Nu... par % runājot, pozitīvais ir tas, ka tai otrajai pretlatvijas partijai- krievu savienībai ticis tikai 1,58%, savādāk, ja šie pārkāptu 2% robežu, tad mums būtu viņi jābaro visus 4 gadus ar bužetā paredzēto finansējumu... akkurāt tieši tāds pat nonsens, kā tagad barojam t.s. krievu skolas- nākamo nelojālo pilsoņu un krievu pasaules turpinātāju kalves:
Ko nu kurš skaita par pozitīvu. Kad paies pēcvēlēšanu eiforija, nāksies apjēgt, ka vienīgais vēlēšanu uzvarētājs ir kāds mazs vīrelis ar lielu hūti. Nākošās valdības galvenā tēma būs paredzamo naudas plūsmu regulēšana „Latvijai un Ventspilij” vajadzīgos virzienos. Kuri to izpildīs – gaidām DZ-DZ (DolārZaļo DīvānZemnieku) prasības pēc pārvaldāmajām (slaucamajām) ministrijām. Un nemālējam sev acis, vērtējot, kuras ministrijas tās naudīgākās – to nosaka nevis nozares darbinieku algas, bet gan pārvaldāmie finansējumi, gan no EU, gan vietējie.
Kas tad Veinbergai iekodis (šoreiz labā nozīmē)? Beidzot kāds žurnālists publiskajā telpā kolonistus ir nosaucis par kolonistiem - raksts "Vēlēšanās uzvarēja imigrantu loģikas vienotība un latviešu sašķeltība. Mēs vēlētāji - uzvarējām!" - m.tvnet.lv...
Un vēl arī precīzi raksturojusi to, ka tā kolonistu massa nav integrējama īstermiņā ar kaut kādiem ru valodas TV kanāliem utt, bet tikai ilgtermiņā lēnā garā to massu izšķīdinot latviskā uz latviešu valodas un kultūras bāzētā vidē.
Vai tiešām beidzot būs pienākuši laiki, kad arī lielākā sabiedrības daļa sāks saprast un saukt lietas īstajos vārdos - kolonistus par kolonistiem, nevis kaut kādu minoritāti vai mazākumtautību?
Ja mēs tomēr uzskatām, ka vēlētāji bija tie paši, kas iepriekšējā Saeimā, tad sanāk, ka saskaņai vēlētājus atņēmusi ZZS.
ZZS ir vienīgā nopietnā partiju apvienība par kuru ir gatavi balsot liela daļa Latvijas krieviņu, ukraiņi, baltkrievu. Tā, ka Ukrainas notikumu kontekstā un sakarā ar to, ka SC ir līgums ar Putinu, tad tā tas arī ir, ka Latvijai lojālākā SC elektorāta daļa savas balsis šoreiz atdeva ZZS. Ne jau velti Lembergs lamāja NATO. ZZS ir vienīgā partija Latvijā, kuras retoriku nosaka nevis deputātu un biedru vēlmes, bet gan elektorāts.
Ja ZZS atbalstītāju vairākumam otrā izvēle vēlēšanās ir NA, tad SC elektorāta lielai daļāi otrā izvēle ir ZZS. Un ir cilvēki, kuriem tas nav nekāds noslēpums.
KVAA-II:Un ir cilvēki, kuriem tas nav nekāds noslēpums. /- Polittehnologi ?
Tie ir cilvēki, kuriem zināmi sociloģijas dati, un ir spējas tos analizēt, jo nedomāju, ka Lembergs strādā par polittehnologu, nedomaju, ka viņš vispār strādā.
Diez kas nav.... Kaut arī Saeimas, tāpat kā valdības kvalitāte otrās neatkarības laikā kopumā ir pakāpeniski uzlabojusies, tomēr viens āksts, turklāt ļoti skaļš, ir atkal iebalsots: www.delfi.lv... www.tvnet.lv...
