forum.gif
Profilbildes
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Profilbildes
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >
IerakstsAutors
Publicēts: 10.10.14 16:54 labots
 citēt
Bildes:
GunarsII:
Izgāzos kā veca sēta, bet tak ir līdzīgs ar agrākajām profilbildēm. Jāgaida, kad atzīsies...:face-smile:

nu f... tas bija konfidenciāli... šad tad fočejos dzeltenajai presei kā dubultnieks...

A LĪDZĪGS vispār , pat ĻOTI :D :D
Publicēts: 17.10.14 23:37
 citēt
mana profilbilde ir Perpinjanā pasaules reportāžas izstādē nelegāli pārfotografētā Erwina bilde :D Kaut kāds 2007 gads tas bija, nu, pirms 300-400 gadiem kkur
Publicēts: 19.10.14 20:17
 citēt
priore:toties es par savu nedaudz samaksāju.
:D :D :D
Publicēts: 25.10.14 01:34
 citēt
Manuprāt, ja šeit vai kādā no sociālajiem tīkliem cilvis publicējas ar niku, nevis īsto vārdu un uzvārdu, tad abstrakts avatārs, nevis pases bilde, ir ļoti pieņemami.. Kādā no sociālajiem tīkliem, kur ir vārds, uzvārds, tur konkrēta bilde ir loģiskāka, bet arī- tas ir katra paša ziņā, kā sevi pasniegt pārējiem. Gatavas receptes nav un nav pareizi vai nepareizi..
Es pat tam neesmu īpaši pievērsis uzmanību.. Ja redzu sarunu biedra bildi, tad labi- drusku vairāk zinu, ar ko runāju.. Bet, ja bildi neredzu, tad arī labi- vairāk varu koncentrēties tieši uz pateikto, uz iekšējo pasauli.. Esmu aizbraucis ciemos uz ārzemēm pie drauga, kuru pazinu tikai čatā, laikam pat normālu bildi nebiju redzējis..
Man vienlīdz labi pieņemami abi varianti.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):