forum.gif
12.Saeima jeb Vēlēšanas! Vēlēšanas!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / 12.Saeima jeb Vēlēšanas! Vēlēšanas!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9
  10. 10
  11. 11
  12. ...
  13. 17
  14. >
IerakstsAutors
Publicēts: 28.09.14 11:25
 citēt
NegatIvs, es iešu balsot.
Publicēts: 28.09.14 13:14 labots
 citēt
re, pēc haralda linka uz www.deputatiuzdelnas.lv uzgāju arī kandidātu antitopu www.kandidatiuzdelnas.lv... :beaten:
Publicēts: 28.09.14 13:25 labots
 citēt
Daugavpils slimnīcas autostāvvieta. Jau tā ir problēma atrast, kur nolikt mašīnu, bet šis mērkaķis pāri veselām trim vietām, kuras tuvāk vārtiem, no kurienes slimniekam ērtāka iešana, nolicis savu stulbo aģitpojezdu. :anger::anger::anger:

Publicēts: 28.09.14 16:23
 citēt
Nu ko es teicu?:face-grin:Pirmais solis-piespiest strādāt valsts un tautas labā!Prasīt atbildību...tālāk var mierīgi nelasīt.Šito pantiņu skandina jau gadus 20.:face-grin:
Publicēts: 28.09.14 22:40
 citēt
Jums pašiem baigais lepnums būs balsot 10x pēc kārtas par sūda zemniekiem,visādām pseido vienotībām?

Mūs visus acu priekšā apzog,bet mēs kā muļķīši pasmaidam,un neko necešamies mainīt,ļoti žēl..
Publicēts: 29.09.14 06:16
 citēt
Sudraba tak pareizticīgā. Kā tas iet kopā ar ezotērikas pasākumu apmeklēšanu? Izskstās, ka loģika nav Sudrabas stiprā puse, sāk grūti palikt noteikt, kas viņai tai galvā tur darās. Ar tanti galīgi nav labi :)
Publicēts: 29.09.14 08:16
 citēt
...topiks iegāja finiša taisnē.Būtu interesanti izveidot aptauju blogā- par ko balsos bloga apmeklētāji.
Publicēts: 29.09.14 08:19
 citēt
Sūd-rabai jau gandrīz 8% :amazing: apollo.tvnet.lv...
Publicēts: 29.09.14 08:36 labots
 citēt
Gaisma:Sūd-rabai jau gandrīz 8% :amazing: apollo.tvnet.lv...

Ņemot vērā, ka visās pēdējās vēlēšanās aptaujas bijušas galīgi sķērsām, tad es tā droši uz aptaujās redzamo nepaļautos.
Publicēts: 29.09.14 09:18
 citēt
Kā jums šitā ideja? www.tvnet.lv...
Publicēts: 29.09.14 10:19
 citēt
Schneider:Kā jums šitā ideja? [url=http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/528609-ka_nomainit_deputatus_velesanu_slepenais_ierocis_svitrot_pirmos_piecus

Ne]http://www.tvnet.lv/zinas/viedokli/528609-ka_nomainit_deputatus_velesanu_slepenais_ierocis_svitrot_pirmos_piecus

Ne[/url] visai, izsvitrotie pieci tāpat diktēs ievēlētajiem... ja neklausīs, izsviedīs no partijas :(... tur pareizi raksta, sponsor maki tak paliek tie paši :D
Publicēts: 29.09.14 10:32
 citēt
Schneider:Kā jums šitā ideja? www.tvnet.lv...

Līdzīgi kā citas idejas, ar kuru palīdzību iznīcina valsti. Šeit pamatā ir šo populāro stulbību praktiska realizācija: "Jums pašiem baigais lepnums būs balsot 10x pēc kārtas par sūda zemniekiem,visādām pseido vienotībām? Mūs visus acu priekšā apzog,bet mēs kā muļķīši pasmaidam,un neko necešamies mainīt,ļoti žēl.. "

Respektīvi, nevis izvēlēties plusojamos kandidātus kā darba intervijā - ar nopietnāko izglītību, kuriem ir pieredze konkrētā darba veikšanai, kuri ir zināmi savu uzskatu, rīcības u.c. faktoru dēļ.

