forum.gif
12.Saeima jeb Vēlēšanas! Vēlēšanas!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / 12.Saeima jeb Vēlēšanas! Vēlēšanas!
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6
  8. 7
  9. 8
  10. ...
  11. 17
  12. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.09.14 15:23
 citēt
smartins:A kā tur ar Sudrabas ģībšanu palika? Tas bija teātris, vai viņai reāli nervi netur? :bad_smile:

Visas vēlēšanas ir viens liels amatieru teātris, jo profesionāļi jau pie Hermaņa savākušies.
Publicēts: 24.09.14 15:33
 citēt
GunarsII:
Skaisti runājošais Repše, kurš nonākot līdz reālai saimniekošanai, nopērk bezjēdzīgu jahtu - atkrīt!
BALSOŠU PAR VIENOTĪBU, par Eiro ieviešanu, par izeju no krīzes, par valsts kredītreitingu kāpumu. Un labi apzinos, ka tādiem sīkiem "žuļikiem" kā Zaķis, kas varbūt ir labs čoms, nevajadzētu atrasties ne tuvumā valsts elitei. Bet tāda nu ir dzīve...

+Daudz.
Nez, cik no forumiešiem mēdz pa Latviju pabraukāt - nost no trasēm, iekšā mazpilsētās? Kur tiek sakopti un sakārtoti centri, parādās infrastruktūra tūrismam, piemēram, tāds sīkums kā kāpnes un laipas pie kādiem apskates objektiem mežā vietās, kas tālākas par Siguldu, skatu torņi. Sakārtotas ūdenssaimniecības, attīrīšanas iekārtas. Ārpus Rīgas vietām pat ceļi pilsētās ir labi!
Protams, ja grib, var redzēt tikai tukšās mājas un alkoholu mīlošos jauniešus. Tā ir bēda. Bet vai viņu būtu mazāk bez mūsu virzības uz un nonākšanas Eiropā? Tas pats nīstais Eiro ir ļoti atvieglojis dzīvi - un nedzirdēju par janvāra pirmajās nedēļās bankrotējušu veikalu kvantumu, jo redz, nebija ko izdot...
Ir vairāk kā skaidrs, ka nav tur iekšiene tīra. Bet, ja skatās tikai uz izdarīto, tad to plusu sanāk krietni daudz. Kaut vai tas, ka solījumus viņi ir pildījuši - jo sevišķi starptautiskā mērogā - un, pateicoties tam, lai kā tas nepatiktu ausaiņiem un pseidopatriotiem, mēs tomēr esam pakāpušies augstāk par banānu valsts statusu.
Esmu lepns par savu valsti. Un, pirms mest ar akmeni politiķiem, paskatieties paši uz sevi - cik apzinīgi un godprātīgi ievērojat likumus un cienāt līdzpilsoņus. Jo vissirslikti bļāvēji, diemžēl, parasti neko vairāk arī neprot.
Publicēts: 24.09.14 15:36
 citēt
versatile:
Esmu lepns par savu valsti.

Un par ko Tu plāno balsot?
Publicēts: 24.09.14 15:37
 citēt
Par vienīgajiem, kuriem ir reāli darbi, kas saskan ar to virzienu, kurā es gribu redzēt Latviju attīstāmies.
Par Tavu darbu piekrītu, tur viss smagi sačakarēts, diemžēl. Vienkāršākais būtu likvidēt un sākt no nulles.
Publicēts: 24.09.14 15:42
 citēt
Tas par to, ka kaut kas baigi sačakarēts, arī ir populisms. Un zinam, kam tas izdevīgi. Ir daži kasjaki, jā, bet kļūst ar vien mazāk, jo tiek mērķtiecīgi izskauti vai laboti.
Publicēts: 24.09.14 15:46
 citēt
Publicēts: 24.09.14 15:47
 citēt
Gaisma: Ir daži kasjaki, jā, bet kļūst ar vien mazāk, jo tiek mērķtiecīgi izskauti vai laboti.

