forum.gif
Pieci veiksmes pamatprincipi FB
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Pieci veiksmes pamatprincipi FB
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 22.03.15 01:38
 citēt
6.Necenties izdarīt vairāk, ja to nespēj. 3.punktu varam atlikt!
Publicēts: 22.03.15 01:41
 citēt
Ko Tu, uldeens, tā satraucies par tiem sūda balsojumiem? Vai nav po... :face-grin::face-wink:
Publicēts: 22.03.15 01:44
 citēt
Pārfrāzējot kāda gudra cilvēka vārdus:
Mēģinot izpatikt visiem, tu neiegūsi ne ienaidniekus, ne labus draugus.
Tā vietā, pastāvot par saviem principiem, un nostājoties kādā pusē, var iegūt ienaidniekus un labus draugus.
:face-grin:
Publicēts: 22.03.15 02:08 labots
 citēt
uldeens:
aiko99:Ko Tu, uldeens, tā satraucies par tiem sūda balsojumiem? Vai nav po... :face-grin::face-wink:

Es tak nesatraucos par balsojumiem, tikai dažas rekomendācijas, kā kļūt par veiksmīgu jūzeri FB :face-grin:

Ko nozīmē "Veiksmīgs FB jūzers", un ko tas dod?
Vai kļūstot par "veiksmīgu jūzeri", tikšu apbalvots ar svinīgu minetu? Ja nē, tad, vai nav po... :face-grin::face-wink:
Publicēts: 22.03.15 02:14 labots
 citēt
Kopš "Omes pielūdzēju" un "Saulrietu fanu" aiztīšanās labākos glaimu laukos aukšminētie principi kautkā vairs laikam nešancē. Mans princips vienīgais "Relaxs , es uzspļauj tev no augsta kook" :)
Publicēts: 22.03.15 02:17
 citēt
:haha:
Nokavēju! Pēc šodienas histērijas ar dzēšanās elementiem, neiepatikuša vērtējuma dēļ, man radās doma izveidot fotoskolas rakstu nervoziem lietotājiem, kuri "vēl tikai mācās".
Ja nopietni, mani šie te nervozie uzbrukumi komentētājiem nedaudz pat izbrīna. Uz ikkatru fotogrāfu var attiecināt veco labo sakāmo par savu sūdu, kurš nesmird. Un ja man šķiet, ka bilde izdevusies, vienmēr pastāv iespēja, ka pārējie tajā saskatīs visas, pat visniecīgākās kļūdas. Tas taču ir tikai normāli. Ko te psihot, es nesaprotu.....
Ko man dod tie plikie "patīk"? Neko. Man gribētos, lai cilvēks pieraksta kas paticis un kas ne tik ļoti vai otrādi. Ja gribēšu glaimus paklausīties, rādīšu savas bildes ekskluzīvi tikai saviem viesiem. :grimace:
Publicēts: 22.03.15 08:24
 citēt
Varbūt FB atstāt tikai vienu vērtēšanu - kritikai - ; vienīgi vairāk laika prasīs galerijas skatīšana
Publicēts: 22.03.15 08:31
 citēt
tas jau nenozīmētu, ka kaut kas ļoti mainītos, ka sāktu nopietni vērot, domāt, kritizēt, textus raxtīt .....
Publicēts: 22.03.15 08:41
 citēt
Ja komentāros rakstīs "patīk", tad tiešām nekas nemainīsies
Publicēts: 22.03.15 08:43
 citēt
Ļoti liela daļa komentāros liek *** vai ///.
Publicēts: 22.03.15 08:48
 citēt
Bloga potenciāls dotajā periodā ir kā uz delnas. Lai to izmainītu, diez vai pietiks ar dažām sīkām izmaiņām
Publicēts: 22.03.15 09:02 labots
 citēt
Ja būtu mana teikšana, tad es opciju DZĒST likvidētu. Vārds DZĒST nav vērtējums, bet gan pavēle, rīkojums, spriedums. Labākajā gadījumā bildi tiešām izdzēsīs, jo atstāt galerijā bildes ar sarkano "zīmogu" spēj tikai mazohisti, bet vienalga paliks rūgtums un nepatika pret DZĒST ielicēju. Cilvēks ir tērējis minūtes un pat stundas no savas ne tik garās dzīves, lai citiem parādītu savu veikumu, bet te kaut kādi nepazīstami personāži noķērc - tavs darbs ir s.ds. Bet ja patiesi vēlas vērtēt bildi, izteikt kritiku vai ieteikumus, tad to var darīt arī tāpat - komentāros pie bildes.
Piespiedu dzēšanas funkciju, protams, ir jāatstāj, bet drīkst to darīt tikai moderatori. Arī tiesās represīvus lēmumus pieņem iepriekš zināmi tiesneši, kuri devuši zvērestu, ka lems pēc likuma un cik vien spēj taisnīgi, nevis kurš katrs garāmgājējs pēc savām poņatijām.
Publicēts: 22.03.15 09:10
 citēt
reāli magnētiskās vētras plosās
Publicēts: 22.03.15 09:33 labots
 citēt
kā jau vēsturiski izveidojies - Blogs izklaidei, relax. Kam vajag objektīvus vērtējumus , ovācijas, izsišanos augstākajās aprindās, tie meklē attiecīgus ceļus , saitus ... , nav ko te mocīties, kur indivīda māxlas kapacitāte, nav ne pamanīta, ne novērtēta.... . Jā un kur ta vēl šitais :
" FIAP

