ko tu ar to domā, tad, iespējams, spētu tev ko ieteikt. Kādēļ tu domā es nopirku printeri nevis pa 100 eiro, bet krietni dārgāku? Man bija tieši tā pati problēma - lētāki printeri nespēja attēlot krāsas. Labprāt nopirktu lētu printeri, kurš spētu drukāt izcilas A3+ bildes... Uz pirkšanas brīdi tādu nevarēju atrast... Bet laiks skrien uz priekšu, varbūt kaut kas ir mainījies.
Tātad, sauc cenu ;)
Publicēts: 03.01.16 22:44 labots
 citēt
mt9 - vēlreiz atkārtoju jautājumu TU LASĪT PROTI???
Es to nopietni!

Jebkurš EPSONS un CANONS no minētajiem spēs trāpīt krāsā labāk kā esošais! Tas pat zirgam skaidrs!

+ un - ir lietošanas ērtības, izmaksas, vai printeris pats sevi tīra, ja ilgāku laiku nav kustināts, cik sarežģīta apkope, daļu "consumables" pieejamība utt...

Ikvienai, absolūti ikvienai maizei ir garoziņa!

Un 12 krāsas ir man nevajadzīga greznība!

Piemēram, epsons spēj nodrukāt banera tipa palagus, tavs piksma superpro - NEVAR (vismaz to var izlobīt no netā pieejamā info)

Un A2 izmēra ploteri neesmu gatavs par savu naudu par pilnu cenu pirkt, jo tam būs šaize ar ikdienas papīru izdrukāšanu
Publicēts: 03.01.16 22:48 labots
 citēt
60uz5komats6:Krāsu grozīšana draiverī ir nūūū… aiz bezizejas un bezcerības.A profili nevis jāmeklē, bet jādrukā čārts un jāmēra ar profilējamo verķi i vyss. Vairāk par 6krāsu printeri lāga nav vērts jemt, jo reālās dzīves bildēs radikālas atšķirības ar 12krāsnieku nebūs, toties izmaksu ziņā gan būs. Ja baigais pavilciens uz melnbalto druku, tad vēl var skatīties uz kādu 8krāsnieku kam gaiši un gaiši-gaiši melnie ir turklāt.

P.S. 4krāsnieks ar neesošām korekcijām draiverī izskatās cerīgi, paprovē šim CMYKu iebarot, sensenos laikos man bija pozitīva pieredze ar šādu paņēmienu.

Nu CMYK nemēģināju gan, pat prātā neienāca, ka tam varētu būt šitāds vipendrons, net nu nav nopietni, ka printerim nav nekāda gatava ICS profila uz dzimtajiem papīriem... Citiem printeriem ir un tā bija reize, kad patiešām vajadzēja fiksi un tas bija ātrākais variants vēlamā rezultāta tuvākai sasniegšanai...

Skaidrs, ka ideāli var tikai ar kalibrēšaņu panākt, bet kā jau rakstīju - man pietiek ar variantu - jūtami virs vidējā un ar padsmit krāsu sindromu nesirgstu... Arī 24 krāsu printeris var izdrukāt rozā, zaļu vai zilu pelēka vietā...
Publicēts: 03.01.16 22:57
 citēt
Nu re, izrādās tu pats lasīt netā proti ;) Tev trūka tikai komunikācijas. Man jau tā likās, kad pie fotoprintera vēlamajiem plusiem tu minēji balto korpusa krāsu un WIFI... Tagad es sapratu, ka šīs vēlmes ir tikai 1.aprīļa joks :) Visiem bučas, jāseko līdzi Porziņģa spēlei :face-wink:
Publicēts: 03.01.16 22:59
 citēt
MT9:Nu re, izrādās tu pats lasīt netā proti ;) Tev trūka tikai komunikācijas. Man jau tā likās, kad pie fotoprintera vēlamajiem plusiem tu minēji balto korpusa krāsu un WIFI... Tagad es sapratu, ka šīs vēlmes ir tikai 1.aprīļa joks :) Visiem bučas, jāseko līdzi Porziņģa spēlei :face-wink:

