forum.gif
Meklēju asistentu kāzām 4.jūlijā
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Meklēju asistentu kāzām 4.jūlijā
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 27.06.14 19:08 labots
 citēt
Meklēju kādu, kurš vēlētos 4.jūlijā (ja ļoti grib, var braukt līdzi arī rīt (28.jūnijā)) palīdzēt kāzu fotogrāfēšanā.
Ja, tev ir Canon tehnika, autovadītāja apliecība, vēlams arī savs auto (benzīna izdevumi tiek atmaksāti), tad dod ziņu! Interesantiem atsūtīšu arī linku uz savu mājas lapu! Pats +- 15 kāzas esmu nofočējis, tāpēc noteikti būs kāds kuram varēšu šo to iemācīt! Ja kāds grib ņemt mani par asistentu, arī droši varat dot ziņu! :D
Var arī bartera variantu - piesakās kāds ar +- līdzīgu pieredzi, savukārt es tam palīdzu kādā citā reizē, kad viņam/ viņai vajag palīdzību.
Publicēts: 27.06.14 19:36 labots
 citēt
Oooo MAISTSRS 15 kāzas :face-wink::face-kiss: Ome 2 un jau māxsliniec :)
Publicēts: 27.06.14 19:44
 citēt
Lunis:Oooo MAISTSRS 15 kāzas :face-wink::face-kiss: Ome 2 un jau māxsliniec :)

Domā, ka pa maz? :face-grin: :grimace: Pie kāda skaita, Luni, drīkstēs aicināt kādu palīgā?
P.S. Daži labi "vecmeistari" kāzas fočē sūdīgāk kā zaļi gurķi! Skaits nav rādītājs!
Publicēts: 27.06.14 19:50 labots
 citēt
Ja taupīga mašīna, pietiks arī amortizācijai - 15 Euro/100 km.
Savu (kaut vai 550D), lai var arī kaut ko nobildēt. Man nav 3 kameras, no kurām vienu varu dot asistentam.
Canon - lai varu iedot kādu no objektīviem.
Daudz esmu iemācījies, redzot citus darbībā! Jautājot arī var daudz ko uzzināt!
Mašīna nav galvenais, jo varu braukt ar savu. Tiesībām gan jābūt, lai var noparkot mašīnu, kad jaunais pāris izdomājis noparkoties kādā neatļautā vietā.
P.S. Man nevajag šoferi, bet kādu kuram kāzu fočēšana tiešām patīk (vai varētu patikt). Man nav interese sadarboties ar kādu, kuram kāzas fočēt ir tas pats, kas plikas bābas vai vistas pagalmā!
Publicēts: 27.06.14 21:08
 citēt
UldisMuzikants:man ir maza, ļoti taupīga mašīna
Tas pats T3, vai jau cits braucamais?
Publicēts: 27.06.14 21:20 labots
 citēt
smartins:
UldisMuzikants:man ir maza, ļoti taupīga mašīna
Tas pats T3, vai jau cits braucamais?

T-26 tagad :):) youtu.be...
Publicēts: 27.06.14 21:28 labots
 citēt
MAna skatijuma labs piedavajums. Kam interese, tas novertes. Ir protams daži labi, kas jau uzsaka savas fotografa gaitas ar 100 kazam handikapa:face-grin:
Publicēts: 27.06.14 21:36
 citēt
es nepiesakos, bet par to Canonu, gan tāda dīvaina prasība, jo var tak būt ka cilvēkam ir savs nepieciešamais pribambasu apjoms citā sistēmā :D
Publicēts: 27.06.14 21:46 labots
 citēt
Lunis: T-26 tagad :):) youtu.be...

Fotogrāfam us kāzām ar citu jābrauc: www.photohistory.ru...
Publicēts: 27.06.14 22:20
 citēt
Lunis:
smartins:as pats T3, vai jau cits braucamais?

T-26 tagad :):) youtu.be...
Šams objektīvu ar M42 piedāvā par liekajiem profiliem, M412 negrib dot.
Publicēts: 27.06.14 22:36
 citēt
Labs piedāvājums ,labprāt pamācītos fotogrāfēt kāzas ,nekad neesmu to darījis , bet žēl ka man nav Canona, man ir divi Nikon d610 un daži objektīvi ,tad laikam šoreiz nesanāks ;(
Publicēts: 27.06.14 23:23 labots
 citēt
Schneider:
Lunis: T-26 tagad :):) youtu.be...

Fotogrāfam us kāzām ar citu jābrauc: www.photohistory.ru...