Kad šī ziņa sasniegs mitoloģisko tanti Bauskā, varēs tā teikt. Pagaidām - smagi sačakarēts.
Publicēts: 24.09.14 15:49
 citēt
Publicēts: 24.09.14 15:51 labots
 citēt
versatile:Pagaidām - smagi sačakarēts.

PīĀrs jā, bet ne pati institūcija. (vismaz pagaidām)
Publicēts: 24.09.14 16:35
 citēt
Nu un iekš kuriem tad redzi glābiņu?
Iekš Ušakova, zem kura Rīgā valda vājprāta bardaks ar zūdiešiem ļimoniem un 0 atbildības?
Iekš Lemberga? :D:D:D
Repše KNABu izveidoja, tas tiesa, bet daudz ko arī likvidēja - autoceļu fondu, piemēram.
Kas vēl paliek... Kalvītis? Artuss Kaimiņš?
Publicēts: 24.09.14 16:44
 citēt
Starp citu, Lembergs tīri smuki runā :)
Publicēts: 24.09.14 16:58
 citēt
smartins:Starp citu, Lembergs tīri smuki runā :)

Starp citu, vienmēr ir smuki runājis. Un ja salīdzina ar pārējiem par oligarhiem dēvētajiem ļaudīm līdz šim man likās, ka viņam tiešām piemīt dažas valstvīra iezīmes. Tomēr ar paziņojumiem, ka "NATO mūs ir okupējuši" Lembergs ir atklājis patiesību par sevi, un tā būtībā ir labi.
Publicēts: 24.09.14 17:02
 citēt
smartins:Starp citu, Lembergs tīri smuki runā :)

Šādi runātāji man parasti atgādina studentus - tie lielākie stāstnieki, piemēram, darbu aizstāvēšanā, ir tie, kuri vismazāk zina...
Publicēts: 24.09.14 17:10
 citēt
versatile:Nu un iekš kuriem tad redzi glābiņu?

Ja godīgi, tieši tāpēc šo topiku izveidoju, jo neredzu... Tik traģiski nekad iepriekš nav bijis, līdz šim vienmēr kādi ļaundari tomēr ir pamanījušies manas simpātijas tā vai citādi izcīnīt.
Publicēts: 24.09.14 17:32
 citēt
Jep, šoreiz ir tiešām traki, piekrītu Gaismai. Balsot ir slikti un nebalsot arī ir slikti...
Publicēts: 24.09.14 17:36
 citēt
Ja viss ir TIK slikti, tad atliek tikai nosvērties striķī..
Publicēts: 24.09.14 18:36
 citēt
Gaisma:
versatile:Nu un iekš kuriem tad redzi glābiņu?

Ja godīgi, tieši tāpēc šo topiku izveidoju, jo neredzu... Tik traģiski nekad iepriekš nav bijis, līdz šim vienmēr kādi ļaundari tomēr ir pamanījušies manas simpātijas tā vai citādi izcīnīt.

Nu es balsošu par tubistiem. Tam ir sekojoši iemesli -
1. Viņi ir vismazākie brāļi koalīcijā, ar vismazāko skaitu cūku pie siles.
2. Ja pat viņi gribētu iet kopā ar saskaņu, tad saskaņa ar viņiem nekad neveidos koalīciju.
3. Šajā partijā ir tie mani paziņas, kuri tajā darbojas aiz ideoloģiskiem apsvērumiem un nevis naudas vai citu labumu pēc. Lai gan arī šīs partijas spice nav bez grēkiem, taču manuprāt tie nav salīdzināmi ne ar pseidovienotību, ne ar nezaļnezemniekiem.
Publicēts: 24.09.14 18:53
 citēt
GunarsII:BALSOŠU PAR VIENOTĪBU, par Eiro ieviešanu, par izeju no krīzes, par valsts kredītreitingu kāpumu. Un labi apzinos, ka tādiem sīkiem "žuļikiem" kā Zaķis, kas varbūt ir labs čoms, nevajadzētu atrasties ne tuvumā valsts elitei. Bet tāda nu ir dzīve...

