Ego! Tad jau būsi blogā "iegriezies" pamatīgā kungprātā,ka nevarēji krāsas un lentītes atšķirt.Var būt vispirms vajadzēja relaksēties,lai "neizrauj" un tad blogu mēģināt apraudāt.Starp citu,apraudātāju te pietiek,tā ka vientuļš nejutīsies.
Jolan! Tev anekdote: Iet Jol bēdīgs pa mežu,pretīm nāk Zaķits. -- Jol,ko tu tāds bēdīgs?- -- Blogu bērojām... - -- Bet kāpēc tev lāpsta asiņaina?!!!- -- Blogs negribēja bēroties. Visu laiku ceļas augšā...
Paskatoties fotodzīvi Pēterburgā jāsaprot ka fotoblogs jau ir miris. Te mēs atnākam kaut ko uzrakstīt - tas nozīmē nolikt kādu puķīti un svecīti. Vispār daudz kas nomira līdz ar Haiduku. Kurš lai nu kā, tomēr bija varens vecis.
Mauriņ nu cik var ņaudēt kā tāds nelaimīgs runčuks kam aste iespiesta durvju šķirbā? Un visās vietās, gan kaimiņos nepārtraukti gaužas, gan te. Ja tā gribas pirtuka tusonus aļa haidračuk ar plikām meičām uz plēves fona, tak organizē, domubiedri noteikt atradīsies Tik beidz piesārņot visas malas ar savām raudām, tā vienmēr vecūksņiem liekas ka pēc viņiem pasaule aizies bojā. Bet paaudzes nomainās un pasaule tik ripo uz priekšu, tā ka viss būs labi arī bez mums.
Klausies Kārli Keister, bildē savus saulrietus un nelien kur tev neviens neprasa. Gan jau atradīsies tādi, kuri jūsmos par taviem saulrietiem un dabasskatiem. Paskatījos tavas bildes - ārprāts viens un tas pats, viens un tas pats.
Klausies tu idiot Kārli Keister. Es skatos, ka tu ar saviem prātuļojumiem šo diskusiju jau esi piecūkojis gadu garumā. Pat Haiduks tev to teicis. Un tu ko uzdrošinies iebilst man Bildē savus saulrietus, jo neko citu jau nemāki un turi muti!
Rejs:Klausies tu idiot Kārli Keister. Es skatos, ka tu ar saviem prātuļojumiem šo diskusiju jau esi piecūkojis gadu garumā. Pat Haiduks tev to teicis. Un tu ko uzdrošinies iebilst man Bildē savus saulrietus, jo neko citu jau nemāki un turi muti!
Nu re! Un te vēl kāds skuma, ka trūkstot ekspresijas Nākamais solis būtu reāla klope bariņā - plikumnnieki vs saulrietniekiem
Ha z_z labi teikts. Jo ir jau visādi meistari Ir plikumu meistari, saulrietu meistari, miskastes runču, zvirbuļu, bija arī aptieku meistars un ir salūtu meistars. Tad lai taču viņi ir. Es viņu bildes neskatos un viss. Lai arī daudzas bildes ir galīgi neinteresantas. Bet tas oligofrēns, kurš baidās savu ģīmi parādīt, taču lien kur viņam neviens neprasa. Un di,rš un pārmet to, ko viņš te jau dara daudzu gadu garumā. Es savu seju rādīt nebaidos. Re kur ir www.fotoblog.lv...
Tev taču katru dienu saka, ka esi pamuļķis? Tur kādam idiotam jābūt, lai domātu, ka pavēršot kameru pret šķebīgām, vecām mammelēm vairs nav ābece jāapgūst? Ir taču pilnīgi pie pakaļas ko knipsē - varēšana ir tikai faktā kā knipsē - un tur Tu esi nulle ar milzu atrāvienu. Kārlim ūdeni neesi cienīgs pienest
Nu Mari ja Tu 24 gadīgas uzskati par šķebīgām, vecām mamzelēm, tad tu laikam esi pedofils. Bet ja godīgi tad man vienalga ko tu tur saki. Bildē vien tālāk savus pritonus un uzskati to par lielu mākslu.
