forum.gif
Meklēju asistentu kāzām 8.augustā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Meklēju asistentu kāzām 8.augustā
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 06.08.15 16:49
 citēt
Kāzas sākas pēcpusdienā un ir mazas (ap 30 cilvēku), līdz ar to viss pa mierīgo un laba iespēja iegūt praksi!

PM!
Publicēts: 06.08.15 18:40
 citēt
:D :D :D
Publicēts: 06.08.15 19:46
 citēt
Lunis::D :D :D

Brauksi? Varu no Ķeguma paķert! :D
Publicēts: 06.08.15 19:47 labots
 citēt
Ritz:

Brauksi? Varu no Ķeguma paķert! :D

Man visis Wikendi no Maija līdz nowembrim sen aizņemti pasākumiem un nepārtrāuktām VIP KĀZĀM šogad :):) Slikti stradājat , ka man jāiet palīgā :):) Es jau smejos , haltūristi iznīkuši vai.
Publicēts: 07.08.15 14:01
 citēt
Lunis:Man visis Wikendi no Maija līdz nowembrim sen aizņemti pasākumiem un nepārtrāuktām VIP KĀZĀM šogad

:cry: Kas LV skaitās VIP kāzas? Es ar bildēju dinamo hokejistiem, aktieriem, deputātiem kāzas. Sanāk ar esmu VIP kāzu fotogrāfs?
Publicēts: 07.08.15 14:07 labots
 citēt
Es arī piesakos uz VIP fotogrāfiem - nobildēju vienu privātu ballīti Bīriņu pilī, kurā ar "pilnmetrāžas" koncertu uzstājās Busulis. Nu tas tā, lai būtu skaidrs tā notikuma budžeta līmenis.
Publicēts: 07.08.15 14:16 labots
 citēt
Internetā lasīju, ka Dženifere Anistone esot uz savām kāzām vēlējusies, lai Lunis fotogrāfē, taču neesot varējusi pavilkt ciparu.

Vēl baumo, ka Lunim visas kameras ir vienreizējās. Nekad nebildējot ar vienu kameru vairāk kā vienu žurnāla vāku. Metot būvgružu konteinerī hasseļus.

Canon un Nikon taisot kameras pielāgotas speciāli Luņa tvērienam. Visas. Tas esot šībrīža standarts.

2018. gadā visās kamerās Megapikseļjus nomainīs Luņi. Izmērīts, ka Luņa acs izšķirtspēja ir precīzi 48,6 Mpx. Canon jau apstiprinājis, ka 5D MKV kamera būs ar 2L jeb 2 Luņu matricu.

Līdz ar to visi canon L stikli vairs nevarēs saukties L, jo kā zināms, tā ir jaunā Luņa mērvienība

Tas nevienam nav noslēpums, ka NEW HORIZONS (satelīts, kas te mazu laiciņu atpakaļ uzņēma Plutona bildes) inženieri kā galveno konsultantu esot piesaistījuši Luni.

Gan jau man nav jāsaka un zinat paši, kas patiesībā bildēja slaveno WINDOWS desktopa bildi ar zaļo zālīti un zilajām debesīm.

:)
Publicēts: 07.08.15 14:32
 citēt
alchsh:

Gan jau man nav jāsaka un zinat paši, kas patiesībā bildēja slaveno WINDOWS desktopa bildi ar zaļo zālīti un zilajām debesīm.

Es minēšu - vai tas bija Lunis? :exciting:
Publicēts: 07.08.15 14:38
 citēt
Man rīt jādauzās us kaukādu elli aiz Pļaviņām, kur jaunais pāris sadomājis fotografēties rezervāta putnu vērotāju torņa galā.
Publicēts: 07.08.15 14:41 labots
 citēt
Gandrīz aizmirsu pašu labāko:

Lunis 24-70mm f2.8 zoomam diafragmu varot atgriezt līdz f1.2 :) Patiesībā Lunis jebkuram objektīvam var diafragmu par stopu vairāk atgriezt nekā norādīts uz objektīva
Publicēts: 07.08.15 14:52
 citēt
nesix:Es arī piesakos uz VIP fotogrāfiem - nobildēju vienu privātu ballīti Bīriņu pilī, kurā ar "pilnmetrāžas" koncertu uzstājās Busulis.
Priekš manis Blusulis ir atpalikuša kolchoza kluba častušku dziedātājs, tā, ka neplāties. :grimace:
Publicēts: 07.08.15 14:58
 citēt

+++
Publicēts: 07.08.15 15:01 labots
 citēt
alchsh:
Lunis:Man visis Wikendi no Maija līdz nowembrim sen aizņemti pasākumiem un nepārtrāuktām VIP KĀZĀM šogad

:cry: Kas LV skaitās VIP kāzas? Es ar bildēju dinamo hokejistiem, aktieriem, deputātiem kāzas. Sanāk ar esmu VIP kāzu fotogrāfs?

