Meklēju kādu, kurš vēlētos 4.jūlijā (ja ļoti grib, var braukt līdzi arī rīt (28.jūnijā)) palīdzēt kāzu fotogrāfēšanā. Ja, tev ir Canon tehnika, autovadītāja apliecība, vēlams arī savs auto (benzīna izdevumi tiek atmaksāti), tad dod ziņu! Interesantiem atsūtīšu arī linku uz savu mājas lapu! Pats +- 15 kāzas esmu nofočējis, tāpēc noteikti būs kāds kuram varēšu šo to iemācīt! Ja kāds grib ņemt mani par asistentu, arī droši varat dot ziņu! Var arī bartera variantu - piesakās kāds ar +- līdzīgu pieredzi, savukārt es tam palīdzu kādā citā reizē, kad viņam/ viņai vajag palīdzību.
Lunis:Oooo MAISTSRS 15 kāzas Ome 2 un jau māxsliniec
Domā, ka pa maz? Pie kāda skaita, Luni, drīkstēs aicināt kādu palīgā? P.S. Daži labi "vecmeistari" kāzas fočē sūdīgāk kā zaļi gurķi! Skaits nav rādītājs!
Ja taupīga mašīna, pietiks arī amortizācijai - 15 Euro/100 km. Savu (kaut vai 550D), lai var arī kaut ko nobildēt. Man nav 3 kameras, no kurām vienu varu dot asistentam. Canon - lai varu iedot kādu no objektīviem. Daudz esmu iemācījies, redzot citus darbībā! Jautājot arī var daudz ko uzzināt! Mašīna nav galvenais, jo varu braukt ar savu. Tiesībām gan jābūt, lai var noparkot mašīnu, kad jaunais pāris izdomājis noparkoties kādā neatļautā vietā. P.S. Man nevajag šoferi, bet kādu kuram kāzu fočēšana tiešām patīk (vai varētu patikt). Man nav interese sadarboties ar kādu, kuram kāzas fočēt ir tas pats, kas plikas bābas vai vistas pagalmā!
Labs piedāvājums ,labprāt pamācītos fotogrāfēt kāzas ,nekad neesmu to darījis , bet žēl ka man nav Canona, man ir divi Nikon d610 un daži objektīvi ,tad laikam šoreiz nesanāks ;(
Ritz:Meklēju kādu, kurš vēlētos 4.jūlijā (ja ļoti grib, var braukt līdzi arī rīt (28.jūnijā)) palīdzēt kāzu fotogrāfēšanā. Ja, tev ir Canon tehnika, autovadītāja apliecība, vēlams arī savs auto (benzīna izdevumi tiek atmaksāti), tad dod ziņu! Interesantiem atsūtīšu arī linku uz savu mājas lapu! Pats +- 15 kāzas esmu nofočējis, tāpēc noteikti būs kāds kuram varēšu šo to iemācīt! Ja kāds grib ņemt mani par asistentu, arī droši varat dot ziņu! Var arī bartera variantu - piesakās kāds ar +- līdzīgu pieredzi, savukārt es tam palīdzu kādā citā reizē, kad viņam/ viņai vajag palīdzību.
Nopublicē mājaslapu, ja var mācīt kautrība nerotā. Ks ir šis-tas ko iemācīsi ? Neprecizējot māc šaubīgi minējumi par to, kā senseja vadībā apgūstam, piemērm, uzmākšanos kāzu naktī, smukākās beibes/Čaļa/zandarta copi utt