Pilns Formats 36-105 mm Pilns Ekvalenta Formats / 4.2 Optikas konstrukcija 14 elements in 12 groups inc. 3 ELD, 2 SLD and 3 aspherical elements Atvēruma lāpstiņu skaits 9 min. fokusa attālums 0.38 m (max. magnification ratio 1:5. 3) Izmēri 88.6 x 94.7 mm Svārs 790 g Filtra izmēri 82 mm
Atļauja 4752 × 3168 (15, 1 mill pix) objektīvs canon ef / ef-s 35-80 dīāpozons 30 1/4000 video filmešana hd (1280 × 720 30 fps) full hd (1920 × 1080 20fps) foto var iegādāties rīga merķeļa iela 8 "centrālais lombards"
Aizdosim gādīgās rokās savu mīļumu. Ir gadījies tā, ka mājās izveidojies mīlas trījstūris un tas vairs nav paciešams. Jau vairākus gadus mājas mīlulis bijis šis konkrētais Canon modelis, taču pirms kāda laika šos īluli no darba ir izspiedusi daudz jaunāka / slaidāka un visādā ziņā labāka Nikon daiļava. Kā jau mēs visi zinam, divas dāmas zem viena jumta vienkārši nespēj sadzīvot un konkurēt, kur nu vel ja stāsts ir par Nikon un Canon savstarpējām attiecībām. Vērsāmies pie dažādiem speciālistiem un konsultantiem ar jautājumiem kā risināt šo ģimenes problēmu. Risinājums tikai viens - “To ko mīli, ir jālaiž dzīvē, ja citādi nesanāk”. Līdz ar to labprāt atdošu gādīgās rokās kādam entuziastam šo jauko Canon filmu kameru (visu kopā) ar objektīvu un lielisko somiņu, kura redzama attēlos. Tiesa Canon kamera kā jau kārtīga temperamentīga dāma, kādā no cīņām ar Nikon dāmu ir pazaudējusi objetīva vāciņu. Esmu izmeklējies rinķī un apkārt, bet sieviešu daba ir neizprotama, līdz ar to man nav ne jausmas, kur tieši objektīva vāciņš varētu būt noklīdis. Izskatīšu jebkuru piedāvājumu, bet ļoti vēlētos nodod kameru cilvēka rokās, kurš viņu mīlēs tik pat ļoti kā es.
Body -> Cannon Rebel2000 (35mm filminieks) Lense -> Canon EF 28-80 3.5 -- 58mm Bonusā somiņa -> Viss precīzi tāds kā attēlos redzams
Aizdosim gādīgās rokās savu mīļumu. Ir gadījies tā, ka mājās izveidojies mīlas trījstūris un tas vairs nav paciešams. Jau vairākus gadus mājas mīlulis bijis šis konkrētais Canon modelis, taču pirms kāda laika šos īluli no darba ir izspiedusi daudz jaunāka / slaidāka un visādā ziņā labāka Nikon daiļava. Kā jau mēs visi zinam, divas dāmas zem viena jumta vienkārši nespēj sadzīvot un konkurēt, kur nu vel ja stāsts ir par Nikon un Canon savstarpējām attiecībām. Vērsāmies pie dažādiem speciālistiem un konsultantiem ar jautājumiem kā risināt šo ģimenes problēmu. Risinājums tikai viens - “To ko mīli, ir jālaiž dzīvē, ja citādi nesanāk”. Līdz ar to labprāt atdošu gādīgās rokās kādam entuziastam šo jauko Canon filmu kameru (visu kopā) ar objektīvu un lielisko somiņu, kura redzama attēlos. Tiesa Canon kamera kā jau kārtīga temperamentīga dāma, kādā no cīņām ar Nikon dāmu ir pazaudējusi objetīva vāciņu. Esmu izmeklējies rinķī un apkārt, bet sieviešu daba ir neizprotama, līdz ar to man nav ne jausmas, kur tieši objektīva vāciņš varētu būt noklīdis. Izskatīšu jebkuru piedāvājumu, bet ļoti vēlētos nodod kameru cilvēka rokās, kurš viņu mīlēs tik pat ļoti kā es.
Body -> Cannon Rebel2000 (35mm filminieks) Lense -> Canon EF 28-80 3.5 -- 58mm Bonusā somiņa -> Viss precīzi tāds kā attēlos redzams
Schneider:.....man bija ar EOS 1N. Laps verķis.....
Kādreiz jau bija dikti labs, bet kam tagad tas viss (EOS-1 & Co) vajadzīgs- ja nu vienīgi film-romantiski noskaņotiem jaunēkļiem/ jaunuvēm... Ar minēto zibeni darīšana nav bijusi, bet, cik saprotu, ar mūsdienu kamerām šams nedraudzējas un tādā gadījienā 80 Eur par tādu manuālo krāmu ir gana daudz prasīts.
KVAA-II:Joks iz dzīves paziņa samin sava mobilā austiņas sūta jaunu džeku pēc austiņām, es attiecos no tā "prieka" viņai palīdzēt šis Latgalītē nopērk pa 5 euro NOKIA austiņas atved mājās - neskan
Schneider:Tak ar ironiju tas arī bija domāts. Šodien tā blice strādā tik M režīmā, kā FIL ar Zenītu.
Jā, ja būtu šai A, moš paņemtu. A tā mani METZi ir perfekti. Reāli kruta konsturkcija likšanai lietussargos. Uz kameras ar šancē labi, bet tā izmantoju reti, vairāk ar midformātu kopā.
Baaig advancēts 40D ar SD kartēm 3 zooļu ekrāns Izmērs ar tāds sviestains Oi būs mums ar beidzot vecie grabuļi jāmēža laukā Citādi decembrī pēc "Tehnikas pieveduma" sefā vairs vietas nav Sāksim ar 20D pa 99Eur
Ķīnīzeri pritom, ka Baofeng/Pofung ir pilnīgi oficiāla Ķīnas firma. Nekas tajā slikts nav, tādas rācijas šodien skaitās par pietiekami primitīviem isstrādājumiem, lai tos ārpus Dienvidaustrumu Āzijas vispār neražotu, bet nu nevajag dakšot ar kaukādu "leģendārumu". Es ar tādu pārdevēju vispār nerunātu, jo viņš jau defoltā usskata pircēju par muļķi.
Šneider, tik un tā nesaprotu, kāds sakars Pentaxim K-110 Tavā ss.lv linkā, ko veselas 2 reizes ieliki, ar ķīnīzeru Baofeng/Pofung produkciju? Vai tik neesi aliņa vietā šmakovku pagaršojis?...
Schneider:Ķīnīzeri pritom, ka Baofeng/Pofung ir pilnīgi oficiāla Ķīnas firma. Nekas tajā slikts nav, tādas rācijas šodien skaitās par pietiekami primitīviem isstrādājumiem, lai tos ārpus Dienvidaustrumu Āzijas vispār neražotu, bet nu nevajag dakšot ar kaukādu "leģendārumu". Es ar tādu pārdevēju vispār nerunātu, jo viņš jau defoltā usskata pircēju par muļķi.
Dīvaini, bet pagājušo reizi man uzklikšķinot uz Tava linka atvēra Pentax 110d sludekli, tāpēc arī nesapratu. Bet kas attiecas uz rācijām - precīzi šo pašu modeli sūtu no AliExpress (jau atnākušas 4 gab., lietojam medībās), šipings no Igaunijas un viņas man reāli izmaksā ap 28 EUR/gab.