Tu nesatraucies , mēs ar halturščikiem nekonkurējam arī nereklamējamies nav tādas vajadzības :) Es kāzas nebildēju jau sen sen , garlaicīgi tas un neinteresanti. Mani parasti pierunā un tik tāpēc ka "Neviens jau te vairs neko nemākot" :):) Reāl , katreiz smejoss bet un iesaku jūsejos un tad saka FUI :D :D tiem jau visas tās bildes vienādas . Man vienalga kādu kameru bildēt , varu arī vienrezējo ja klients vēlas un gatavs maksāt varu arī ar KIT komplektu varu jebkā kā klientam gribas :D :D Bildēju tikai tad ja baigi pierunā. Piemēram pirms pāris nedēlām aizjūtiju atkal pie jūsējiem vienu BAIGI "Kruto" beibi kam viss esot šausmīgi VIP un Kruta un mācītājs kruts un baznīca nedēļas vidūs un svinēs četras dienas :):) Teicu ka nebildēšu jo man negribas , kā vīna apvainojās teica "Latvijas labākie fotogrāfi cīnoties" , pērēcu teicu lai zvana Baltskāram tas no Cesīm tuvāk būs Krimuldas baznīca :):) Es nelietoju 24-70 f:2.8 manā uztverē tas ir sūds priekš kāzu halturščikiem , tāpat kā 16-35 f2,8 :) Racionālāk ir Zeiss Distagon T* 18mm f/3.5 ZE un 50mm 2,5 un canon 100-300mm ef f4.5-5.6 Ideāli :) Kāda kamera klāt nav būtiski no 300D līdz 1Dx pilnīg vienalga :) Cena ar vienkārši , saliek vēlmes uz papūra sarēķina izmaksas sastāda tāmi un lai apmaksā , ko grib var iekļaut ko grib var izmest . Klienta vēlme izejot no manām vēlmēm un klienta maka :) Esmu arī ar vienreizējiem bildējis , zemūdens kamerām , tā klients vēlēās :):)
Publicēts: 07.08.15 15:03
 citēt
alchsh:Lunis 24-70mm f2.8 zoomam diafragmu varot atgriezt līdz f1.2 :) Patiesībā Lunis jebkuram objektīvam var diafragmu par stopu vairāk atgriezt nekā norādīts uz objektīva

starp 2.8 un 1.2 ir vairāk kā 2u stopu atšķirība, btw
Publicēts: 07.08.15 15:08
 citēt
nesix:
alchsh:Lunis 24-70mm f2.8 zoomam diafragmu varot atgriezt līdz f1.2 :) Patiesībā Lunis jebkuram objektīvam var diafragmu par stopu vairāk atgriezt nekā norādīts uz objektīva

starp 2.8 un 1.2 ir vairāk kā 2u stopu atšķirība, btw

Domāju šim čalim tas būs atklājums :D :D
Publicēts: 07.08.15 15:09 labots
 citēt
LT_:
alchsh:

Es minēšu - vai tas bija Lunis? :exciting:

Nē tas bija Latviešu čalis no Tukuma , viņam par to iedeva Free WIN instalācijas DVD :):) Tas iekļauts WIN standarta desktopu komplektā un to REĀLI izvēlās daudzi :D :D
Publicēts: 07.08.15 15:10 labots
 citēt
Maris:

+++

Varētu paņemt arī tevi līdzi! :D :D :D Varēsi kādu gredzenu bildi uztaisīt vai, varbūt, kādu konjaka bildi! :D Cik prasi par vienu bildi? :D
Publicēts: 07.08.15 15:14
 citēt
Lunis:...un mācītājs kruts...

Pats Romas pāvests šos laulās, vai?
Publicēts: 07.08.15 15:18 labots
 citēt
Schneider:
Lunis:...un mācītājs kruts...