Tev viss labi? Es pavisam nopietni jautāju, tev, čalīt, viss labi?
Patiešām nespēj atrast neko citu kam piesieties?
Pie kam MAN TAS IR SVARĪGI, tavam prātam nesasniedzamu iemeslu dēl! :face-kiss::face-kiss::face-kiss:

Nepatīk nelasi, labāk aizej uz sava 12 krāsu brīnuma izdrukā kādu šedevru! :face-kiss:
Publicēts: 03.01.16 23:07 labots
 citēt
Fandango:Epson L800

un, ja A-3, tad analogs ir L1800
www.epson.eu...

ko cepies, es jau minēju divus teicamus printerus, lētus ekspluatācijā, bildes labās krāsās, ja vien pacentīsies saprast, kā un uz kā jādrukā.
ja galīgi nekā, tad pērc Spider fot print, ar ko kalibrēt var jebkuru krāsu un papīru kombināciju, protams, ir ierobežojumi, ja neizmanto oriģinālos materiālus, bet rezultāts patīkams.

Kādi plusi un kādi mīnusi? Oriģinalas tintes nav problēma, ndpedrukāsu tik daudz, lai to dēļ paliktu nabagāks...

Un nav wifi, nav balts...

Un kas ar, teiksim, L455
Publicēts: 03.01.16 23:08
 citēt
Tā, Porziņģim šovakar iet tik pat labi kā palidniex ar printera meklējumiem :)
Publicēts: 03.01.16 23:13
 citēt
MT9:Tā, Porziņģim šovakar iet tik pat labi kā palidniex ar printera meklējumiem :)

Pilnīgi pajāt!
Publicēts: 03.01.16 23:34
 citēt
palaidniex:
MT9:Tā, Porziņģim šovakar iet tik pat labi kā palidniex ar printera meklējumiem :)

Pilnīgi pajāt!

+1000!
Publicēts: 04.01.16 06:01
 citēt
Fandango:mani interesē izmaksas, lietošanas ērtības un labas krāsas, kas atbilst tam, ko redzu uz ekrāna, nevis printera krāsa. Bezvada tīkls nav problēma, ja pieslēdz pie rūtera. un vispār, ja meklē krāsu un citas figņas, tad aiemoffff

Galu galā, nobalsini printeri ar krītu, JOHAIDĪ

Protams protams, bezvadu pieslēguma priekšrocības ir iluzoras... Man jau tā ir kaudze ar vados sakārtiem dzelžiem un esošais ir piekārts pie rūtera, bet es no tā gribu tikt vaļā, bet laikam to dažiem nesaprast. Kā arī wifi printeris ļauj bez stulbām stapprogrammam drukāt uz printeri pa tiešo, no dažādam mobilām aplikācijām, bet kā jau teicu, laikam dažiem tas nav vajadzīgs, tapēc nav saprotams, kāpēc kas tāds kadam būtu vajadzīgs...
Man to NEVAJAG TIKAI foto drukāšanai! Vai to tik grūdi ir saprast??? Printeri lietoju arī dokumentiem.
Un vēl L800 jau ir NOVECOJIS printeris! Kāpēc būtu jāpērk vecs??? Ir jau L805, bet arī tam nav skaneris... Atkal tikai runājam un nemaz nelasam... Ar skaneri Xp-600 un xp-610 ir... Ko par tiem zini vai vēl piesauksi kādu Epson matričnieku?

Šķiet ko jēdzīgu spēj pataikt tikai 60uz5komats6...
Publicēts: 04.01.16 08:55
 citēt
Ar skaneri ir Epson L850 - arī 6 uzpildāmas krāsas. Krāsu komplekts maksā 60-70 EUR un ar to var izdrukāt ap 400-500 A4 fotogrāfijām. Kvalitāte ir laba tik runā, ka izdrukām krāsas pēc dažiem gadien izbalēs, bet šāda sāpe ir visiem lētajiem printeriem. L800 būs vieglāk dabūt profilus ne Epsona papīriem, piemēram Fomei, kurus tirgo BFS - jaunākiem L810, L805 un L850 vai nu jātaisa pašam vai jādrukā uz epsona papīriem, kas ir nedaudz dārgāki. Un L805 ir ar 2.4GHz Wifi, bet bez skanera.