Kaimiņš drusku nav iebraucis... Šinī institūcijā drīzāk skatās, cik kurš ir turīgs, un, jo turīgāks un lielāku biznesu, jo labāk - neņems sīkus kukuļus un neapkaunos institūciju. A ļimons eiro tai līmenī ir limonāde
GunarsII:Diez kas nav.... Kaut arī Saeimas, tāpat kā valdības kvalitāte otrās neatkarības laikā kopumā ir pakāpeniski uzlabojusies, tomēr viens āksts, turklāt ļoti skaļš, ir atkal iebalsots: www.delfi.lv... www.tvnet.lv...
Katrā ķēniņa galmā ir pa kādam ākstam, jo neba jau visiem jābūt muļkiem un akliem. Kurš gan cits var pateikt, ka ķēniņš ir palicis pliks, un saglabāt galvu uz pleciem?
versatile:Kaimiņš drusku nav iebraucis... Šinī institūcijā drīzāk skatās, cik kurš ir turīgs, un, jo turīgāks un lielāku biznesu, jo labāk - neņems sīkus kukuļus un neapkaunos institūciju. A ļimons eiro tai līmenī ir limonāde
Neesmu tur bijis,bet esmu parliecināts,ka ļimons eiru ir smgs pārspīlējums.Tāpat kā pēc Ķemeru sanatorijas cenas nosaukšanas(3 ļimoni)viens gudrelis rakstīja,ka Amerikā parasta māja maksājot 15 miljonus.Vidējais amerikānis miljonu dolāru sapņos nav redzējis un Latvijas Saeimā arī ar miljoniem neviens nemētājas.Nu vismaz tā noteikti nav limonāde.
versatile:Kaimiņš drusku nav iebraucis... Šinī institūcijā drīzāk skatās, cik kurš ir turīgs, un, jo turīgāks un lielāku biznesu, jo labāk - neņems sīkus kukuļus un neapkaunos institūciju. A ļimons eiro tai līmenī ir limonāde
Nu šitādas glupības arī Krievijā stāsta, arī tur vajagot vēlē turīgus un likumīgus zagļus, činavniekus. Savukārt Eiropā skatās nevis uz turīgumu, bet uz godīgumu. ..nu vismaz agarāk Vienotība tā stāstija, ar to domājot, ka Šķēlem, Lembergam un Šleseram nav ko Latvijas politikā darīt. Bet laiki jau laikam mainās...
GunarsII:Diez kas nav.... Kaut arī Saeimas, tāpat kā valdības kvalitāte otrās neatkarības laikā kopumā ir pakāpeniski uzlabojusies, tomēr viens āksts, turklāt ļoti skaļš, ir atkal iebalsots: www.delfi.lv... www.tvnet.lv...
Ir jau kaimiņš parupjšs āksts, bet kā kaut kas tviterī izteicās - viņš iespējams uz vēlēšanām aizvilka diezgan lielu bariņu jauniešu, kas savādāk vispār nebūtu aizgājuši. Vispār jau ir reģionos arī sakarīgi cilvēki. Ir gan arī odiozas personas, kā Dainis Liepiņš, kurš arī ticis iekšā. Turklāt, vismaz viņu paziņojumi pirms vēlēšanām tādos jautājumos kā enerģētika, latviešu mācību valoda skolās, nesadarbība ar saskaņu bija pietiekami skaļi un stipri konkrētāki un skaidrāki kā tai pašai Vienotībai. No tādiem apgalvojumiem tomēr grūti atkāpties.
Domāju, ne velti šobrīd NA grib viņus ievilkt koalīcijā. Viena lieta ir koalīcijas konstitucionālais vairākums Saeimā un tas, ka NA un reģioniem tiešām ir programmatiskas lietas, kas sakrīt, bet vēl jau ir tāda lieta, ka NA visticamāk vēlas dabūt sabiedroto, ar kuru kopā tam būtu vairāk balsu kā pārējām koalīcijas partijām, līdz ar to kopā varētu dabūt lielāku ietekmi valdībā. Iespējams arī, ka NA uz reģionu apvienību skatās ilgtermiņā kā iespējamu partiju, kuru pievienot vai vismaz startēt kopā pašvaldību vēlēšanās. Jo ZZSam reģionos ir vislielākā ietekme, Vienotībai arī reģionos ir sadarbības partneri, NA ar reģioniem ārpus pilsētām ietekme ir stipri mazāk vietās.