Pats Romas pāvests šos laulās, vai?

Pēc ta BAIGĀ apraksta man tā izklausījās :):) Un to ka "Latvijas lābākie cīnoties" , kā viņa apvainojās ka es šo atšuvu :):) "Latvijas labākais" prasot tik 700Eur , mana rēkšana laikām aizkustināja dāmu līdz sirds dziļumiem :face-wink::face-grin::face-kiss: Agrāk es pie Jurčika visus šitos paļci vejerom sūtiju , bet šis jau tagad Kaiteris:):)
Publicēts: 07.08.15 15:36
 citēt
Ritz:
Maris:

+++

Varētu paņemt arī tevi līdzi! :D :D :D Varēsi kādu gredzenu bildi uztaisīt vai, varbūt, kādu konjaka bildi! :D Cik prasi par vienu bildi? :D

prasu maz jo LV nav Parīze, bet protams salīdzinoši kāzu bildēšana ir nabagmāja.

Plusus ieliku gan par citu tēmu - par tēmu kā var ienākt prātā ar tādu galeriju sekotājus aicināt? NU KĀ ellē ratā tāds funktieris var prātā ienākt?
Publicēts: 07.08.15 15:39
 citēt
Nesaku, ka tā bildēt ir slikti vai, ka šādi darboņi jāizskauž - nē nebūt, katram līmenim ir savi noņēmēji un tas ir normāli, bet kā var fotolapā palīgus meklēt? Tev pilnīgi pietiek ar taksistu kas uzslimības lapas.
Publicēts: 07.08.15 15:56 labots
 citēt
Tas, ka tu esi "lielās mākslas" (nu tipa - fotokvartāla stiliņā) novirziena piekritējs jau sen zināms. Tā pat zināms, ka nicinoši izsakies par pārējiem! Dīvaini, jo kursos likies tīri zinošs un sakarīgs...

Ko tad tu gaidīji no manas galerijas???? Un kurš tad būtu etalons? Tavas bildes? www.fotoblog.lv... :D :D Mans uzskats - kāzu foto pamatā ir laba (tehniski kvalitatīva un noķerti īstie momenti) reportāža!

Savus "krutos" bokeh u.t.t. vari izmantot meičas bildējot u.t.t. Man tas nav aktuāli! Vai arī gaidīt 10 min, 30 min u.t.t. īsto brīdi, kad jāspiež slēdzis! Vai arī gaismas likt pareizos leņķos pa grādu simtdaļām, lai tikai kāda ēna neaiziet tur, kur nevajag! :D Mākslinieki, ibio!

P.S. Palīgs ir atrasts!
Publicēts: 07.08.15 16:05
 citēt
alchsh:Internetā lasīju, ka Dženifere Anistone esot uz savām kāzām vēlējusies, lai Lunis fotogrāfē, taču neesot varējusi pavilkt ciparu.

Vēl baumo, ka Lunim visas kameras ir vienreizējās. Nekad nebildējot ar vienu kameru vairāk kā vienu žurnāla vāku. Metot būvgružu konteinerī hasseļus.

Canon un Nikon taisot kameras pielāgotas speciāli Luņa tvērienam. Visas. Tas esot šībrīža standarts.

2018. gadā visās kamerās Megapikseļjus nomainīs Luņi. Izmērīts, ka Luņa acs izšķirtspēja ir precīzi 48,6 Mpx. Canon jau apstiprinājis, ka 5D MKV kamera būs ar 2L jeb 2 Luņu matricu.

Līdz ar to visi canon L stikli vairs nevarēs saukties L, jo kā zināms, tā ir jaunā Luņa mērvienība

Tas nevienam nav noslēpums, ka NEW HORIZONS (satelīts, kas te mazu laiciņu atpakaļ uzņēma Plutona bildes) inženieri kā galveno konsultantu esot piesaistījuši Luni.

...un Luņa skatiens caur kameras vīvfainderu varot neintralizēt Čak Norisu. Tas jau ir nopietni
Publicēts: 07.08.15 16:14
 citēt
Kāpēc, lai nebūtu sakarīgs. + neatceros, ka būtu ko knipsējis tik konceptuāli gaisā parautu, ka bildei jāraksta garš paskaidrojums (kā FK). Es kursus pasniedzu cilvēkiem kam ir interese (interese nav nekas sodāms - es interesējos par F1 čaiņika līmenī, bet tāpēc jau nelienu uz trases izgāzties) un centos +/- strukturāli apstāstīt elementāras lietas. Cits jautājums ir cik kuru klausītāju viņa interese noveda līdz skatāmam rezultātam (tur nav nekas slikts, ka nekur nenoveda - tās ir elementāras cilvēktiesības).