Tam L810, kas ir man diezgan bieži jātīra galvas un tāpēc jāpievērš uzmanība izdruku kvalitātei - vai neparādās svītras. L805 ar to mazāk problēmu, bet tas varbūt dēļ tā, ka fiziski jaunāks. L810 nevarēja vienā piegājienā bez tīrīšanas vairāk par 30-40 A4 fotografijām izdrukāt, bet L805 mierīgi
Publicēts: 04.01.16 09:33 labots
 citēt
ak34:Ar skaneri ir Epson L850 - arī 6 uzpildāmas krāsas. Krāsu komplekts maksā 60-70 EUR un ar to var izdrukāt ap 400-500 A4 fotogrāfijām. Kvalitāte ir laba tik runā, ka izdrukām krāsas pēc dažiem gadien izbalēs, bet šāda sāpe ir visiem lētajiem printeriem. L800 būs vieglāk dabūt profilus ne Epsona papīriem, piemēram Fomei, kurus tirgo BFS - jaunākiem L810, L805 un L850 vai nu jātaisa pašam vai jādrukā uz epsona papīriem, kas ir nedaudz dārgāki. Un L805 ir ar 2.4GHz Wifi, bet bez skanera.

Tam L810, kas ir man diezgan bieži jātīra galvas un tāpēc jāpievērš uzmanība izdruku kvalitātei - vai neparādās svītras. L805 ar to mazāk problēmu, bet tas varbūt dēļ tā, ka fiziski jaunāks. L810 nevarēja vienā piegājienā bez tīrīšanas vairāk par 30-40 A4 fotografijām izdrukāt, bet L805 mierīgi

O! Paldies par info un viedokli! Laikam oriģināliās tintes un papīri galīgi nav problēma... Cik noprotu izvēloties 2-3 "specpapīrus", ja baigi sagribās profilus var uzrīkot tāpat...

A kas ar tiem XP-600 un XP-610? Tiem cik noprotu ir kartidži un cita drukas tehnoloģija... Ir kas dzirdēts arī par tiem?

Ir kādam kas sakāms par Canon printeriem?
Publicēts: 04.01.16 10:13
 citēt
Ikdienas drukāšanai man ir Epson B-510DN. 4 krāsas ar lielām tintes kasetēm. Izdrukas cena nav īpaši lielāka kā lāzerniekam, tik krāsas labākas. Var drukāt arī fotogrāfijas, bet, protams, nav tik labi kā uz L800 sērijas. Visādā ziņā ikdienas biroja izdrukām un mācību materiāliem ir OK. Uz tā drukāju arī dažu pasākumu bildes pirms pārgāju uz L810 un L805

To gan vairs neražo - ja tagad vajadzētu tādu pirkt lielam izdruku skaitam, visticamāk izvēlētos Epson WorkForce Pro WF-6090DW vai ko līdzīgu.
Publicēts: 04.01.16 10:19 labots
 citēt
Nu man izdruku skaits nebūs liels... Drīzāk mazs. Esošais HP itkā piedāvā pat ļoti lētu krāsu izdruku, uzskates materiāliem un ikdienas dokumentiem ĻOTI LABS - divpusējā druka, un ĻOTI ātrs! Tik tas, ka tas ir vada tīkla printeris (tā ir reāla problēma - jo netaisos vēl pirkt dēļ tīkla iekārtu paplašinājumiem citu rūteri vai tīkla switch'u) un fočenes gribētos tomēr ču labākas...
Jo tas tāds ļoti labs neliela biroja darba zirgs - drukā ātri, lēti, un priekš dokumentiem - līdz acīm labi! Paskatījos sava verķa noskrējienu pa šiem dažiem gadiem - gandrīz jauns! :D Būtu tas spējis labāk drukāt bildiņas - iespējams būtu pa kādiem 10-15% vairāk lappušu nodrukājis...

Kā ir tiem Epsoniem ar Custom paper size - kādas iespējas un max izmēri?
Loksnes apgriezēja divpusējai dokumentu drukai jamiem nav?
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):