forum.gif
Shutterstocks...
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Shutterstocks...
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 12.06.15 16:21 labots
 citēt
Labadiena darboņi un nedarboņi, kam ir pieeja shutterstockam?

Pa lielam man vajag vienu tur esošu failu vektoros - ai formātā... Vienam privātam pasākumam...
Vienas vektorgrafikas dēļ piķi malkāt baigi negribas... :shame:
Tad es labāk iztieku bez...
Varbūt kāds var izlīdzēt, kam ir pieeja? :what:
Publicēts: 12.06.15 16:34
 citēt
vectormagic.com...

gan streemlains gan koreļa treiseris iet gulēt
Publicēts: 12.06.15 16:39
 citēt
Maris:vectormagic.com...

gan streemlains gan koreļa treiseris iet gulēt

Paldies par linku, šitais var kādreiz ļoti noderēt...
Parasti, kā jau gadiem ierasts, ir "no rokas pašam treisot" vai koreļa treiseris + rokas pēcapstrāde...

Ploterēti izstrādājumi necieš paviršību...

Šoreiz gan konkrēts attēls vajadzīgs, kurš pieejams tai pašā šutterstockā... :(
Publicēts: 12.06.15 18:17
 citēt
Nevienam nav konts šutterstolā?
Publicēts: 12.06.15 18:32 labots
 citēt
Tu apjēdz tādu lietu, ka tu publiskā forumā prasi, kurš piedalītos zādzībā?

180.pants. Zādzība, krāpšana, piesavināšanās nelielā apmērā
(1) Par zādzību, krāpšanu vai piesavināšanos nelielā apmērā, izņemot šā likuma 175.panta trešajā un ceturtajā daļā, 177.panta trešajā daļā un 179.panta trešajā daļā paredzētos noziegumus, —
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Un tas, ko tu dari:

20. pants. Līdzdalība
(3) Par uzkūdītāju uzskatāma persona, kas pamudinājusi citu personu izdarīt noziedzīgu nodarījumu.

21.pants. Organizēta grupa
(1) Organizēta grupa ir vairāk nekā divu personu izveidota apvienība, kura radīta nolūkā kopīgi izdarīt vienu vai vairākus noziegumus un kuras dalībnieki saskaņā ar iepriekšēju vienošanos sadalījuši pienākumus.

48.pants. Atbildību pastiprinošie apstākļi
(1) Par atbildību pastiprinošiem var atzīt šādus apstākļus:
2) noziedzīgais nodarījums izdarīts personu grupā;

Kopā ar to:

175. pants. Zādzība
(2) Par zādzību, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, —
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz četriem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.
Publicēts: 12.06.15 18:44 labots
 citēt
Kbi_kbi, kbi_kbi... :face-devil-grin:
Es saprotu - karstums dara savu... :exciting:

Es kādam prasu kaut ko zagt??? Kurā vietā? Vari konkrēti norādīt, kā tieši zādzība izpaudīsies, ja to vektoru novelk tas, kam ir reģistrēts konts iekš šutterstoka un kurš absoluti legāli var tādu failu no turienes ņemt, ievērojot visas likumīgās prasības?

Gan jau ar to, kas to oficiāli novilks, kaut kā vienosimies par norēķiniem, jo kā jau rakstīju viens konkrēts fails nepieciešams absolūti nekomerciālam pasākumam.

ja neviena neatradīšu - iztikšu, nekomerciālais pasākums iztiks bez - nenomirs...

Vai pats uzzīmēšu no "0"
Publicēts: 12.06.15 21:30 labots
 citēt
Jā, ir! Varēja nopirkt 5 bildes par kādiem 48 eiro. Dod ziņu.
Publicēts: 12.06.15 23:16
 citēt
kbi_kbi:Tu apjēdz tādu lietu, ka tu publiskā forumā prasi, kurš piedalītos zādzībā?

180.pants. Zādzība, krāpšana, piesavināšanās nelielā apmērā
(1) Par zādzību, krāpšanu vai piesavināšanos nelielā apmērā, izņemot šā likuma 175.panta trešajā un ceturtajā daļā, 177.panta trešajā daļā un 179.panta trešajā daļā paredzētos noziegumus, —
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz vienam gadam vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu.