Šeit tiek pieļauts, ka notiek mistiska apzagšāna un pret mistisko apzagšānu vislabāk darbojas gadījuma rakstura idiotu iebalsošana. Tie būs tik stulbi, ka noteikti nespēs neko nozagt.
Publicēts: 29.09.14 10:47
 citēt
Ja mēs vēlamies fotogrāfēt jaunos deputātus, tad jau jāvērtē pēc tā, kurš saraksts piedāvā kolorītākus onkuļus un glītākas tantes. :bad_smile: Pa manam šobrīd vissimpātiskākās sieviešu rindas sakomplektētas Repšes "Latvijas attīstībai". www.attistibai.lv... :face-glasses:
Publicēts: 29.09.14 10:50
 citēt
Izglītības visiem vienādas (augstākās), darba intervijā inženierim jautā par zināšanām un pieredzi konkrētā nozarē, autobūvē vai piena pārstrādes iekārtās, šeit neiztiksim bez tā, ka nāksies ievēlēt cilvēkus arī bez šīs deputāta pieredzes.
Vai arī otrs variants, tevis piedāvātais: deputāti savas pilnvaras beigs kā PSKP CK politbirojā - iznesot no Saeimas ar kājām pa priekšu.
Publicēts: 29.09.14 10:52
 citēt
Gaisma:Pa manam šobrīd vissimpātiskākās sieviešu rindas sakomplektētas Repšes "Latvijas attīstībai". www.attistibai.lv... :face-glasses:

Visu tavu sieviešu medus mucu neglābjami sabojā viena karote darvas - pac Repsis. :grimace:
Publicēts: 29.09.14 10:55
 citēt
Nu te atkal jāatgriežas pie jau iepriekšizdiskutētās bēdas par to, ka visos sarakstos ir ne viena vien darvas karote šoreiz...
Publicēts: 29.09.14 12:38
 citēt
KVAA-II:te jājautā, kas par "veidojumu" ir partija
Partijas ir "oligarhu" paspārnē, tās regulē "naudas maisi", dažādi pelēkie kardināli
(ja vien tās nav kaut kādi margināļu grupējumi - bez cerībām iegūt vēlēšanās vērā ņemjamus rezultātus)
un deputāti nav brīvi savā izvēlē, pakļauti parteju disciplīnai
ne pa velti Ulmanis likvidēja partiju sistēmu kā tādu un sekoja straujš Latvijas uzplaukums

Starp citu Ulmanis arī daudz nacionalizēja, lai kalpotu valstij... tagad visu izpārdodam, kas pilda valsts kasi :D
Publicēts: 29.09.14 12:41
 citēt
Starp Ulmaņa nācienu pie varas un šodienu ir pagājuši precīzi 80 gadi. Pa šo laiku pasaule tomēr kaut bišķiņu, bet tomēr varētu būt mainījusies, lai nemērītu ar tolaiku olekti, vai tad ne tā? :face-wink:
Publicēts: 29.09.14 12:46
 citēt
Schneider:Starp Ulmaņa nācienu pie varas un šodienu ir pagājuši precīzi 80 gadi. Pa šo laiku pasaule tomēr kaut bišķiņu, bet tomēr varētu būt mainījusies, lai nemērītu ar tolaiku olekti, vai tad ne tā? :face-wink:

Bet ne lavijas dzīvojošo prātos... toreiz bija, tagad ir- 3 latvieši, čertas partijas :D
Publicēts: 29.09.14 14:54
 citēt
Dodies balsot par SAVU Saeimu.

www.youtube.com...
Publicēts: 29.09.14 15:25
 citēt
Sapper:Dodies balsot par SAVU Saeimu.

www.youtube.com...

Šis būtu pa TV jāgriež, kā arī lielākajos ziņu portālos jāpublicē. Jo šis ir vairāk vajadzīgs tiem, kuriem mutē jāielej, deguna galā jānoliek, lai ieraudzītu.
Publicēts: 29.09.14 15:38 labots
 citēt
Straujumai gan forša seksretārīte :)
www.slavenibas.lv...
Publicēts: 29.09.14 15:40
 citēt
Ak Dies, tak viņai nav pat pilnais...
Vudmens, starp citu, Latviju ik pa laikam apciemo...
Publicēts: 29.09.14 15:47
 citēt
Neizlikšos svētāks, kā esmu.
Ir pavisam svaigs Vudmena video ar 18gadīgu, tolaik vēl Dobeles vidusskolas skolnieci, latviešu meiteni... Video viņa nosauc pietiekami informācijas, lai viņu atrast. Lai atrastu sludinājumus, kuros viņa meklē auklītes darbu. Principā, pietiekami, lai info piefiksētu un pēc gadiem izmantotu... Vai pabojātu nervus jau tagad.
Mani visvairāk izbrīna, ka vēl aizvien ir meitenes, kas pie Vudmena iet. Tiesa, viņš laikam ir retais no kastingotājiem, kas ir spējis vismaz daļai arī reālus darbus sagādāt, nevis tur visādi fakeagenti, utt.
Publicēts: 29.09.14 15:48
 citēt
Lachux:Straujumai gan forša seksretārīte :)
http://www.slavenibas.lv/zinas/141/ministru-prezidentes-straujumas-sekretares-dzeinas-tamulevicas-seksa-video-necenzets/?agedone

ak vai, re kur diviem mudakiem trešais alkst pievienoties.
www.ir.lv...