Par FIAP - Federation Internationale del`Art Photographique

Starptautisko fotomākslas federāciju ir dibinājis beļģis DR. M. Van de Wijer 1946.gadā. Pirmais FIAP dibināšanas kongress notika 1950.gadā Bernē Šveicē. Piedalījās delegāti no 10 valstīm.
Šobrīd FIAP ietilpst 85 nacionālās asociācijas 5 kontinentos un pārstāv gandrīz vienu miljonu individuālo fotogrāfu. Kopš 2004.gada septembra FIAP var iestāties arī fotoklubi un klubu reģionālās grupas.
FIAP oficiālās valodas ir franču un angļu valodas. Oficiālie teksti tiek tulkoti arī vācu un spāņu valodās. ....

Piedaloties FIAP patronāžas izstādēs, ir iespējams saņemt titulus:

AFIAP - mākslinieks, meistars (Artist)
EFIAP- ekselence - izcils mākslinieks (Exelence)
(EFIAP/b - bronza, EFIAP/s - sudrabs, EAFIAP/g - zelts, EFIAP/p - platīns)

Par piedalīšanos FIAP organizatoriskajā darbā :

ESFIAP – par organizatorisko darbu (Exellence for services)
HonEFIAP - par ilggadēju darbību fotomākslas attīstība (Honorary Exellence) " ..... :bad_smile:
Publicēts: 22.03.15 09:42
 citēt
Tūliņ Lunis un Arkons pateiks, ko par FIAPu domā, Dansigu uzreiz sāks raustīt žagas... :face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 22.03.15 09:46
 citēt
FIAPS tika pieminēts vispārējai jautrībai.... Attiecībā uz FIAP un dansigu, ir jāzviedz no rīta līdz vakaram .... :haha:
Publicēts: 22.03.15 10:05 labots
 citēt
Nopietni cilvēki ar nopietnām bildēm ar fotobloga muļķībām nenodarbojās, priekš tam ir citi, nopietni, ne pašmāju saiti, kur var dabūt konstruktīvu kritiku un pamācības, ne tikai DZĒST vai Patīk, kam ir mazāka jēga kā bīberam no balss saitēm.
Publicēts: 22.03.15 10:40 labots
 citēt
Autors aizmirsa, ka bez tiem pieciem fenomenālajiem nosacījumiem ir jāapmeklē visas apkārtnē esošās baznīcas, jānokauj čūska, no gultas jāizkāpj ar labo kāju, jāuzvelk apenes ačgārni, jāapmeklē kvakšķa vēdīskie kursi .......
Publicēts: 22.03.15 11:14
 citēt
Uldiņ kā Tu vari zināt veiksmes formulu, ja pats neesi nekāds veiksminieks?
Publicēts: 22.03.15 11:40
 citēt
Par ko man tev atriebties?

