Adobes fotošops ir bet joprojām nemāku salikt vairākas bildes vienā. varbūt atradīsies kāds, kas varētu paskaidrot to man? mēģināju skatīties help-ā un [url=www.good-tutorials.com]www.good-tutorials.com[/url] , bet skaidrības nav ne par gramu vairāk. lūdzu? :?
mh. neko nesaprotu. pēc pēdējā jautājuma par šo pašu tēmu, es sapratu, ka man vajag Adobi. Izrādās Canon Photo Stich. Tam pēdējam ir iespējams dabūt kaut kādu versiju internetā, to nepērkot?
kaa lai piemeklee atbilstiibu liidz pikselim? uz aci? neesmu meginajis (shas paskatishos) bet kaut kaa labaak gribetos sho uzdevumu uzticet parbauditam binaaram algoritmam
Layeriem var uzlikt taadu lietu kā difference (izvēlne virs Layeru lodziņa, defaultaa staav "normal" un tur ti pikseļi, kas layeriem sakrīt pārvēršās par melniem. Ar shito funkciju var diezgan precīzī salikt divus layerus kopā, galvenais beigās neaizmirst atgriezt atpakaļ uz normal.
varētu smalkāk pastāstīt pēc brīvdienām... jāiet gulēt
Okay, trauksme atcelta, atradu savā vecajā labajā Corel-ī , kā to izdarīt. Vēl mazliet jāpaštuko, kā tur ir ar tiem fōniem, bet vispār- problēma atrisināta.