Nu papētot Epson piedāvājumu nācās secināt ka ir divi radikāli atšķirīgi (cenā un prasmēs), bet visumā interesanti un pieņemami verķi:
SureColor SC-P600 9 krāsu (ārprāc kaut kāds) A3+. Tā kā drukā ar pigment tintēm - iespējams, ka 9 krāsas ir nepieciešamība (DYE tintes tomēr esot košākas un var iztikt ar mazāku skaitu krāsu)... Un jā - mierīgi drukā uz diezgan dažādiem medijiem un var nodrukāt arī garākus palagus - panorāmu. Kā reizi šī īpašība padara to interesantu, neskatoties uz dažu prasību klaju trūkumu. Ir kāds lietojis tādu brīnumu?
Expression Premium XP-610 5 krāsas, gana noturīgas (tā sola) izdrukas, tipa pigmenta mellais un pārējās DYE (ja pareizi sapratu) - baiss drukas ātrums... Ir skaneris... Sola nezkādu debessmannu kvalitātē... Ir kādam pieredze?
Nedomāju, ka man pielietojums būs tik liels, lai sāktu interesēt apšaubāmas kapeikas iefišanas metodes uz tintēm... (līdz šim esmu izticis ar oriģinālajām tintēm un nedomāju, ka nākotnē kaut kas varētu likti izvēlēties šādu "ekonomijas" modeli)
Tikai vai P600 iegādes gadījienā nenāktsies piepirkt "normal" printeri parastiem dokumentiem...
P600 darbināšanā nebūs lēts dēļ tintēm - vienalga ko drukāt bildes vai dokumentus. L800 un līdzīgie nederēs dokumentiem dēļ ātruma. Arī bildēm ilgai glabāšanai dēļ krāsas noturības nederēs. WorForce ar lielajām tintes kasetēm būs tikai OK bildēm, bet izdrukas lētas un ātri strādās. Tā ka universālu printeri nopirkt diez vai izdosies
Man tik tagad pieleca, A3 tiek printēts pa garāko malu, nu tipa 29platums un nekas lielāks par A3 arī nesanāks uz neviena no tiem printeriem. Tādā gadījumā nafig vispār tērēties. Biju iedomājies, ja nāk ārā platumā ap 40cm, tad var arī ko lielāku izdabūt ārā...
aiko99:Man tik tagad pieleca, A3 tiek printēts pa garāko malu, nu tipa 29platums un nekas lielāks par A3 arī nesanāks uz neviena no tiem printeriem. Tādā gadījumā nafig vispār tērēties. Biju iedomājies, ja nāk ārā platumā ap 40cm, tad var arī ko lielāku izdabūt ārā...
aiko99:Man tik tagad pieleca, A3 tiek printēts pa garāko malu, nu tipa 29platums un nekas lielāks par A3 arī nesanāks uz neviena no tiem printeriem. Tādā gadījumā nafig vispār tērēties. Biju iedomājies, ja nāk ārā platumā ap 40cm, tad var arī ko lielāku izdabūt ārā...
ir tā saucamie A3+ printer
A3 ir 297,5 x 420 mm
A3+ printeri, vismaz tas P600 drikā 13", jeb aptuveni 33 cm. tas ir vairāk kā 29,5 cm
A3+ printeri, vismaz tas P600 drikā 13", jeb aptuveni 33 cm. tas ir vairāk kā 29,5 cm
Nu ja 33cm platumā, tad viss kārtībā un tāds ir jāņem ciet!
NU tas ir specifisks printeris, kurš nunekādi neietilpst kategorijā - printeris ze parastais... Un nerisina parastam printerim parasti uzticamos uzdevumus...
Grūtdieņiem varu paskaidrot - pigmenta 9-krāsu tintes drukas iekārta, kas spējīga apdrukāt 1,3 mm biezas loksnes, plēves un citus jancīgus - mazāk ikdienišķus materiālus nu nebūs gluži parasts printeris, parastu jēdzīgu un, lielākoties, bezjēdzīgu A4 formāta dokumentu tiražēšanai.
Kāds varētu salīdzinošais "+" un "-" rezultāts starp
a) Canon Pixma MG 7750 un b) Epson Expression Premium XP-600
Printeri nav paredzēts baisi noslogot - drīzāk ļoti pa retam izmantot?
Saimniecībā reiz bijušais HP mēdza pats savas galvas laik pa laikam tīrīt... Esmu dzirdējis ka Canonam drukas galva esot jāskaita pie izekmateriāliem - dārgi/lēti? Patiesība/baumas?