forum.gif
Eirovīzija 2015
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Eirovīzija 2015
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 23.05.15 22:26 labots
 citēt
Sākās....

ai, da nu nah, man numuri sajuka...
Publicēts: 23.05.15 22:32
 citēt
vai tu re, kādas aktualitātes parādās... neskatos... ja tas bārdainais pederasts vada, tad negribu bojāt dūšu...
Publicēts: 23.05.15 22:34
 citēt
Eltons:vai tu re, kādas aktualitātes parādās... neskatos... ja tas bārdainais pederasts vada, tad negribu bojāt dūšu...

A Tu neiztēlojies detaļas.... :D
Publicēts: 23.05.15 22:55
 citēt
Saper, cik vajag izlakt lai varētu uzjautrināties par to balagānu ? :face-smile:
Publicēts: 23.05.15 22:59 labots
 citēt
Alibaba:Saper, cik vajag izlakt lai varētu uzjautrināties par to balagānu ? :face-smile:

kopā ar twitteri tas ir labāk kā Benijs Hils vai Misters Bīns. :)
Publicēts: 23.05.15 23:02
 citēt
ieslēdzu ar, zviedri izskatās sakarīgi, viss skaidrs kurš vinnēs, var iet gulēt
Publicēts: 23.05.15 23:08
 citēt
Jatrība sitīs auxtu vilni , neskatos , pēdējo reiz balsoju par LORDIEM :):)
Publicēts: 23.05.15 23:08
 citēt
Muļķibas, ieslēdz LTV7 un šonakt neaizmigsi
Publicēts: 23.05.15 23:12
 citēt
Sapper:Muļķibas, ieslēdz LTV7 un šonakt neaizmigsi

man pēc 4 jābrauc uz upi, šlāfen ar vajag, a kas tur būs?
Publicēts: 23.05.15 23:53
 citēt
Vemsanas Vizija
Publicēts: 24.05.15 00:04
 citēt
Ko tu lieto, ja tādu dziļu analīzi ustaisīji? Es pēdējoreiz to balagānu skatījos ap 2000 +/-. gadu, kur patika vācietes un sprancūzietes sniegumi, galā nobalsoju par to, kurai lielāki pupi.
Ja kas, šī nav Aminata?

Publicēts: 24.05.15 00:09
 citēt
Schneider:Ko tu lieto, ja tādu dziļu analīzi ustaisīji? Es pēdējoreiz to balagānu skatījos ap 2000 +/-. gadu, kur patika vācietes un sprancūzietes sniegumi, galā nobalsoju par to, kurai lielāki pupi.
Ja kas, šī nav Aminata?

Nelaiķa Niks tas gan ir , jā Niks gan bija kadrss , vēl no Sīpolu laikiem Ogres estrādē atceross OO!
Publicēts: 24.05.15 11:14
 citēt
Beigas gan noskatījos, virspusīgi gan.
Secinājumi:
Līmenis diezgan augsts šova ziņā. Dziesmas... neviena nepiesaistīja... nekad tādas neklausīšos vēlreiz ne autiņā ne mājās.
Bet dažas kā konkursam veidotas izkausījās gana profesionāli nostrādātas, darbs ieguldīts ne velti.
Dikti traucēja tā latviešu tirliņu stulbā nepārtrauktā ļerkstēšana! Tad jau Streips bija nesalīdzināmi labāks.
Aminarija, vai kā to meiču no Latvijas sauca šoreiz gana labi uzstājās, salīdzinot ar iepriekšējiem gadiem, kad bija kauns par tādu nekompetenci un lažu.
Publicēts: 24.05.15 11:47
 citēt
Tā Aminata tavu korišu uzņemtajā klipā redzama šeit?