Man, atšķirībā no Tevis, acis pierē ir. Un tantes par pritonu pārvērt savā bitovuhā Tu - ne jau ar glupo vidi, bet ar bezcerīgo nespēju apjēgt kā kamera klausa un jēlo padibeņu gaumi. No manām beibēm nevienam uz augšu nerauj - to jau Tev, kā jau trulam dročerim, to vajadzētu spēt novērtēt labāk kā citiem.
Šitik nožēlojams atmiņas kartes pieķēzītājs pļurkstēs ko pret Kārli kurš ir 100x meistarīgāks... vnk apbrīnojams trulums.
Kaut kas vienreizējs. Katrā komentā tik runā par onānismu, dročeriem, raustītājiem. Vai tiešām mūsu laikos sev sievišķi nevari atrast ?
Man tās jūsu seksuālās minoritātes jau noriebušās. Šajā ziņā jāņem piemērs no Putina.
Bet Keisteru Kārlis ta man vienalgakādus tur rieteņus viņš uzņem un cik viņš meistarīgs. Bet es ar viņu, tāpat kā ar tevi nekādus kontaktus nevēlos un viss! Tiešām tu tik truls, ka to nespēj saprast ?
Šneider tev darīt nav ko, ka kaut kur izroc tādas ziņas. Es par Putinu zinu tikai to, ka viņš ir pret geju propogandu. Iegaumē nevis gejiem, bet propogandu. Bet Maris to visu laiku propogandē. Saki vēl ka tā nav /
Frīdi no ko tu izvilki to savu vikipēdiju. Tad jau propoganda nemaz nav propoganda kā raksta. Un mūsu prese visu laiku ir pret Krievijas mediju propogandu - tā raksta. Bet izrādās tas tā nemaz nav. Un neesi lūdzu slinks un palasi Mara komentus. Bezmaz katrā komentā viņš piemin onānismu, dročīšanu, raustīšanu utt. Tā nav savu tieksmju propoganda. Tā var runāt tikai mētelīšu virinātājs. Un es esmu pa 150% pārliecināts, ka tāds viņš arī ir.
Nezinu gan, Rej-kungs , ko tur tas Māris dara... Es tikai vienu mazu Tavu gramatikas kļūdiņu atļāvos palabot. Varēji jau arī norīt to krupi...: Bet par Māri- gan jau viņš pats zin, ko raksta un dara. Varētu jau būt mazāk ambiciozs, bet katrā ziņā- zinošāks par lielu daļu no mums (par mani katrā ziņā)..
Ha, ha Frīdi. Tev protams ka taisnība, bet es nepiekāpšos principa pēc. Jā Maris ir zinošs, bet tad nav jāpazemo citus. Tā normāli cilvēki nedara. Viņš man atgādina to trako doktoru Marbuzi. Vai arī Frankenšteinu, kurš atdzīvināja to mironi un tas viņu nožņaudza.
Tā jau viss normāli, bet blogā vienīgā homoseksuālisma propoganda ir tikai Reja profilā - neredzu citu izskaidrojumu, kāpēc tik atbaidoši sievietes bildēt.
Labi, Jūs vinnējāt. Skatos ka es ar saviem plikumiem tiešām blogā neiederos. Vienkārši visiem maisu dzīvot. Tāpēc labāk būs, ja no bloga izdzēsīšos. Domāju ka šobrīd _VA_, Kārlis Klīsteris, kurš uzošņāja Muzikantu un onānists Maris priecīgi smaida. Iesaku viņiem pēc tādas uzvaras aiziet un nolikt puķes pie Uzvaras pieminekļa, tāpat kā viņu draugi 9 maijā.
Visi tikai kaut ko raksta, bla bla bla, bet neatbildēts ir palicis pats galvenais pamatjautājums - cik ilgi vēl dzīvos Fotoblogs! Cik, dienu, nedēļu, mēnesi, gadu vai ilgāk??? Nu, liekam likmes, pareģi!