KVAA-II:Un ir cilvēki, kuriem tas nav nekāds noslēpums. /- Polittehnologi ?
Tie ir cilvēki, kuriem zināmi sociloģijas dati, un ir spējas tos analizēt, jo nedomāju, ka Lembergs strādā par polittehnologu, nedomaju, ka viņš vispār strādā.
Ja man kāds iedotu socioloģiskos datus, kur es redzu atbildes ne tikai uz jautājumu par ko balsos, bet arī ar atbildi uz šādu jautājumu tiem, kas ir izvēlējušies par ko balsot - "kura ir jūsu iespējamā otrā izvēle", un jautājumu neizlēmušajiem - "starp kurām partijām neesat izlēmuši", es arī varētu daudz precīzāku analīzi uztaisīt
Nezinu par Rīgas krieviem, bet katrā ziņā lauku reģionu krievi, īpaši Latgalē, un daļa "iekrievoto" latviešu, kas balsojuši līdz šim par SC, varētu būt tiešām nobalsojuši par ZZS. -
Saskaņa var tikt koalīcijā un valdībā tikai, ja pieņem visus ar jebkādiem nosacījumiem, tajā skaitā tam, ka MP amatā kāds no ZZS, un ne jau ar šo nosacījumu vien... Bet palikt kærtējo reizi opozīcijā...
Ir jau kaimiņš parupjšs āksts, bet kā kaut kas tviterī izteicās - viņš iespējams uz vēlēšanām aizvilka diezgan lielu bariņu jauniešu, kas savādāk vispār nebūtu aizgājuši. Vispār jau ir reģionos arī sakarīgi cilvēki. Ir gan arī odiozas personas, kā Dainis Liepiņš, kurš arī ticis iekšā. Turklāt, vismaz viņu paziņojumi pirms vēlēšanām tādos jautājumos kā enerģētika, latviešu mācību valoda skolās, nesadarbība ar saskaņu bija pietiekami skaļi un stipri konkrētāki un skaidrāki kā tai pašai Vienotībai. No tādiem apgalvojumiem tomēr grūti atkāpties.
Domāju, ne velti šobrīd NA grib viņus ievilkt koalīcijā. Viena lieta ir koalīcijas konstitucionālais vairākums Saeimā un tas, ka NA un reģioniem tiešām ir programmatiskas lietas, kas sakrīt, bet vēl jau ir tāda lieta, ka NA visticamāk vēlas dabūt sabiedroto, ar kuru kopā tam būtu vairāk balsu kā pārējām koalīcijas partijām, līdz ar to kopā varētu dabūt lielāku ietekmi valdībā. Iespējams arī, ka NA uz reģionu apvienību skatās ilgtermiņā kā iespējamu partiju, kuru pievienot vai vismaz startēt kopā pašvaldību vēlēšanās. Jo ZZSam reģionos ir vislielākā ietekme, Vienotībai arī reģionos ir sadarbības partneri, NA ar reģioniem ārpus pilsētām ietekme ir stipri mazāk vietās.
Ja tāds ir NA aprēkins,tad es tur neko sliktu nesaskatu.Normāla politiskā loģika.Jebkura partija grib palielināt savu ietekmi un teikšanu.
KVAA-II:Vienotību plosa "iekšējās pretrunas" jeb šovs - Zirnekļi burkā
Vai tik tās pretrunas nav no ārienes nākušas? Nekādu simpātiju man pret Zaķi nav, taču vai tas skandālists Vidiņš nav tas, kurš Atmodas laikā sašķēla Helsinki 86 organizāciju ienīda Gunāru Astru un bija VDK aģents? Vai viņa meita Viņķele nav tā kura savulaiku salaida ragos visus Latvijas eiroparlamenta vīriešus un draudzējas ar mistiksā viedā no Potapovas par Strīķi pārtapušo personu?