Cita lieta ir ja pārdod reportāžas nespējot ne tuvu nodrošināt rezultātu (nevis kādas "nespējas" dēļ, bet vienkārši neapjaušot pat kkādu priekšstatu kas ir kas) - tā ir vecumvecā Andersena pasaka par kailo karali.

Tas nav aizliegts un pasūtītājs pats vainīgs, ka muļķis - bet komiskais moments šajā lietā ir - un tas trīskāršojas ja vēl palīgs tādam freeku gājienam tiek meklēts.
Publicēts: 07.08.15 16:24
 citēt
Tā arī nedzirdēju, kas manās galerijās ir tāāāds... :D Kā arī nesapratu - kas tavās galerijās ir tāds, kas liecina, ka spēj kritiski novērtēt citu cilvēku darbu (īpaši lauciņā, kurā pats nedarbojies).

Ņemot vērā to, ka manās galerijās būtībā nav nekas, kas liecina par to ko klients saņem kāzu dienā (brīnos, ka to neredzi), jājautā uz kādiem argumentiem tu balsti savu spriedumu par manām spējām?!?!

Bet nekas - esmu jau apradis ar tukšpļūtītājiem interneta vidē.
Publicēts: 07.08.15 16:27
 citēt
Tev taisnība - Tavās galerijās nav nekas.
Publicēts: 07.08.15 16:35 labots
 citēt
Jā, no sirds atvainojos un pazemībā noliecu galvu lielā mākslinieka (www.fotoblog.lv...) priekšā, ka kungam neesmu sagatavojis galeriju viņa izsmalcinātajai gaumei! :D
Publicēts: 07.08.15 16:37
 citēt
Nu tik Maris un Ritz profiliem būs skatījumi:-) Es jau abus apskatījos.
Jāsaka ka man Maris bildes likās par kārtu kvalitatīvākas un interesantākas.
Bet tas tā tīri mans viedoklis.
Publicēts: 07.08.15 16:40
 citēt
Ritz:Jā, no sirds atvainojos un pazemībā noliecu galvu lielā mākslinieka (www.fotoblog.lv...) priekšā, ka kungam neesmu sagatavojis galeriju viņa izsmalcinātajai gaumei! :D

nevar saprast dunduks esi vai izliecies, tā Marim viena no labākajām, kompozīcija un krāsu harmonija perfekt. Tev galerijā pamaz bilžu lai ko sakarīgu varētu spriest par varējumu, bet nu tajās kas ir dikt švak ar kompozīciju, kādus kursiņus derētu iziet.
Publicēts: 07.08.15 16:41
 citēt
emzi:Nu tik Maris un Ritz profiliem būs skatījumi:-) Es jau abus apskatījos.
Jāsaka ka man Maris bildes likās par kārtu kvalitatīvākas un interesantākas.
Bet tas tā tīri mans viedoklis.

Tas būtu dīvaini, ja cilvēkam ar augstāko mākslas izglītību būtu neinteresantas bildes- jo sevišķi uz diletantu fona....:face-wink:
Publicēts: 07.08.15 16:46 labots
 citēt
Kāzās ir reportāža, es kaut ka savā galerijā tādas neatrodu...

Alibaba:
Ritz:Jā, no sirds atvainojos un pazemībā noliecu galvu lielā mākslinieka (www.fotoblog.lv...) priekšā, ka kungam neesmu sagatavojis galeriju viņa izsmalcinātajai gaumei! :D

nevar saprast dunduks esi vai izliecies, tā Marim viena no labākajām, kompozīcija un krāsu harmonija perfekt. Tev galerijā pamaz bilžu lai ko sakarīgu varētu spriest par varējumu, bet nu tajās kas ir dikt švak ar kompozīciju, kādus kursiņus derētu iziet.