Par izeju no krīzes un eiro ieviešanu (attiecīgi arī par kredītreitingu kāpumu) vairāk var pateikties tiem Vienotības cilvēkiem, kuri tagad ir Briselē vai nebūs vairs vispār (piem., Vilks). Vienotībai pirms 11. saeimas vēlēšanām nebija vispār citu kāršu uz ko likt, kā tikai eiro, jo nekādus citus lielus mērķus nospraust tā nevarēja.

Bez tam, izvilkšana no krīzes lielā mērā bija arī starptautisko aizdevēju nopelns, kas uzlika nopietnus rāmjus. Turklāt, kad NA vēl nebija koalīcijā, daudzus lēmumus Vienotība spēja pieņemt tikai ar opozīcijā esošās NA atbalstu, jo ZZS bieži "meta" Vienotību. Tāpat arī NA programmā uz 11. Saeimu bija skaidri un gaiši ielikts eiro atbalsts.

Pēc tam, kad Vienotība ir pati sačakarējusi savu nacionālo spārnu (Pilsoniskā savienības cilvēki, Vilks tai skaitā), normālie cilvēki aizgājuši uz Briseli, un iepludināti iekšā ZRP cilvēki - tas, kas no Vienotības šeit uz vietas uz šīm vēlēšanām ir palicis, ir faktiski MISKASTE.

Pēc eiro ieviešanas Vienotībai nav arī nekādu mērķu. Vienotība faktiski ir izpildītāju partiju - kad dzīve vai kāds cits ir nolicis priekšā risināmo jautājumu (krīze, eiro), un no ārpuses ir arī ģenerālnorādes virzienam, tad viņi var pavilkt, bet paši vairs neko uzģenerēt viņi nespēj. Tikai bīdīt visādus savus biznesiņus, kā arī turpināt atbalstīt Latvijas kolonizāciju (termiņuzturēšanās atļauju tirdzniecība pret nekustamā īpašuma iegādi). Tāpat vēl Vienotības nenoteiktais ļodzīgais viedoklis (it īpaši atsevišķu biedru) enerģētikas jautājumos.

Tā kā es redzu tikai iespēju balsot par NA.
Publicēts: 24.09.14 18:57
 citēt
versatile:
GunarsII:
Skaisti runājošais Repše, kurš nonākot līdz reālai saimniekošanai, nopērk bezjēdzīgu jahtu - atkrīt!
BALSOŠU PAR VIENOTĪBU, par Eiro ieviešanu, par izeju no krīzes, par valsts kredītreitingu kāpumu. Un labi apzinos, ka tādiem sīkiem "žuļikiem" kā Zaķis, kas varbūt ir labs čoms, nevajadzētu atrasties ne tuvumā valsts elitei. Bet tāda nu ir dzīve...

+Daudz.
Nez, cik no forumiešiem mēdz pa Latviju pabraukāt - nost no trasēm, iekšā mazpilsētās? Kur tiek sakopti un sakārtoti centri, parādās infrastruktūra tūrismam, piemēram, tāds sīkums kā kāpnes un laipas pie kādiem apskates objektiem mežā vietās, kas tālākas par Siguldu, skatu torņi. Sakārtotas ūdenssaimniecības, attīrīšanas iekārtas. Ārpus Rīgas vietām pat ceļi pilsētās ir labi!
Protams, ja grib, var redzēt tikai tukšās mājas un alkoholu mīlošos jauniešus. Tā ir bēda. Bet vai viņu būtu mazāk bez mūsu virzības uz un nonākšanas Eiropā? Tas pats nīstais Eiro ir ļoti atvieglojis dzīvi - un nedzirdēju par janvāra pirmajās nedēļās bankrotējušu veikalu kvantumu, jo redz, nebija ko izdot...
Ir vairāk kā skaidrs, ka nav tur iekšiene tīra. Bet, ja skatās tikai uz izdarīto, tad to plusu sanāk krietni daudz. Kaut vai tas, ka solījumus viņi ir pildījuši - jo sevišķi starptautiskā mērogā - un, pateicoties tam, lai kā tas nepatiktu ausaiņiem un pseidopatriotiem, mēs tomēr esam pakāpušies augstāk par banānu valsts statusu.
Esmu lepns par savu valsti. Un, pirms mest ar akmeni politiķiem, paskatieties paši uz sevi - cik apzinīgi un godprātīgi ievērojat likumus un cienāt līdzpilsoņus. Jo vissirslikti bļāvēji, diemžēl, parasti neko vairāk arī neprot.