KVAA-II:Vienotību plosa "iekšējās pretrunas" jeb šovs - Zirnekļi burkā
Vai tik tās pretrunas nav no ārienes nākušas? Nekādu simpātiju man pret Zaķi nav, taču vai tas skandālists Vidiņš nav tas, kurš Atmodas laikā sašķēla Helsinki 86 organizāciju ienīda Gunāru Astru un bija VDK aģents? Vai viņa meita Viņķele nav tā kura savulaiku salaida ragos visus Latvijas eiroparlamenta vīriešus un draudzējas ar mistiksā viedā no Potapovas par Strīķi pārtapušo personu?
Nebūs vis tās pretrunas no ārienes. Viņķelis ar meitu abi ir dziļi iekšienē – cienījami Vienotības biedri. Iekšējie kašķi tur jau pat no malas labu laiku manāmi (ja kas – pats, degunu aizspiedis, par šiem nobalsoju).
Citagaisma:
Nebūs vis tās pretrunas no ārienes. Viņķelis ar meitu abi ir dziļi iekšienē – cienījami Vienotības biedri. Iekšējie kašķi tur jau pat no malas labu laiku manāmi (ja kas – pats, degunu aizspiedis, par šiem nobalsoju).
Tu strādā SAB vai DP? Ja tā, tad droši neko nezini.
Par lietu, un aktuāli vēl joprojām! Tas par tiem letiņu IDIOTIEM kuri par SC & NSL sabalsoja,vo! Kad Vēlēšu Augstāko Padomi - Edgars Liepiņš; "Ārprāc-88"
Nevaru vien sagaidīt, kad ZZS izspēlēs kārti ar sadarbību ar SC, lai no Vienotības "izspiestu" maksimālo, kas iespējams. Kaut kā pagaidām ilgi klusums.
Kāds ir noskatījies š.g. filmu "Draft Day" par amerikas futbola spēlētāju draftēšanu? Mums jau tas mēnesis pēc vēlēšanām līdz jaunajās valdības darbības sākumam ir kaut kas ļoti līdzīgs.
Zaķis arī Āfrikā ir Zaķis.Un nav Vilks .Taču es joprojām nesaprotu kā var nopirkt balsis.Kaut vai manu vienu.Nerunājot jau par vismaz simtiem vai pat tūkstošiem lai kaut kā ietekmētu rezultātus.Pirmā daļa-jūs man iedodat piķi un es to nodzeru,dabiski,darbojas nevainojami,bet ko tālāk?Kā jūs izkontrolēsit vai es jūs nečakarēju?Vai ieliku aploksnē īsto sarakstu ar īstajiem plusiem?Častokā papīrgrozs pilns ar sarakstiem-ņem kuru gribi ja vajag atrādīt.Nāksit man līdzi budkā?Komisijas un novērotāju acu priekšā?Un simtiem reižu?Pusi dienas maisīsities pa učastoku un neviens jums neko neteiks?Jeb jūs dosit man kāpostu uz goda vārda?Un vēl simtam tikpat uzticamu čomu no mana tabora?
Tu domā pārāk komplicēti. Tam šmigonim tiešām ir pilnīgi pohuj ko iemest. Tieši tāpēc jau tas tika darīts novadā, kur populācijas IQ ne ar ko neatšķiras no sliekas.
Sapper:...novadā, kur populācijas IQ ne ar ko neatšķiras no sliekas.
Nebiju domājis, ka arī tavs IQ ir sliekas līmenī. Nu goda vārds, pirms ko tādu pateikt par vesela Latvijas novada iedzīvotājiem, vispirms jāmēģina ieslēkt smadzenes, ja tādas ir.
Pilsoņus ar tik švaku intelektu tomēr ir jāpameklē.Jebkurā novadā.Nu teiksim mums,Dubultos,pie Elvi veikala skvēriņā ir punkts kur šie lasās.Ņem iekšā .Bet tur netālu policija,šos trenkā.Un vienā reizē vairāk par 3-4 tur nesastapsit.Bet kas tas ir manai balsu kampaņai?Nu vēl citā vietā dabūsit 5,aizbrauksit līdz Pentagonam-tur varbūt vairāk sanāks,bet tie atkal krievi bez Latvijas pasēmNebūs viegli savākt kaut simtu,bet izkontrolēt vispār neiespējami..Lai nopietni ietekmētu rezultātus vajag daudz,daudz vairāk.
