Janvārī atkal novadīšu kursu ciklu par studijas gaismām (ne tikai). Patreiz iskatās ka būs 4 lekcijas. Visticamāk trešdienas vakaros no 18.00 līdz 20.00. Grupas lielums max 8 cilvēki. Esmu fizikas doktors, tādēļ arī lekcijas veidotas no teorētiskās puses ar ideju uz gaismas dabas izprašanu.
Uzskatīt jau var kaut vai par Elvisu vai Jupitera trešā krātera karali. A vot, ja cilvēks saprot, kas ir fotogrāfija (jebkurā lauciņā), tad noteikti zin arī to, ka fotogrāfijas pamatā ir gaismas uztvere, izpratne, pielietojums. A to ir jāmācās!
Ritz:Būtu interesanti dzirdēt, saprast, cik noderīgi tas varētu būt cilvēkam, kurš sevi uzskata par fotoreportieri?!
nu grūti komentēt, jo nezinu cik katrs konkrēti jau zin un saprot. Bet nu kā jau Gaisma izteicās fotogrāfijā gaisma ir svarīga, jo fiksēta jau tiek tieši gaisma.
nesix:Vai 3dienas vakars 18os ir "akmenī cirsts"? Derētu jebkura cita diena 18os, bet 3dienā tikai no 19iem++... ):
Nē nav vēl akmenī iecirsta, patreiz vēl domāju par optimālām dienām un laikiem. Tā kā cilveku skaits ir max 8 cilvēki, tad iespējams mēģināsim saskaņot laikus.
Luxferre:Janvārī atkal novadīšu kursu ciklu par studijas gaismām (ne tikai). Patreiz iskatās ka būs 4 lekcijas. Visticamāk trešdienas vakaros no 18.00 līdz 20.00. Grupas lielums max 8 cilvēki. Esmu fizikas doktors, tādēļ arī lekcijas veidotas no teorētiskās puses ar ideju uz gaismas dabas izprašanu.
Luxferre:Janvārī atkal novadīšu kursu ciklu par studijas gaismām (ne tikai). Patreiz iskatās ka būs 4 lekcijas. Visticamāk trešdienas vakaros no 18.00 līdz 20.00. Grupas lielums max 8 cilvēki. Esmu fizikas doktors, tādēļ arī lekcijas veidotas no teorētiskās puses ar ideju uz gaismas dabas izprašanu.
Papildinformācijai vai vietas rezervēšanai PM.
Uz kura gada janvāri patreiz rinda?
Uz šī gada aprīli maiju...
izskatās ka patreiz ir brīvas viena vai divas vietas