Diez vai tas ir tikai Vienotības nopelns. tas ir lielākoties Eiropas naudas pieejamības nopelns. Bet tad mums jāsāk skatīties, kas nosprauda mērķi iestāties ES un NATO. Tas vēl bija stipri pirms Vienotības. Tādā vīzē mēs varam arī tikpat labi teikt, ka tas ir Latvijas Ceļa vai tautas partijas nopelns. Ar šādu argumentāciju tad var arī nobalsot par Šlesera savāktajiem bijušajiem premjeriem :)
Publicēts: 24.09.14 19:01
 citēt
versatile:Ārpus Rīgas vietām pat ceļi pilsētās ir labi!

Manuprāt šobrīd ārpus Rīgas visās lielajās pilsētās ceļi ir labāki kā Rīgā. Kā jau te kaut kur Māris izteicās, no Jelgavas aizbraucot uz Rīgu, liekas, ka kaut kādā šausmu pilsētā ir iebraukts (kaut kādreiz Jelgava skaitījās bedrīšu galvaspilsēta). Tā kā tagad reti braucu uz Rīgu - tikai kad vajag pa darīšanām - tad to pēdējos gados izjūtu riktīgi (kas nez kādēļ sakrīt ar Ušakova vadīšanas laiku).
Publicēts: 24.09.14 19:03
 citēt
Citagaisma:
Viņiem visiem ir tikai viena interese - SILE.

Nu man jau liekas, ka mazliet visu vienkāršo un trivializē. Tas ar nav labi :)
Publicēts: 24.09.14 20:15 labots
 citēt
Citagaisma:
Gaisma:

2. Ja pat viņi gribētu iet kopā ar saskaņu, tad saskaņa ar viņiem nekad neveidos koalīciju.

Ko nu *irs, bļā.
Vienīgais iemesls - personīgi paziņas tur darbojas.
Publicēts: 24.09.14 20:23
 citēt
R_J:
Citagaisma:
Viņiem visiem ir tikai viena interese - SILE.

Nu man jau liekas, ka mazliet visu vienkāršo un trivializē. Tas ar nav labi :)

Nav ko sarežģīt vienkāršas lietas.
Publicēts: 24.09.14 20:25 labots
 citēt
Vaards: Citagaisma:
Gaisma:

Ko nu *irs, bļā.
Vienīgais iemesls - personīgi paziņas tur darbojas.

Vispār jau man paziņas, labi paziņas, un pat radinieki ir VISĀS ESOŠJĀS LIELAJĀS partijās/kliķēs/grupējumos, - vajadzīgo pasvītrot.
Publicēts: 24.09.14 20:45
 citēt
Citagaisma:

Vispār jau man paziņas, labi paziņas, un pat radinieki ir VISĀS ESOŠJĀS LIELAJĀS partijās/kliķēs/grupējumos, - vajadzīgo pasvītrot.