Smirdbumbas patīk dikti :)

www.satori.lv...
Publicēts: 29.09.14 16:05
 citēt
Jums nenāk pareizie aģitācijas metereāli

Publicēts: 30.09.14 07:54
 citēt
Tavs buklets, Luni, nav priekšvēlēšanu aģitācijas materiāls.
Publicēts: 30.09.14 11:53 labots
 citēt
Schneider:Kā jums šitā ideja?

www.tvnet.lv...
sava loģika ir, bet izpaliek izdividuala pieeja kandidātiem!
Publicēts: 30.09.14 11:56
 citēt
Lachux:Straujumai gan forša seksretārīte :)

Lēnumai, ja pati nav forša, tad vismaz sekretūte forša! :grimace:
Publicēts: 30.09.14 11:59
 citēt
Schneider:Starp Ulmaņa nācienu pie varas un šodienu ir pagājuši precīzi 80 gadi. Pa šo laiku pasaule tomēr kaut bišķiņu, bet tomēr varētu būt mainījusies, lai nemērītu ar tolaiku olekti, vai tad ne tā? :face-wink:

?.....?
Zviedri nemainās, alkohols valsts monopols...
Publicēts: 30.09.14 21:56
 citēt
Braucu vakar uz saviem laukiem rudens darbus pastrādāt. 90 km garā posmā ārpus pilsētām veseli divi "No sirds Latvijai". Garastāvoklis sūdīgs. Braucu šodien atpakaļ, skatos uz to pašu plakātu, un kaut kā labāk ap sirdi palika :face-smile:
Publicēts: 30.09.14 22:13
 citēt
GunarsII:Braucu vakar uz saviem laukiem rudens darbus pastrādāt. 90 km garā posmā ārpus pilsētām veseli divi "No sirds Latvijai". Garastāvoklis sūdīgs. Braucu šodien atpakaļ, skatos uz to pašu plakātu, un kaut kā labāk ap sirdi palika :face-smile:

tavs darbiņš?
... neatkarīgi, kur un ko rok, cūka ir un paliek cūka :D... te apķēzīts plakāts, te mežā musoru krava... nu ja , atbarauca urlas no maskavas izkrāsot :D un sabērt mežos musorus
cūka ir un paliek cūka
Publicēts: 30.09.14 22:29
 citēt
Priorei trāpīgs materiāls linkā:
"Latvijai pāri veļas jauna griguliāna Ingunas Sudrabas kampaņas veidā. Fotošopēta skaistule ar Vairas Vīķes Freibergas, Baibas Brokas un Sandras Kalnietes vaibstu atblāzmu, ar 2000 latu vērtām acenēm uz deguma raugās no plakātiem. Grigules vienīgās atziņas „Cilvēks ir galvenais” vietā tagad tikpat unikāla Sudrabas atziņa „Laiks pārmaiņām”. Latvijas skaistule un gudriniece Inguna Sudraba nule nule mūs aplūkos no katra autobusa pakaļas, no personiskajām sudraba avīzēm, no kartiņām. Katram mums atverot personisko avīžkastīti piecreiz nedēļā kļūs skaidrs, ka „laiks pārmaiņām”. Uz mums no taksometriem, māju sienām un tiltiem, krējuma bundžiņām un konfekšu papīrīšiem raudzīsies fotošopēta gudriniece. Variet būt pilnīgi droši– tuvāko nedēļu laikā mēs redzēsim Sudrabu deviņstāvu mājas augumā."
Akkurāt sakrīt ar manis iepriekšējās identiskās kampaņas grigules apspēlēto kalumburu par dzīvē [pašcenz.], kuru kolēģi fotošopā tik gaumīgi uzzīmējuši par skaistuli, lai saliktu toi pa visām autobusu pakaļām...
Publicēts: 30.09.14 22:37 labots
 citēt
priore:www.apinis.lv...

Man it kā savu domu nav, bet aizdomīgi liekas visādi Zīgeristi, kas strauji uzpeld un neko labu nedod, drīzāk otrādi.