Saki kā ir - sabēdājies, ka vājās ziemeļblāzmu bildes neaizgāja? Tapēc izdomāji pačīkstēt forumā sarkasma aizsegā?
Publicēts: 22.03.15 11:46
 citēt
Sāc plikus pupus un vāveres bildēt. Par tām vienmēr dāsni balso.
Publicēts: 22.03.15 11:48
 citēt
Atkal vētra ūdens glāzē, ko?
"relax" ir tas atslēgas vārds, ko jau Lunis minēja.
ta nu gan notikums smilškastē: _va_ aizbaidīja Kanci...
Uzgriežam skaļāk un dziedam līdzi:
www.youtube.com...
Publicēts: 22.03.15 11:54
 citēt
nekur viņš mani nav aizbaidijis! :face-wink:
Publicēts: 22.03.15 12:10
 citēt
Vieni dzēšas ārā, otri atriebjas, bet ir tāds Uldiņš, kurš sapeisto DEL, dzēst utml. 10 tūkstoš eksemplāros pie katras bildes :face-grin: Un pēc tad raud, ka par viņa bildēm nebalso :face-grin:
Publicēts: 22.03.15 12:45
 citēt
Ak tu mī un žē, kādas maigas, viegli ievainojamas dvēseles te novākušās! :amazing:
Publicēts: 22.03.15 12:46
 citēt
uldeens:1. Nekad neliec DZĒST

Jā, pareizi- Dzēst vajag rakstīt divas reizes www.fotoblog.lv...
Publicēts: 22.03.15 13:17
 citēt
laucinieks:Nopietni cilvēki ar nopietnām bildēm ar fotobloga muļķībām nenodarbojās, priekš tam ir citi, nopietni, ne pašmāju saiti, kur var dabūt konstruktīvu kritiku un pamācības, ne tikai DZĒST vai Patīk, kam ir mazāka jēga kā bīberam no balss saitēm.

Kāds tas ir - nopietns? Un kāds ir nenopietns? Tas no sieviešu repertuāra par nopietnām vai nenopietnām attiecībām pasmelts? :face-grin:
Jebkuru mākslinieku un pat mākslas stilu vai nozari var izbīdīt topa virsotnē ar komerciālām vai propagandas metodēm, padarīt to par pareizu, talantīgu un pieprasītu.
Fotogrāfija nav izņēmums, tāpēc viss tas "nopietnums" vai "nenopietnums" ir relatīvs. Absolūts ir tikai konkrētā indivīda patīk vai nepatīk un pat šo patikšanu var iespaidot.
Publicēts: 22.03.15 14:04
 citēt
Diskusija ir, bet es pagaidām redzu tikai "komentētājam to", "komentētājam šito", "vērtētājam to", "vērtētājam šitā".

Kad būs tā diskusijas daļa, kurā sākas bildes licēja noteikumi, attiecībā pret vietni un tās apmeklētājiem?!
Publicēts: 22.03.15 14:05 labots
 citēt
laucinieks:Nopietni cilvēki ar nopietnām bildēm ar fotobloga muļķībām nenodarbojās, priekš tam ir citi, nopietni, ne pašmāju saiti, kur var dabūt konstruktīvu kritiku un pamācības, ne tikai DZĒST vai Patīk, kam ir mazāka jēga kā bīberam no balss saitēm.

Te tu maldies , te ikdienā ieklīst pat paši nopietnākie šobrīd LV un ne tik "Cilvēki" , ik pa brīdim man pa vecai atmiņai uzraksta kādu sveicienu pēc tam Feisī vai tepat privatā:)

MANU uzmanību var pievērst TIKAI ar bildēm un man vienalga kas autors ja AIĶER izsaku viedokli balsoju ja neķer man vienalga kas autors.
Publicēts: 22.03.15 14:25
 citēt
Barista:Vieni dzēšas ārā, otri atriebjas, bet ir tāds Uldiņš, kurš sapeisto DEL, dzēst utml. 10 tūkstoš eksemplāros pie katras bildes :face-grin: Un pēc tad raud, ka par viņa bildēm nebalso :face-grin:

Ņirdzīgākais no atriebējiem uz šo brīdi ir bijis Inspektors Sēklinieks.. Smējos ilgi un sirsnīgi... :haha:
Publicēts: 22.03.15 14:36
 citēt
filmas.oho.lv... .......... :bad_smile:
Publicēts: 22.03.15 21:39
 citēt
Lunis:

Te tu maldies , te ikdienā ieklīst pat paši nopietnākie šobrīd LV un ne tik "Cilvēki" , ik pa brīdim man pa vecai atmiņai uzraksta kādu sveicienu pēc tam Feisī vai tepat privatā:)

MANU uzmanību var pievērst TIKAI ar bildēm un man vienalga kas autors ja AIĶER izsaku viedokli balsoju ja neķer man vienalga kas autors.

var jau būt :) man arī tas pats. Esmu balsojis pa par Uldeens bildēm. Un vēl pāris kadriem. Jo autoru neskatos.
Publicēts: 25.03.15 12:49
 citēt
KolsDee:
uldeens: Pieci pamatprincipi bla bla bla
Ati, tas Tu? Uzvedība, kā jau pensionētam milicim :bad_smile:

Tas visu izskaidro :)
Publicēts: 25.03.15 12:52 labots
 citēt
3rdHalf:
uldeens:
Es tak nesatraucos par balsojumiem, tikai dažas rekomendācijas, kā kļūt par veiksmīgu jūzeri FB :face-grin:

Ko nozīmē "Veiksmīgs FB jūzers", un ko tas dod?
Vai kļūstot par "veiksmīgu jūzeri", tikšu apbalvots ar svinīgu minetu? Ja nē, tad, vai nav po... :face-grin::face-wink:

:super_man:
Tu tiešām būtu gatavs bāzt daiktu uldēnā, ja viņš sacīs svinīgo JĀ? :face-glasses:
Publicēts: 25.03.15 14:01
 citēt
uldeens: Es tak nesatraucos par balsojumiem, ...

Ja jau nesatrauktos, tad šo tēmu nepostētu, un pie bildēm vienu un to pašu DEL vai ko līdzīgu 100 eksemplāros nerakstītu!! :D:D
Publicēts: 25.03.15 16:38
 citēt
uldeens:
R_J:
Ja jau nesatrauktos, tad šo tēmu nepostētu, un pie bildēm vienu un to pašu DEL vai ko līdzīgu 100 eksemplāros nerakstītu!! :D:D

Laikam neiebrauci, par ko ir stāsts:face-grin:

======================

par ko ir stāsts?
Publicēts: 25.03.15 17:50
 citēt
Es saprotu, ka autors stāsta par sevi, kā viņš griež vairākus nepatīk un delete pie vienas bildes :D, un uz to viņu izaicinājis secinājums uz pieci punkti :D
Publicēts: 25.03.15 17:57
 citēt
uldeens:
Haiduks:Es saprotu, ka autors stāsta par sevi, kā viņš griež vairākus nepatīk un delete pie vienas bildes :D, un uz to viņu izaicinājis secinājums uz pieci punkti :D

Kur es pie tavām bildēm ko vairāk esmu bliezis, ja nesaproti ko muldi stāvi klusu!?:amazing:

aizmirsi pateikt mļa un izvilkt steku odnako
Publicēts: 25.03.15 18:37
 citēt
uldeens:
Haiduks:Es saprotu, ka autors stāsta par sevi, kā viņš griež vairākus nepatīk un delete pie vienas bildes :D, un uz to viņu izaicinājis secinājums uz pieci punkti :D

Kur es pie tavām bildēm ko vairāk esmu bliezis, ja nesaproti ko muldi stāvi klusu!?:amazing:

Es par šo te bērnudārziņa 3 grupiņas līmeni www.fotoblog.lv...
... un tik daudz saprotu, ka kāds iet te konusā :D
Publicēts: 25.03.15 19:27
 citēt
Tas nav labs piemērs. Šis ir nedaudz labāks, viens no daudzajiem.

www.fotoblog.lv...

Eju griezt vēnas vannā.

:face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):