Šeit gandrīz vai prasās atgādināt teicienu:
"...Pasaki man, kas Tavi draugi un pateikšu, kas esi pats..." :face-grin:
Publicēts: 24.09.14 20:49
 citēt
Friidis:
Citagaisma:

Šito teicienu vajag atgādināt Sudrabas faniem, kuriem nez kādēļ neaiziet, ka Sudraba ir kremļa tante.
Publicēts: 24.09.14 21:02 labots
 citēt
Friidis:
Citagaisma:

Tieši tamdēļ viņi nav man draugi.:-) ..tikai bijušie klienti un partneri, paziņas, labi paziņas un radinieki. ..un ja Tu zinātu, cik labi es tagad jūtos savā Sēlijas mazajā miestā, līdz kurienei Rīgas jezga tikpat kā nenotiek. ..ja nu neņem vērā naivuļu likstas dažādos forumos sakarā ar balsošanu.:-)
Publicēts: 24.09.14 21:04 labots
 citēt
.
Publicēts: 24.09.14 22:03 labots
 citēt
R_J:
Šito teicienu vajag atgādināt Sudrabas faniem, kuriem nez kādēļ neaiziet, ka Sudraba ir kremļa tante.

Ar kaut kā atgādināšanu Sudrabas faniem ir švaki. Viņas elektorāts, manuprāt, ir stipri līdzīgs tam, kas ievēlēja Griguli Eiroparlamentā.

Tie ir cilvēki, kas nelieto internetu, tāpēc tās lapeles, ko gandrīz ik pārdienas es atrodu savā pastkastē strādā ļoti labi. Viņiem "viss ir slikti", tāpēc pilnīgi katrai patreizējās koalīcijas personai pierakstītie grēki arī nostrādās ļoti labi. Tie ir tie, kuriem vajag, lai valsts piegādātu pilnīgi visu - pabalstus, pensijas, darbu, un dzīves līmeni apmēram tādu kā Zviedrijā. Un ja pie zviedriem 200 gadus nav bijis kara un nekad nav bijis sociālisma, tas neskaitās, mūsu valdība tik un tā pie visa vainīga. Visbeidzot, bagātus cilvēkus viņi necieš un domā, ka pie Sudrabas tādu nebūs.

Kaut nu es kļūdītos, bet viņu var ievēlēt tas pats elektorāts, kas Griguli vai vēl senāk Zīgeristu.:face-sad:
Publicēts: 24.09.14 22:39
 citēt
versatile: Esmu lepns par savu valsti. Un, pirms mest ar akmeni politiķiem, paskatieties paši uz sevi - cik apzinīgi un godprātīgi ievērojat likumus un cienāt līdzpilsoņus. Jo vissirslikti bļāvēji, diemžēl, parasti neko vairāk arī neprot.
Redzi, versatile... pirmie pieci vārdi ir zelta vārdi... es arī esmu lepns, ka esmu latvietis, bet to pierādīt vairs nevaru... pasē tukšums :D, un esmu lepns, ka dzīvoju Latvija... (arī PSRS laikā es ar to lepojos) ... bet pirmsvēlēšanu laiks ir, kad cilvēks pats sevī mēģina izvēlēties to spēku, kas viņaprāt dotu valstij visvairāk... bet pirmsvēlēšanu , sauksim, bardaks, kad viens otram politiķi gāž virsū mēslus, mudina mūs darīt to pašu... ... un kad palasa te tekstus, tad praktiski visi ir apmēsloti...
Publicēts: 24.09.14 22:45 labots
 citēt
Citagaisma:
Gaisma:

3. Šajā partijā ir tie mani paziņas, kuri tajā darbojas aiz ideoloģiskiem apsvērumiem un nevis naudas vai citu labumu pēc. Lai gan arī šīs partijas spice nav bez grēkiem, taču manuprāt tie nav salīdzināmi ne ar pseidovienotību, ne ar nezaļnezemniekiem.

Palabojiet mani, ja maldos, bet liekas, ka diez vai ir kāda valdība, kura dēļ "zelta akcijas" turētājiem tebešņikiem nebūtu nogāzusies?:face-grin:
nu tās kas kritušas...
Publicēts: 25.09.14 06:34
 citēt
imgfoto:
Citagaisma:

Palabojiet mani, ja maldos, bet liekas, ka diez vai ir kāda valdība, kura dēļ "zelta akcijas" turētājiem tebešņikiem nebūtu nogāzusies?:face-grin:
nu tās kas kritušas...