Publicēts: 24.05.15 12:32
 citēt
Vai kāds man varētu izskaidrot, kas tā tāda Erovīzija, tāda ir?
Pēc nostāstiem, izklausās, pēc kaut kāda realitātes šova, kuru cilvēki skatās, lai justos labāki, salīdzinot ar šova dalībniekiem...
:p
Publicēts: 24.05.15 12:43
 citēt
Publicēts: 24.05.15 12:57
 citēt
3rdHalf:Vai kāds man varētu izskaidrot, kas tā tāda Erovīzija, tāda ir?
Pēc nostāstiem, izklausās, pēc kaut kāda realitātes šova, kuru cilvēki skatās, lai justos labāki, salīdzinot ar šova dalībniekiem...
Jebovīzija ir murks, kaukas pa vidu starp krievu balagānu Okna un Slaktera interviju angļu valodā.
Publicēts: 24.05.15 13:17
 citēt
Nez, kā līdzīgā koncertā apmēram 1942.gadā būtu uzņemta 3.Reicha meistardziedone kādā miermīlīgā zemē un kas piekristu ar viņu dziedāt vienā zālē? Anglis, kanādietis, zviedrs..? Nuja, ukraiņu asinis taču Vīnē nav redzamas. Un ja vēl daži kauperi, kalniņi un citi pauli pafilozofē par patiesās mākslas nejaukšanu ar politiku, tad jau latvju meitene var daiļi uzdziedāt ar mierīgu sirdi.
Nākošā gada konkursam varu ieteikt jau gatavu tekstu (melodiju gan kāds garīgi bagāts siekalmuzikants pielabos, bet var atstāt arī veco) :
...Vien biedros ar diženās Krievzemes tautu
Mēs kļuvām par spēku, kas pretvaru veic.
Ar Staļinu sirdī pa Ļeņina ceļu
Uz laimi un slavu mēs iesim mūždien...
(Ja kāds piemirsis – citāts no gimn saveckoj Latviji)
Krievjas iekļaušana šlģerknkurā parādīja, ka Eirovīzija no balagāna pāraugusi par nelietību. Kas ne visai pārsteidz, tomēr domāju, ka vismaz Baltijas valstīm pienācās to boikotēt.
Publicēts: 24.05.15 13:18
 citēt
Oi, jā Lietuva šogad Krievijai neko neiedeva... :D
Publicēts: 24.05.15 15:08
 citēt
Latvija Krievijai vienmēr dod max punktu skaitu, no tā es secinu, ka galvenie šā balagāna skatītāji šeit ir Maskačkas urlas.
Publicēts: 24.05.15 17:09
 citēt
Ja lietuva iedeva 0 tad jau tur kaut kas nav tirs.
Bik biju skatijes to programu bet kad radija to ne vins ne vina bija japasledz atri.
Tas isteniba ir pizdec kaut ko tadu radit.
Publicēts: 24.05.15 23:39
 citēt
Schneider:Latvija Krievijai vienmēr dod max punktu skaitu, no tā es secinu, ka galvenie šā balagāna skatītāji šeit ir Maskačkas urlas.

+ visa Daugavpils :D
Publicēts: 25.05.15 10:15
 citēt
grusgrus:Oi, jā Lietuva šogad Krievijai neko neiedeva... :D

Lietuvā nav kolonistu, Latvijā 1/3, Igaunijā 1/4 iedzīvotāju ir kolonisti. Tur arī rezultāts. Latvieši un igauņi balso par to, kas patīk, balsis sadalās dažādi, kolonisti vienā frontē aktīvi balso par ru.
Publicēts: 25.05.15 11:46
 citēt
Kolonisti ir tie, kuri ierodas mūžamežā un sāk to abdzīvot, bet tie, kuri apspiež citas tautas, ir kolonizatori.
Publicēts: 25.05.15 12:20
 citēt
Schneider:Kolonisti ir tie, kuri ierodas mūžamežā un sāk to abdzīvot, bet tie, kuri apspiež citas tautas, ir kolonizatori.

Nu jau, nu jau. Kolonizatori ir tie, kas ierodas no citurienes, veic kolonizāciju, savukārt kolonisti ir tie, kas dzīvo uz vietas - gan kolonizatori, gan viņu pēcteči.
Publicēts: 25.05.15 12:28
 citēt
Kolonisti,es pateiktu, bija tie ~9% staroveru, kuri šeit glābās kopš patriarha Nikona vajāšanām. Bet ap 30%, kuri pēc 40.gada vēl iebrauca ar tankiem vai papes čumodāniem būvēt sojuznās podčiņeņijas rūpniecības monstrus, ir kolonizatori.
Un punkts!!! (Ioske Goldmanis)
Publicēts: 25.05.15 12:57 labots
 citēt
Kurā vietā Aminata palika? :bad_smile:
Publicēts: 25.05.15 13:38
 citēt
smartins:Kurā vietā Aminata palika? :bad_smile:

Šķiet, ka CrownPlaza, Vienna
Ko tāda interese? :)
Publicēts: 25.05.15 14:37
 citēt
Bzh:
smartins:Kurā vietā Aminata palika? :bad_smile:

Šķiet, ka CrownPlaza, Vienna
Ko tāda interese? :)
Pa LTV-7 sieviešu basketbolu rāda :)
Publicēts: 25.05.15 19:51
 citēt
KVAA-II:Smart - slabo Aminatas fotosesiju ?
Pagaidām slabo, vispirms vajag iepazīties :)
Publicēts: 25.05.15 20:31 labots
 citēt
3rdHalf:Vai kāds man varētu izskaidrot, kas tā tāda Erovīzija, tāda ir?

Neiedziļinoties detaļās, tā ir izklaide un ampelēšanās, kas būtībā pilnīgi ne ar ko neatšķiras no hokeja, TV seriāliem, visādiem skaistuma, asprāšu un gudrīšu konkursiem, polku lekšanas, pasaules kausa futbolā un pat olimpiskajām spēlēm. Katram savs, tāpēc izplatītā poza, ka šis nu ir pārākais balagāns, mani uzjautrina, izskatās vairāk pēc komentētāju pašapliecināšanās un sava augstā intelekta uzsvēršanas.:face-smile:
Publicēts: 25.05.15 21:10
 citēt
www.youtube.com...

Nu tad beidzot kāds uzlicis bildi krievu drausmīgajam melīgumam.
Publicēts: 25.05.15 21:58
 citēt
dziesma nekāda, vajadzēja atkal izsvilpt
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):