Alus darītava Labietis ir mans lielais atklājums iekš Tēvzemes miestiņa brūveriem! Nogaršoju Pļavas - ļoti izdevies! IPA tradīcijās ieturēts gaišais, ar izteiktu rūgtumu un vieglu skuju pēcgaršu. Ledusskapī savu kārtu gaida Kamīna alus. Viņiem pašlaik ir 4. dažādas šķirnes, tā ka ja es dzīvotu Rīgā dotos uz turieni un ieprirktos. Gan jau ka lēts nav. Var veidoties atkarība - kā man no Brāļa Bitera
NilsS:Alus darītava Labietis ir mans lielais atklājums iekš Tēvzemes miestiņa brūveriem! Nogaršoju Pļavas - ļoti izdevies! IPA tradīcijās ieturēts gaišais, ar izteiktu rūgtumu un vieglu skuju pēcgaršu. Ledusskapī savu kārtu gaida Kamīna alus. Viņiem pašlaik ir 4. dažādas šķirnes, tā ka ja es dzīvotu Rīgā dotos uz turieni un ieprirktos. Gan jau ka lēts nav. Var veidoties atkarība - kā man no Brāļa Bitera
Šie uz Līgo izbrūvējuši speciālus divus alus - www.facebook.com... - "Līgo diena" un "Līgo nakts"
Garšojis neesmu nevienu no viņu aliem, nav sanācis tajā pusē Rīgā būt - Alus darbnīca Labietis, Krogs - www.facebook.com...
P.S. Par apartamenta trūkumu šoreiz tev nebija taisnība, logi iziet uz klusu iekšpagalmu un ārā piedevām līst lietus, visi slaviku tūristi kož zem jumtiem un uz trasi ārā nenāk.
Lieliski, īpaši pēc 80 divās dienās nobrauktiem km ar ričuku un brutālas lietusgāzes komplektā. Laikam raušu vaļā tumšo brāli, kaut gan no otras puses pēc aukstās dušas velk uz visīti.....galu galā tāpat činīšu kāzu bildītes
Lieliski, īpaši pēc 80 divās dienās nobrauktiem km ar ričuku un brutālas lietusgāzes komplektā. Laikam raušu vaļā tumšo brāli, kaut gan no otras puses pēc aukstās dušas velk uz visīti.....galu galā tāpat činīšu kāzu bildītes
laimīgais vari dzert visīti ,Tev rīt uz darbu nav jāiet!
NilsS:
laimīgais vari dzert visīti ,Tev rīt uz darbu nav jāiet!
Nūūū..., tauta, pagaršoju es te pa svētkiem jūsu pieminēto Iļģuciema medalu - zinies`, to var pie Ziemsvētku eglītes karstvīna vietā brūķēt... aizies i` bērniem ij grūtniecēm gardu muti... man kkāda nelāga pēcgarša palikās, ij roka pati stiepās pēc Valmiermuižas...
wiencmuzikanc:Nūūū..., tauta, pagaršoju es te pa svētkiem jūsu pieminēto Iļģuciema medalu - zinies`, to var pie Ziemsvētku eglītes karstvīna vietā brūķēt... aizies i` bērniem ij grūtniecēm gardu muti... man kkāda nelāga pēcgarša palikās, ij roka pati stiepās pēc Valmiermuižas...
Brāļa speciālo šobrīd neražo, neesot pieprasījums, bet to skābo un pliekano čuru Vasaras ražo, tātad ir pieprasījums? Te jau jārunā par sviestu, ne alu.
versatile:Lennewardena Godu alus ir sakarīgs. Žēl tik, ka pagaidām ražots leišos.
Tev paveicās, es nopirku saskābušu viss iespaids miskastē. Vēl viņi ražo Ziedoni - to iesaku visiem, kuriem vērmeleļu/ozolmizas atvārījums šķiet kas salds un aldara ipa - ideāls. Šodien ieprovēju Grolsch gaišo - patīkams, tiešām www.google.lv... Vakar izlejamais no Tērvetes bija ar jokainu saldenu zāļu pēcgaršu........nu ne slikts, bet savāds mazliet. Piebalga feināka. Rīgas alus šķita visnotaļ patīkams
Mani skuķi sākuši nodzirdīt ar "Dzērienu" kas saucas Radler en.wikipedia.org... , Kempera ledskapī katru dienu tiek salādēts pilss ar šito , NĀKAS dzert