Palabošu gan. Vajag mazāk mītiem ticēt, un vēl jo mazāk - tos izplatīt.
Publicēts: 25.09.14 06:43 labots
 citēt
GunarsII:
R_J:

Ar kaut kā atgādināšanu Sudrabas faniem ir švaki. Viņas elektorāts, manuprāt, ir stipri līdzīgs tam, kas ievēlēja Griguli Eiroparlamentā.

Tie ir cilvēki, kas nelieto internetu, tāpēc tās lapeles, ko gandrīz ik pārdienas es atrodu savā pastkastē strādā ļoti labi. Viņiem "viss ir slikti", tāpēc pilnīgi katrai patreizējās koalīcijas personai pierakstītie grēki arī nostrādās ļoti labi. Tie ir tie, kuriem vajag, lai valsts piegādātu pilnīgi visu - pabalstus, pensijas, darbu, un dzīves līmeni apmēram tādu kā Zviedrijā. Un ja pie zviedriem 200 gadus nav bijis kara un nekad nav bijis sociālisma, tas neskaitās, mūsu valdība tik un tā pie visa vainīga. Visbeidzot, bagātus cilvēkus viņi necieš un domā, ka pie Sudrabas tādu nebūs.

Kaut nu es kļūdītos, bet viņu var ievēlēt tas pats elektorāts, kas Griguli vai vēl senāk Zīgeristu.:face-sad:

Diezgan precīzs raksturojums. Un diemžēl jāsaka, ka nekļūdaties - sudrabu ievēlēs tas elektorāts, kas gaida bruņinieku baltā zirgā, kurš visu vienā dienā sakārtos. Vienīgi domāju, ka tā elektorāta lielums ir samazinājies, cilvēki tomēr ir mācījušies no pieredzes. Ne visi, protams. Tādēļ es joprojām ceru, ka Sudraba natiks. Bet ja tiks, tad tai kopā ar saskaņu nebūs vairāk vietu kā tagad SC.

Un reitingi īpaši daudz neko nenozīmē. Redz ku ir vakardienas stāsts par to, kā un kādēļ reitingi atšķiras - www.kasjauns.lv... (īpaši vērts noskatīties raksta beigās esošo video no vakardienas Panorāmas, jo rakstā ir tikai īss atstāsts). Tā kā paļauties tikai uz reitingiem vērtējot situāciju nav prāta darbs. Kaut kādas ģenerālās līnijas no tiem var izvilkt (un arī tikai varbūt), bet neko vairāk.
Publicēts: 25.09.14 08:00
 citēt
Citagaisma:

Pasvītrojam "grupējumus". :bad_smile:
Publicēts: 25.09.14 08:05
 citēt
R_J:Vienīgi domāju, ka tā elektorāta lielums ir samazinājies, cilvēki tomēr ir mācījušies no pieredzes.

Oi nē! Viņi nēmācās.
Publicēts: 25.09.14 08:07
 citēt
Gaisma:
R_J:Vienīgi domāju, ka tā elektorāta lielums ir samazinājies, cilvēki tomēr ir mācījušies no pieredzes.

Oi nē! Viņi nēmācās.

Nu visi jau nē, bet daļa, manuprāt, tomēr ir mācījusies :)
Publicēts: 25.09.14 08:11
 citēt
Ziņu portālu komentāri kļuvuši saturīgāki (sen nebiju lasījis. tagad tā visu laiku?). Lūk, piemēram:

