3rdHalf:Kādēļ? Kas tur ko patikt? Vai tiešām vēlies, lai tīši maldinu citus cilvēkus, sakot: "man patīlk"?
Labs ir, skaidrs ir viens, te lielākā daļa ir kkadi krutie kas citu labā pat pirkstiņu nepakustinās. Te iet runa lai es uzvarētu konkursā, nevis kkas cits, bet ok, ja tu nesaproti lietas būtību.
3rdHalf:Kādēļ? Kas tur ko patikt? Vai tiešām vēlies, lai tīši maldinu citus cilvēkus, sakot: "man patīlk"?
Labs ir, skaidrs ir viens, te lielākā daļa ir kkadi krutie kas citu labā pat pirkstiņu nepakustinās. Te iet runa lai es uzvarētu konkursā, nevis kkas cits, bet ok, ja tu nesaproti lietas būtību.
kādēļ tu sadomājies, ka kāds no fotobloga kustinās pirkstiņus un balsos pat tavu bildi ? manuprāt, 8.bildē ir krietni veiksmīgāk U burts saskatīts..
Ko tu no sevis iedomājies? Piedalies konkursā ar savu paviršo bildi un nekaunies lūgt citiem par to balsot tikai tādēļ, ka [ievietot savu bērnišķīgo iemeslu šeit].
Personīgi, esmu pret bērnu fizisku sodīšanu, bet par šādu bezkaunību tevi tiešām vajadzētu nopērt.
Autor, tas ir konkurss par labāko bildi, vai par to, kurš savāc vairāk balsis, vai par to kuram vairāk paziņu? Jeb arī atšķirību starp šīm lietām nesaskatāt?
Uztaisat labu bildi, un balsis savāksies bez ubagošanas
Autor, tu esi idiots. Saproti, ka prasi balsot par vāju bildi vietā, kur tieši pulcējas FOTOGRĀFI. Tas ir, tu prasi konkurentiem, lai tie nobalso par vājāku darbu.
dansiga:nesaprotu būtību konkursiem, kur noteicošais ir tautas balsu skaits ........
Pavisam vienkārši. Gribu piesaistīt trafiku savai lapai. Uztaisu konkursu, kurā piedalīties un balsot var ikviens. Sarodās visādi instagramisti, kas praktiski pārtiek no sociālajiem portāliem. Šie, kā bildi publicē, sāk spamot visiem saviem draugiem un paziņām, lai iet balsot. Un protams, lai nobalsotu, ir jāapmeklē konkursa rīkotāja lapa, ~wualā! Praktisi bezmaksas trafiks!
dansiga:nesaprotu būtību konkursiem, kur noteicošais ir tautas balsu skaits ........
... bet to jaf visā pasaulē lieto, sākot ar deputātu ievēlēšanu, eiroviziju un t.t. Kas te savādāks?
nekas - tas pacccc ...... bet šobrīd ir runa par konkrēti šo balsošanu. Ai - es neiedziļinājos, kas tas par konkursu ..... mani vairāk uztrauca, ka noteicošais iepriekšējos gados bija tautas balsojums piemēram konkursiem " Gada labākā fotogrāfija" utt .....
Pavisam vienkārši. Gribu piesaistīt trafiku savai lapai. Uztaisu konkursu, kurā piedalīties un balsot var ikviens. Sarodās visādi instagramisti, kas praktiski pārtiek no sociālajiem portāliem. Šie, kā bildi publicē, sāk spamot visiem saviem draugiem un paziņām, lai iet balsot. Un protams, lai nobalsotu, ir jāapmeklē konkursa rīkotāja lapa, ~wualā! Praktisi bezmaksas trafiks!
wowwww - paldies par ideju kā man popularizēt manu lapu jutieslabi.lv ;-)))))))
Vaards:Autor, tu esi idiots. Saproti, ka prasi balsot par vāju bildi vietā, kur tieši pulcējas FOTOGRĀFI. Tas ir, tu prasi konkurentiem, lai tie nobalso par vājāku darbu.
Nu ko jūs te autoru apceļat – fotogrāfē viņš kā vidusmēra pilsonis, arī es vai ne viens vien cits te blogā. Ķeza ir lielāka. No topika virsraksta radās iespaids, ka lūdzējs ir kāds, teiksim saudzīgi, vāji sekmīgs pamatskolnieks, Nu tāds apmēram ap 5.klasi, kam latviešu valoda mazliet par smagu, bet izrādās, ka laikam darīšana ar studentu. Par laimi no LU, tad jau izbrīns mazāks.
Nu tagad daudzskaitli 2. personā jaukt ar pavēles izteiksmi ir kļuvis par modes lietu, tāpat kā "kad" lietošana. Paklausies 100 gudrās galvas, kā runā no tribīnes, reizēm liekas, ka mūsu parlamentā lielākā daļa ir ar palīgskolu neklātienē. Un, kas raksturīgi, tieši krievi runā vispareizāk, kaut arī ar akcentu.
Vaards:Autor, tu esi idiots. Saproti, ka prasi balsot par vāju bildi vietā, kur tieši pulcējas FOTOGRĀFI. Tas ir, tu prasi konkurentiem, lai tie nobalso par vājāku darbu.
Nnu "trendisti" arī nav labāki .... brīdi atpakaļ bija cits vārds topā ... un ta nu bāza visur kur var .... P.S. Nu un kāpēc jālieto "brunch"!?!!?!??! Kas slikts vār'da "brokastis"!>!?!?!?
dansiga:Nnu "trendisti" arī nav labāki .... brīdi atpakaļ bija cits vārds topā ... un ta nu bāza visur kur var .... P.S. Nu un kāpēc jālieto "brunch"!?!!?!??! Kas slikts vār'da "brokastis"!>!?!?!?
brančs nav brokastis. paēd mājās brokastis no rīta un tad dodies uz kafejužņiku brančot līdz pusdienlaikam. Tas tā - ja kas.