Tāpēc jau saku ka ŠIS modelis . tik ,odificēts:):) Tai filmiņā ar par gaismām un rakursiems baigi runā:):)
Publicēts: 27.06.14 23:24
 citēt
Man ir canon tehnika-printeris.
Publicēts: 28.06.14 23:12
 citēt
Luni, šoreiz tu pateici pilnīgas aplamības. Skaits nav noteicošais, ja jaunajam pārim patika parādītās bildes, tad ar to pietiek.
Publicēts: 28.06.14 23:17
 citēt
A prof ir tas kurš bliež ar garantiju, ka sanāks. Skaits ir noteicošs. Tas nozīmē, ka aicina. var uzsist cenu.
Publicēts: 28.06.14 23:38
 citēt
aizbrauktu pamācīties,bet ar Nikon tad laikam nekas nesanāks :face-grin:
Publicēts: 29.06.14 00:11
 citēt
Piesakos :big_smile: bet uz barteri, jo manaugusta vidū uz vienām kāzām kāreiz vajadzēs asistentu......
Publicēts: 29.06.14 02:37 labots
 citēt
Ritz:Meklēju kādu, kurš vēlētos 4.jūlijā (ja ļoti grib, var braukt līdzi arī rīt (28.jūnijā)) palīdzēt kāzu fotogrāfēšanā.
Ja, tev ir Canon tehnika, autovadītāja apliecība, vēlams arī savs auto (benzīna izdevumi tiek atmaksāti), tad dod ziņu! Interesantiem atsūtīšu arī linku uz savu mājas lapu! Pats +- 15 kāzas esmu nofočējis, tāpēc noteikti būs kāds kuram varēšu šo to iemācīt! Ja kāds grib ņemt mani par asistentu, arī droši varat dot ziņu! :D
Var arī bartera variantu - piesakās kāds ar +- līdzīgu pieredzi, savukārt es tam palīdzu kādā citā reizē, kad viņam/ viņai vajag palīdzību.

Nopublicē mājaslapu, ja var mācīt kautrība nerotā. Ks ir šis-tas ko iemācīsi ? Neprecizējot māc šaubīgi minējumi par to, kā senseja vadībā apgūstam, piemērm, uzmākšanos kāzu naktī, smukākās beibes/Čaļa/zandarta copi utt
Publicēts: 29.06.14 02:43
 citēt
Bucis:aizbrauktu pamācīties,bet ar Nikon tad laikam nekas nesanāks :face-grin:

Nē, Nīkonis ir amatieru aparāts, diemžēl.
Publicēts: 29.06.14 13:50
 citēt
Nikonisti aizskrēja mainīt uz canonu. Nikon tirgus sabrūk. Man jau rādījās, ka nikon ir nīkuļu kamera.
Publicēts: 29.06.14 14:42
 citēt
pārādi man kādu bildi kur tevis minētais Canons ir pārāks par Nikon ----- stulbie āži:face-grin:
Publicēts: 29.06.14 15:13
 citēt
...un tagad paveramies piedaavaataaja galjerejaas...:face-glasses::face-glasses::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:
Publicēts: 29.06.14 17:39
 citēt
Bucis:pārādi man kādu bildi kur tevis minētais Canons ir pārāks par Nikon ----- stulbie āži:face-grin:

Re pie kā noved taisnvirziena domāšana.
Publicēts: 29.06.14 17:47
 citēt
neoniids:...un tagad paveramies piedaavaataaja galjerejaas...:face-glasses::face-glasses::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:

Jā, būs jāpaskatās, kas tur ir! :D
Publicēts: 29.06.14 18:07
 citēt
Ritz:
neoniids:...un tagad paveramies piedaavaataaja galjerejaas...:face-glasses::face-glasses::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin::face-grin:

Jā, būs jāpaskatās, kas tur ir! :D

grūtnieces fočene ekselenta. Filozofiskā plāksnē, protams. Grūtniece un nokaltis sakārnis - cik simboliski
Publicēts: 29.06.14 21:50
 citēt
Kurš no aparātiem ir labāks? Nikons vai canons?
Publicēts: 29.06.14 22:32
 citēt
katram savs krāniņš tuvāks .... :bad_smile:
Publicēts: 30.06.14 00:25
 citēt
negatIvs:katram savs krāniņš tuvāks .... :bad_smile:

Savs LIELĀKS nelažo!
Publicēts: 30.06.14 00:26
 citēt
VValdis:Kurš no aparātiem ir labāks? Nikons vai canons?

Cakunons un Nīkulis....izvēle kā starp sifilisu un triperi, apmēram
Publicēts: 30.06.14 01:15 labots
 citēt
Nav gadījumā Mārupē?
Publicēts: 30.06.14 07:05
 citēt
Dolldia:Nav gadījumā Mārupē?

Kāzas? Nav gan.
Publicēts: 01.07.14 11:57
 citēt
Publicēts: 01.07.14 16:44
 citēt