Un tas, ko tu dari:

20. pants. Līdzdalība
(3) Par uzkūdītāju uzskatāma persona, kas pamudinājusi citu personu izdarīt noziedzīgu nodarījumu.

21.pants. Organizēta grupa
(1) Organizēta grupa ir vairāk nekā divu personu izveidota apvienība, kura radīta nolūkā kopīgi izdarīt vienu vai vairākus noziegumus un kuras dalībnieki saskaņā ar iepriekšēju vienošanos sadalījuši pienākumus.

48.pants. Atbildību pastiprinošie apstākļi
(1) Par atbildību pastiprinošiem var atzīt šādus apstākļus:
2) noziedzīgais nodarījums izdarīts personu grupā;

Kopā ar to:

175. pants. Zādzība
(2) Par zādzību, ja to izdarījusi personu grupa pēc iepriekšējas vienošanās, —
soda ar brīvības atņemšanu uz laiku līdz četriem gadiem vai ar īslaicīgu brīvības atņemšanu, vai ar piespiedu darbu, vai ar naudas sodu, konfiscējot mantu vai bez mantas konfiskācijas.

Gadās tomēr stulbeņi uz pasaules. :)
Publicēts: 12.06.15 23:19
 citēt
Palaidni, šeit tā bilde nav? www.crestock.com

Šuterstoks tiešām debīls pasākums - lai nopirktu, nepieciešams tur pilnvērtīgs un apstiprināts lietotājs, tad naudu iemaksāt un tad nopirkt. Es Crestockā atradu bildi, ko nevarēju nopirkt šuterī.
Publicēts: 13.06.15 01:21
 citēt
iemet linku uz bildi
Publicēts: 13.06.15 04:17
 citēt
palaidniex:Kbi_kbi, kbi_kbi... :face-devil-grin:
Es saprotu - karstums dara savu... :exciting:

Es kādam prasu kaut ko zagt??? Kurā vietā? Vari konkrēti norādīt, kā tieši zādzība izpaudīsies, ja to vektoru novelk tas, kam ir reģistrēts konts iekš šutterstoka un kurš absoluti legāli var tādu failu no turienes ņemt, ievērojot visas likumīgās prasības?

Gan jau ar to, kas to oficiāli novilks, kaut kā vienosimies par norēķiniem, jo kā jau rakstīju viens konkrēts fails nepieciešams absolūti nekomerciālam pasākumam.

ja neviena neatradīšu - iztikšu, nekomerciālais pasākums iztiks bez - nenomirs...

Vai pats uzzīmēšu no "0"

Tiešām atvaino, pilnīgi nepareizi sapratu! Nezināju, ka reģistrācijas process ir sarežģītāks par ieguvumam adekvāto, un pieņēmu, ka ideja ir dabūt bildi vienkārši tāpat, nevis tikai izmantot jau reģistrētu piekļuvi. Pilnīgi vainīgs - nodemonstrēju savu samaitāto uztveri publiskajā telpā.
Vai arī karstums dara savu.
Publicēts: 13.06.15 09:25 labots
 citēt
alchsh:iemet linku uz bildi

Vajag *.ai vektoru failu no šīs:
m.shutterstock.com...

Vaards:Palaidni, šeit tā bilde nav? www.crestock.com

Šuterstoks tiešām debīls pasākums - lai nopirktu, nepieciešams tur pilnvērtīgs un apstiprināts lietotājs, tad naudu iemaksāt un tad nopirkt. Es Crestockā atradu bildi, ko nevarēju nopirkt šuterī.

tipa atradu ari tur, bet... Ja pareizi noprotu šutterī var dabūt 5 bildes/vektorus pa 39 EUR = ~ 8 EUR/gab, bet tajā crestockā 30 EUR/gab...

Tikal diez vai man vājadzēs vēl kaut 2...
Publicēts: 13.06.15 12:20
 citēt
fotolia skatīji?

de.fotolia.com...
Publicēts: 13.06.15 13:29
 citēt
clipart.me...

Te kaut kādi bezmaksas varianti. Ja ir illustrators, tad easy salipināt līdzīgu bildi.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):