Es pavisam nopietni - lai bildē redzētu augsto mākslu, bez priekšzināšanām vizuālās māklas (t.sk. vēstures) lauciņā nevarēs iztikt... Kurš katrs nevarētu tā miskasti ar gružaini sniegu nofočēt... Kur ta man, kurš uzskata, ka fotogrāfijas primārā funkcija ir fakta iemūžināšana...
Publicēts: 07.08.15 17:01
 citēt
Ritz:Kāzās ir reportāža, es kaut ka savā galerijā tādas neatrodu...

vai tik kā reportāžas etalons tev neskaitās delfu & co sūdbilži koa? :face-smile: mūsdienu kāzu foto ar reportāžu maz sakara. Reportāžas foto ir sauss bezpersonisks bet precīzs notikumu fiksējums plašam skatītāju lokam, mūsdienu kāzu foto ir šauram skatītāju lokam domāti glamūrīgi inscenēti bilžuki.
Publicēts: 07.08.15 17:03
 citēt
Alibaba:

vai tik kā reportāžas etalons tev neskaitās delfu & co sūdbilži koa? :face-smile: mūsdienu kāzu foto ar reportāžu maz sakara. Reportāžas foto ir sauss bezpersonisks bet precīzs notikumu fiksējums plašam skatītāju lokam, mūsdienu kāzu foto ir šauram skatītāju lokam domāti glamūrīgi inscenēti bilžuki.

Būs pārsteigts, kad uzzinātu, ka lielākai dalai tās glamūrīgas bildes ir pie kājas! Daudzi nemaz negri pozētās bildes! Vajag bučas, apsveikumus runas, u.t.t.!
Publicēts: 07.08.15 17:12 labots
 citēt
Ritz: lielākai dalai tās glamūrīgas bildes ir pie kājas! Daudzi nemaz negri pozētās bildes! Vajag bučas, apsveikumus runas, u.t.t.!

Ritz, manuprāt Tev nav īsti taisnība- pat bučās, apsveikumos un runās var noķert gana interesantas "mākslas" bildes.
Glamūrīgi pozētajā mākslā (fotosesijā) gan vajag labu gaumi, prasmi, optiku galu galā- lai netiražētu, piemēram tādus šedevrus, kā "huzāra" buču, līgavainim uz viena ceļa balansējot līgavas priekšā utml...:face-wink:
Publicēts: 07.08.15 17:39 labots
 citēt
Schneider:Man rīt jādauzās us kaukādu elli aiz Pļaviņām, kur jaunais pāris sadomājis fotografēties rezervāta putnu vērotāju torņa galā.
Tak ne jau Ķemeri? :bad_smile:
Publicēts: 07.08.15 17:41
 citēt
alchsh:Internetā lasīju, ka Dženifere Anistone esot uz savām kāzām vēlējusies, lai Lunis fotogrāfē, taču neesot varējusi pavilkt ciparu.

Čaks Noriss Lunis var uzkrāsot skropstas neatverot muti :)
Publicēts: 07.08.15 17:53
 citēt
smartins: Tak ne jau Ķemeri? :bad_smile:

Drīzāk kāds Teiču rezervāta stūris.
Publicēts: 07.08.15 17:59 labots
 citēt

Alibaba:

Es pavisam nopietni - lai bildē redzētu augsto mākslu, bez priekšzināšanām vizuālās māklas (t.sk. vēstures) lauciņā nevarēs iztikt... Kurš katrs nevarētu tā miskasti ar gružaini sniegu nofočēt... Kur ta man, kurš uzskata, ka fotogrāfijas primārā funkcija ir fakta iemūžināšana...

Pat to Tu tehniski korekti nejēz, kā izskatās.
Es neaizstāvu Māri - viņam tas nav vajadzīgs :face-smile:
Tagad Tu apvainosies, kaut gan šis varēja būt labs stimuls kaut nelielam lecienam kvalitātē :)
Publicēts: 07.08.15 18:13
 citēt
Kas par to liecina? :)
Esmu gatavs konstruktīvai kritikai, nevis "tu neko nejēdz"!
Publicēts: 07.08.15 18:18
 citēt
Tak normāli.
Nupat tak bija hajs par restorāna nosaukumu - redz, visur citur var saukties kā grib, bet bibliotēkā vajago kaut ko grāmatniecības un ēdiena - ideālie variatni biaj tipa Pavārgrāmata, gan jau arī Pelmeņi, Vareņiki un Kafija. Kā teikt, tautai vajag lai uz šķūnīša rakstīts tas, kas iekšā.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (1):