Nav īsti pa tēmu, bet man par to Apini visai nepatīkamas atmiņas (un iespaids) - tieši par galīgi necienīgu attieksmi pret fotogrāfu darbu:
Ja nemaldos, Lunis, man 90-tos gados tika "piespēlējis "haltūriņu" pie Apiņa - vajadzēja kaučkādam dakteru katalogam sabildēt visas Rīgas aptiekas - ārskatu no ielas un interjeru (kopā ap 300 aptiekām).
Par to darbu viņš "dāsni" piedāvāja veselus 300 Ls (precīzi neatceros, bet sanāca ap latu vai max pusotra par katras aptiekas 2 bildēm, ieskaitot aptiekas atrašanu un aizbraukšanu par savu naudu līdz dažādām Rīgas nomalēm !!!). Par manu atteikumu viņš izskatījās neviltoti izbrīnīts- `tāāāda nauda!!! :anger:
Un nemaz neticu, ka viņš tā skopojās dēļ Idejas (ar lielo burtu)....:face-wink:
Publicēts: 30.09.14 22:49
 citēt
LĀB špicē nez kādēļ vienmēr ieliek kādus sašmucējušos tipiņus. Gan Laventa miesassargu Boku, tagat Apini, kuram reiz jau bija kaukāds škandāls vēlēšanu sakarā ar Tēpistiem. Tas pac kas partijās - vienmēr augstākā amatā lielāks [pašcenz.]
Protams nav jādomā, ka es fanoju par Sudrabu vai Šķēli.
Publicēts: 30.09.14 22:51 labots
 citēt
Haiduks:nu ja , atbarauca urlas no maskavas izkrāsot :D un sabērt mežos musorus

Tu maldies, izkrāsoja Latvijas pilsoņi, "tautas karikatūras" cienītāji, jā sīks huligānisms, administratīvs pārkāpums. Ar mežu piecūkošanu gan tam nav nekāda sakara. Tā kā man vasarā sīkā bija kā reizi gada vecumā, kad visu no zemes jābāž mutē, tad pret cigarešu izsmēķu metējiem Jūrmalas pludmales smiltīs izturējos īpaši neiecietīgi un aizrādiju pie katra fiksētā gadījuma. Zīmīga tendence - neviens no uzrunātajiem nesaprata manis teikto, pirms neatkārtoju vēlreiz krieviski. Sis fakts man liek apšaubīt jebkādu tiešu saistību savdabīgajiem Latvijas patriotiem - "tautas karikatūristiem" ar mežu piedrazošanu.
Publicēts: 30.09.14 22:53
 citēt
DZEJNIEKA vārds Tautai.

www.youtube.com...
Publicēts: 30.09.14 22:55
 citēt
Sapper:
Haiduks:nu ja , atbarauca urlas no maskavas izkrāsot :D un sabērt mežos musorus

Tu maldies, izkrāsoja Latvijas pilsoņi, "tautas karikatūras" cienītāji, jā sīks huligānisms, administratīvs pārkāpums. Ar mežu piecūkošanu gan tam nav nekāda sakara.

Ot ot tā visi pārgudrie domā :) un audzina cūkas!
Publicēts: 30.09.14 23:02
 citēt
Eltons: Grigules vienīgās atziņas „Cilvēks ir galvenais” vietā tagad tikpat unikāla Sudrabas atziņa „Laiks pārmaiņām”

Es arī šodien vidēji dziļos pāķos bišķi padebatēju, bet mans lozungs bija "Es esmu PRET pārmaiņām". Es balsoju par to, lai tāpat kā līdz šim funkcionētu MŪSU valsts, ar rietumiem un nevis austrumiem raksturīgo demokrātiju un biznesa vidi. Lai tāpat kā līdz šim attālās provincēs mēs redzētu ar ES atbalstu sakārtotu infrastruktūru, nosiltinātas mājas, savos personīgajos maciņos sajustu platību maksājumus un attīstītu savu biznesu ar ES atbalstu dažādu programmu ietvaros. Ar savu lozungu jau viņa nemelo. Pārmaiņas būtu, kopā ar austrumu gudrajiem no viņas dziedniecības saloniem atnestas.:face-sad: www.tvnet.lv...
Publicēts: 30.09.14 23:13
 citēt
GunarsII:Braucu vakar uz saviem laukiem rudens darbus pastrādāt. 90 km garā posmā ārpus pilsētām veseli divi "No sirds Latvijai". Garastāvoklis sūdīgs. Braucu šodien atpakaļ, skatos uz to pašu plakātu, un kaut kā labāk ap sirdi palika :face-smile:
paldies, man arī kļuva tā silti ap sirdi! :big_smile:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. ...
  4. 4
  5. 5
  6. 6
  7. 7
  8. 8
  9. 9