forum.gif
Adzīstās, kurš ir "pod kolpakom u Mjuļļera"!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Adzīstās, kurš ir "pod kolpakom u Mjuļļera"!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 22.03.15 20:33
 citēt
www.delfi.lv...
Kurš šeit lieto Kašperska antivīrusu? :face-grin:
Publicēts: 22.03.15 20:35
 citēt
Kas ir antivīrus? Kaut kādas pretklepus tabletes?
Publicēts: 22.03.15 20:36 labots
 citēt
Atceros bija tāds Kašpirovskis!!!

Publicēts: 22.03.15 20:59
 citēt
Es gadus 15 nē:)
Publicēts: 22.03.15 21:46
 citēt
Visādus esmu izmēģinājis, izņemot augšminēto. Jo ievēroju savu principu: krievam nekad neuzticēties. Un šeku reku: tas pierādās praksē vēl un vēl...
Publicēts: 22.03.15 21:53
 citēt
Man ir nod32, citus nevajag :)
Publicēts: 22.03.15 22:16
 citēt
Kādus tik pekstiņus neizdomā priekš savām bidlām... nožēlojami...
Publicēts: 22.03.15 22:43
 citēt
Sen jau zināms, ka NSA spiego izmantojot Google, Facebook, Microsoft, Apple, utt. un neviens pat aci nepamirkšķina.
Bet kad parādās baumas, ka kaspersky varētu sadarboties ar krieviju - cilvēki sāk celt brēku.
:face-grin:
Publicēts: 22.03.15 23:03
 citēt
Spiego... vai kāds tik neiedomājas, ka mūsdienās virtuālajā vidē būs paslēpies... tikko iedomājos to nožēlojamo pirmsplūdu čekas maisu komisiju, kas nekādi nevar sev aldziņu no valsts lielāku izspiest... ko tad no tām jau savlaicīgi falsificētām stukaču kartiņām var izsecināt? viss parsonāla arhīvs sen pie saimnieka... kāda jēga no tā visa, ja tagadnē risinās daudz draudīgāki notikumi un apdraudējumi valstij, uzņēmumiem un privātpersonām? No krieva (ja pats esi krievs, attiecīgi- no amerikāņa) izspiegošanas baidāmies? Atliek pašam atbildēt uz jautājumu: kam tu esi vajadzīgs un cik vērtīga ir informācija par tevi.
Un!
Tev ir jāiztērē sevis (personīgai, biznesa, partijiskai, valstiskai) aizsardzībai ne mazāk par 10% no tavas vērtības!
Nav citu varantu.
Publicēts: 22.03.15 23:32
 citēt
Ir tāds grēciņš, šogad sāku lietot Kaspersky. Apnika kompi pārinstalēt ik pa laikam, redzēs cik ilgi šoreiz noturēsies :face-smile: Kas attiecas uz visādām dzeltenās preses muļķībām, tad nepievēršu tam uzmanību, kas par ko kādu nolūku vadīts raksta.
Publicēts: 23.03.15 00:15
 citēt
Kāda vaina bezmaksas Avast antivīrusam?
Publicēts: 23.03.15 00:43
 citēt
jau vismaz 6 gadus nelietoju antivīrusus un viss okidoki. Savulaik bija gan kasperskis, gan citi un tie visulaik cīnījās ar ļaunajiem vīrusiem, noēda nejēgā tikai operatīvo atmiņu. Pa manam tie ir nevajadzīgi sūdi, spiegotājprogrammas nekas vairāk, paši palaiž vīrusus un imitē to neitralizēšanu un slauc tupo klientu.
Publicēts: 23.03.15 01:00
 citēt
Seeen atpakaļ biju praksē vienā lielā, pat ļoti lielā, starptautiskā IT uzņēmumā, kur, starp citu, iepazinos personīgi arī ar šī saita vienu no īpašniekiem
Tolaik jautāju adminam domas par kasperski - atbilde bija - nelietojam pašu vīrusu radītāju produkciju.
Publicēts: 23.03.15 08:51 labots
 citēt
Es arī to nēsmu lietojis, kādu laiku Nod32, Avastu, Bullguard, tagad 2 gadus ir Bitdefender. Bet tam ir viens trūkums - kauko aizdomīgu atrod pilnīgi normālas Zakopanes viesu mājas lapā, tādēļ caur to neļauj pieteikt nočlegus.

Publicēts: 23.03.15 09:01
 citēt
3rdHalf:Sen jau zināms, ka NSA spiego izmantojot Google, Facebook, Microsoft, Apple, utt. un neviens pat aci nepamirkšķina.
Bet kad parādās baumas, ka kaspersky varētu sadarboties ar krieviju - cilvēki sāk celt brēku.
:face-grin:

Ir liela atšķirība. Rietumos vairāk vai mazāk personas datu aizsardzība darbojas un pēc skandāliem tiek koriģēta. Ja man šitie rietumu spiegotāji sataisīs kādus sūdus, es varu celt brēku presē, tiesāties, un beigās varbūt vēl kādu piķi izspiest, ja paveicas. Toties pret krievu un ķīniešu izspiegotājiem jebkurš ir bezspēcīgs.

Tādēļ jau sen nelietoju krievu un ķīniešu jebkādus IT produktus.
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):