"cilveks444 24.09.2014 21:58
Reiz nedaudz paskatījos joku raidījumu, kurā vientiesīgi cilvēki tiek dažādi apcelti un izāzēti, un saistībā ar eiroparlamenta un Saeimas vēlēšanām manu uzmanību piesaistīja viens sižets, kur divi sanitāri darbojās ap uz nestuvēm gulošu slimnieku, bet garāmgājējiem palūdza palīdzēt paturēt dažādas mantas, sākot ar marlēm, palagu, apģērba gabaliem un beidzot ar maku, kuru iebāza samulsušā garāmgājēja mutē, ko tas apzinīgi arī pieļāva. Paši sanitāri omulīgi apmetās pie slimnieka nestuvēm un sāka ieturēt maltīti, kurā piedalījās arī slimnieks, bet izāzēšanas upuris labi redzot, ka tiek izsmiets, tomēr, kā muļķis turpināja turēt lielo nastu un pat neprotestēja, kad arī viņu nedaudz pacienāja ar ēdamo! Tad, lūk, tikpat apmāti rīkojas tie, kuri balso par „Vienotību”, jo grūti ir iedomāties, ka cilvēki, būdami pie skaidra saprāta, neredzētu tās nelietības, kuras gadu no gada veic „Vienotība”, taču laikam daži ir tik apstulbināti ar šīs partijas melu propagandu, kas izskan visapkārt, ka nesaprot, ka tos uzskata par muļķiem, kuriem var teikt vienu, bet vēlāk, sēžot mīkstajos Briseles krēslos, ņirdzīgi parādīt čurikus! Cilvēki tur „Vienotības” uzkrauto nastu, kamēr šīs partijas politiķi dzīro un priecājas par dzīvi, jo nav nekas vienkāršāks, kā piemānīt zināmu daļu latviešu vēlētāju!" www.kasjauns.lv...
Publicēts: 25.09.14 09:54 labots
 citēt
Gaisma:Ziņu portālu komentāri kļuvuši saturīgāki (sen nebiju lasījis. tagad tā visu laiku?). Lūk, piemēram:

Reiz nedaudz paskatījos joku raidījumu, kurā vientiesīgi cilvēki tiek dažādi apcelti un izāzēti, un saistībā ar eiroparlamenta un Saeimas vēlēšanām manu uzmanību piesaistīja viens sižets, kur divi sanitāri darbojās ap uz nestuvēm gulošu slimnieku, bet garāmgājējiem palūdza palīdzēt paturēt dažādas mantas, sākot ar marlēm, palagu, apģērba gabaliem un beidzot ar maku, kuru iebāza samulsušā garāmgājēja mutē, ko tas apzinīgi arī pieļāva. Paši sanitāri omulīgi apmetās pie slimnieka nestuvēm un sāka ieturēt maltīti, kurā piedalījās arī slimnieks, bet izāzēšanas upuris labi redzot, ka tiek izsmiets, tomēr, kā muļķis turpināja turēt lielo nastu un pat neprotestēja, kad arī viņu nedaudz pacienāja ar ēdamo! Tad, lūk, tikpat apmāti rīkojas tie, kuri balso par „Vienotību”, jo grūti ir iedomāties, ka cilvēki, būdami pie skaidra saprāta, neredzētu tās nelietības, kuras gadu no gada veic „Vienotība”, taču laikam daži ir tik apstulbināti ar šīs partijas melu propagandu, kas izskan visapkārt, ka nesaprot, ka tos uzskata par muļķiem, kuriem var teikt vienu, bet vēlāk, sēžot mīkstajos Briseles krēslos, ņirdzīgi parādīt čurikus! Cilvēki tur „Vienotības” uzkrauto nastu, kamēr šīs partijas politiķi dzīro un priecājas par dzīvi, jo nav nekas vienkāršāks, kā piemānīt zināmu daļu latviešu vēlētāju!" www.kasjauns.lv...

Tiešām nemācās.
Publicēts: 25.09.14 10:15 labots
 citēt
Gaisma:Ziņu portālu komentāri kļuvuši saturīgāki (sen nebiju lasījis. tagad tā visu laiku?). Lūk, piemēram:

:D :D :D Cilvēks trīs četrinieki tak ir palagu rakstnieks, pie tam birži vienu un to pašu atkārto pie katra raksta. Un vēl laikam iefanoja par Sudrabu. Respektīvi, kārtējais pajolis :)
Publicēts: 25.09.14 10:20
 citēt
Pajols,jo vienotību apdirsa??:face-grin:
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. 4
  6. 5
  7. 6