jāņos jau dzeru visu ko lej manā glāzē(kausā) bet pats sev liešu tērvetnieka gaišos, pašlaik topā. Dārgais valmierietis lai paliek ziemas sezonai, kad pietiek ar 1 butelīt
Brālim labs šķiet tikai oriģinālais, pēc tam nefiltrētie. Un tad, ja Vangaži pa ceļam. Patīk rūgtie, tāpēc tomēr labāk Piebalgas zaļo. Cik gaumju, tik iespējamu strīdu dzērumā par to, kāpēc tavas garšas kārpiņas ir vislabākās un kurā alus darītavā tu kādu personīgi pazīsti. Bet salīdzinoši nesen cilvēki dzēra Aldara Luksusa un daudz nevaibstījās.
NilsS:
Šodien ieprovēju. Meitenēm patiks, vairāk par kausu iekšā neiet. Bet slikts nav. Bračka pēc šitā kā malks svaiga gaisa
Es ar šo pamēgināju piektdien, dzērveņu variantu. Visu litru izdzerot, apškebināja. Toč tāds meiteņu dzēriens.
Jāņos laikam dzeršu Tērvetnieku.
Laikam esmu sievišķis, jo šis man pēdējā laikā dikti garšo, galvena9is, lai nav silts Bija dzīvē ilgs posms, kad dzēru tikai tumšo alu, bet nu, laikam palieku vecs
Pēcgarša tizla, vispār visa tā sērija ne ar ko neizdalās uz vispārējā fona. Aldara jaunās šķirnes ir visinteresantākās, īpaši Ipa, kas gan varbūt nav baigi izdevies, taču tik specifisku alu pie mums līdz šim lielie neražoja principā. Abet pudele smuka
lukass:Optimas dzestrajam nav ne vainas. Neko daudz no Cēsu un Aldara neatšķiras.
Pašā sākumā gan atšķīrās ar gaumīgu sūdu smaku ( plastmasas versijā ) vienmēr nogaršoju jaunu šķirni - šo nācās izliet. Tagad piekrītu, tas laikam arī ir Cēsu, ja nemaldos. Nesen nopirku kaut kādu mistisko leišu 2nieku, lai ir ar ko laistīt šašļiku cepot - izrādījās diezgan līdzīgs sačakarētam brālim, mazās devās pat dzerams