Sapper:Tu domā pārāk komplicēti. Tam šmigonim tiešām ir pilnīgi pohuj ko iemest. Tieši tāpēc jau tas tika darīts novadā, kur populācijas IQ ne ar ko neatšķiras no sliekas.
Nu vai zini! Ej pastāvi kaktā par šitādiem vārdiem!
viecha:Zaķis arī Āfrikā ir Zaķis.Un nav Vilks .Taču es joprojām nesaprotu kā var nopirkt balsis.Kaut vai manu vienu.Nerunājot jau par vismaz simtiem vai pat tūkstošiem lai kaut kā ietekmētu rezultātus.Pirmā daļa-jūs man iedodat piķi un es to nodzeru,dabiski,darbojas nevainojami,bet ko tālāk?Kā jūs izkontrolēsit vai es jūs nečakarēju?Vai ieliku aploksnē īsto sarakstu ar īstajiem plusiem?Častokā papīrgrozs pilns ar sarakstiem-ņem kuru gribi ja vajag atrādīt.Nāksit man līdzi budkā?Komisijas un novērotāju acu priekšā?Un simtiem reižu?Pusi dienas maisīsities pa učastoku un neviens jums neko neteiks?Jeb jūs dosit man kāpostu uz goda vārda?Un vēl simtam tikpat uzticamu čomu no mana tabora?
ELEMENTĀRI , piemēram tu brāuc CEĻOJUMĀ piemēram ekskursijā , esi Koris vai Interešu klubs vai dehy kolektīvs UTT variācijas. Nosacījums viens tevi ar EKSKURSIJAS autobussu atved pie IECIRKŅA tu nobalso un tālāk Ekskursija HAĻAVA Vai Pirts , Kīno , Galds utt. TĀ tas arī notiek ja rafinēti un zilīšus nelasīt PIEMĒRAM tā darbojās kāds vidzemes pašvaldības vadītājs pirms gadiem 10 ļoti aktīvi un mērķtiecīgi
A par ko sašutums? Pagastā, kur par Vienotīobu nekad dzīvē nav balsojuši vairāk ka 10 cilvēki, pēkšņi popularitāte pārsniedz 3 simtus. Sākti 6 kriminālprocesi. Vai tad cilvēks, kurš savu balsi par polšu gatavs atdot, ir intelektā lielāks par slieku? Ja kāds interpretē plašāk manis teikto par konkrētiem ļautiņiem konkrētā situācijā, tā ir jūsu problēma.
Nu b...ģ Luni!Deju kolektivā ekskursijā vai interešu klubā katrs nobalso pa savam un tu nekā nevari to izkontrolēt.Aber uz galdu,banketu,pirti vai kino neviens neatteiksies.Jā bija savā laikā kad Leiškalns vai kas tur no Latvijas ceļa bij vadājis čigānus ar autobusiem,bet arī tad tiem čīgāniem jābūt varen"godīgiem:",jo savadāk visas pūles pa tukšo.
Diez vai kāds no viņiem sev ir uzdevis jautājumu par to, vai viņu rīcību kāds var nokontrolēt un to dara... Un, ja nu gadījumā viens no simts šādu jautājumu ir tiešām uzdevis, diez kādu atbildi viņš sev būs devis? Tak post padomju cilvēkiem bailes no konspirācijas ir neiedomājamas!
To,ka jenotībai arī bez tiem kriminālprocesiem,kuri dabiski beigsies ar neko,ir lielas ziepes ,tā gan ir taisnība.Lembergs pacenties.Pēkšņi Vilks izdomājis aizejot aizcirst durvis,tad tas Junkurs vai kā tur viņu.samaisījis štelli,tad Solvita-Straujuma arī nesadalās,zaičīks ar nav dieva dāvana...sūdu pietiek.Daži pat sarēķinājuši,ka var iztikt arī bez jenotiem valdībā.Katrā ziņā pārējie ļoti grib viņus ja ne nahrenizēt,tad stipri vien apgraizīt to teikšanu.Un pareizi dara,ka grib!