ko var pateikt bērns ? (tas par "lauminshs" rakstīto) dabiski bērniem ir savas teorijas, skolā iemācītas vai no paziņām iegūtas un pasaule viņiem ir naivāka, labāka, ne tik sabojāta kā pieaugušajiem, viņa ir švaka advokāte jo grib mani parādīt sliktāku, nekā es esmu daļēji jau viņai ir taisnība, ir daļa šī virziena jogas sekotāji Ukrainā - kura pilnībā kļuva - radikāli un nacionālisti ievirzīti un atbalsta tur notiekošo valsts pakļaušanu ASV globālās politikas interesēm, tie ir savas valsts nodevēji, "viltus patrioti" arī no jogas viedokļa - viņi ir oriģinālās tradīcijas izkropļotāji, sektas un sektantisma radītāji
sahadža-joga nosoda - nacionālismu, fašismu utml lietas tās ir lietas, kuras domātas manipulācijām ar tautas masām, elites īstenotas, lai cilvēki nevarētu apvienoties un visi kopā nostāties pret elites īstenoto genocīda politika visā pasaulē
jaunības gados sahadža-jogas izveidotāja Shri Mataji - piedalijās Indijas Neatkarībās cīņās - pret Anglijas kolonizātoriem, viņas vecāki no turīgas ģimenes kļuva nabagi, vairākas reizes sēdēja cietumos,bet Indija izcīnīja brīvību - no saviem paverdzinātājiem vislabāk ir paskatīties oriģinālo avotu, nevis savas interpretācijas, filma par sahadža-jogu www.youtube.com...
Ukraiņiem ir tiesības būt nacionālistiem savā zemē! Neviens krievus nenolaupīja no dzimtajām Tambovščinas sādžām un, ieslēgtus lopu vagonos, pa visām sojuznajām respubļikām neizveda trimdā.
Alibaba:ā nu re kas atklājas, es jau nojautu ka šis pacients ir profesionāls smadzeņu pūderētājs, skumji ka šitie saradušies tik lielā skaitā
man gan liekas daudz interesantāk...!, ka moderatori šim kretīnam atļauj izpausties pa pilnu programmu, bet Jurīti un citus pasažierus bano burtiski nekavējoties!!! tas man liek domāt, ka moderatori ir ĻOTI ieinteresēti lai šie murgi tiktu tiražēti pēc iespējas vairāk un ilgāk, skumji......
Alibaba:ā nu re kas atklājas, es jau nojautu ka šis pacients ir profesionāls smadzeņu pūderētājs, skumji ka šitie saradušies tik lielā skaitā
man gan liekas daudz interesantāk...!, ka moderatori šim kretīnam atļauj izpausties pa pilnu programmu, bet Jurīti un citus pasažierus bano burtiski nekavējoties!!! tas man liek domāt, ka moderatori ir ĻOTI ieinteresēti lai šie murgi tiktu tiražēti pēc iespējas vairāk un ilgāk, skumji......
Jā, man arī interesē moderatoru attieksme piem, pret Irsi- Pats neiesniedz spravku, ka naf kretīns, bet otru apsaukā... domāju, ka jānobanno. Un pat atļaujas moderatoru darbību nomelnot... nu galīgi izlaidies Kvaa savukārt nevienu pa visu laiku naf apsaukājis... Ot te ir jautājums, kurš tad īsti ir jābanno...
Irsis:
Jā, man arī interesē moderatoru attieksme piem, pret Irsi- Pats neiesniedz spravku, ka naf kretīns, bet otru apsaukā... domāju, ka jānobanno. Un pat atļaujas moderatoru darbību nomelnot... nu galīgi izlaidies Kvaa savukārt nevienu pa visu laiku naf apsaukājis... Ot te ir jautājums, kurš tad īsti ir jābanno...
Haiduks! mani var banot kaut 100reiz,man tas bijis nebijis! es nekad nevienu tāpat neapsaukāju, BET cilvēki kas klaji propogandē un atbalsta Krievijas lielvaras prātam neaptveramo melu kampaņu un fašistiskos izgājienus, nekad savādāk nesaukšu! un nekādas atsauces nebūs! ( vaig pašam lasīt komentus)
Haiduks:
Haiduks! mani var banot kaut 100reiz,man tas bijis nebijis! es nekad nevienu tāpat neapsaukāju, BET cilvēki kas klaji propogandē un atbalsta Krievijas lielvaras prātam neaptveramo melu kampaņu un fašistiskos izgājienus, nekad savādāk nesaukšu! un nekādas atsauces nebūs! ( vaig pašam lasīt komentus)
Palasi, kas ir fašisms... un iesāc lietot pareizo vārdu , ja runā par krieviju. Bet te komentāri (starp citu lasīji manu, par futbolu un diviem vārtiem) ir, vai nu nacionalistiski, vai savādāk domājošo apsaukāšana. Es visu laiku esmu iestājies pret nacionalā naida kurināšanu, kas ir tieši izdevīgi lievarām... bet loģisko domāšanu te dikti apspiež, iedomājoties, ka izlamājot krievu, kaut kas mainīsies... bet var arī mainīties, kad izlamātie krievi apvienosies... un tad jaf iznākums ir neprognozējams... bet lai to saprastu, vajag prātu, nevis ar asinīm aizplūdušas acis un lielu muti citus apsaukājot...
lv.wikipedia.org... _ palasi, kas ir fašisms un tā pazīmes, pats.... Krievijā patreiz ir masveida psihoze un eiforija par pievienoto Krimu un daudzi propagandas apstrādāti Krievijas pilsoņi ir pārliecināti, ka Krimai reāli uzbruka ASV un tikai Krievijas vadoņa drosme ļāva šo ASV uzbrukumu atsist. Es nudien neesmu ne pravogo sektora, ne timošenko vai kličko piekritējs, agrākie un nesenie regulārie kautiņi ukraiņu radā starp deputātiem manī ir radījuši tikai ņirgas par tādu parlamentu, bet es vienmēr to esmu pieņēmis priekš sevis kā ukraiņu iekšējo lietu. Krievijai nav nekādu (ne juridisku, ne morālu) tiesību iejaukties kaimiņvalstu iekšējās lietās tāpēc vien, ka tur dzīvo kāds šo piekritējs. Tāpat kā citas valstis neiejaucās Krievijas iekšējā karā Čečenijā. Parakstot 1994.gada līgumu par garantijām Ukrainai sakarā ar atomieroču likvidēšanu, Krievija deva garanijas par Ukrainas robežu neaizskaramību, kuras pati patreiz ir pārkāpusi.
lauminsh:Smējos par diskusiju. Pazīstu Guntonkuli, un no sadarbības ar Kremli viņam tālu. Jebkāda viņa saistība ar Krieviju ir tikai māņu manevrs. Un runājot par to bildi ar pistoli, jūs nenomierina fakts ka viņš tur redzams kopā ar nēģerveidīgo? Tas un daudz kas cits parāda viņa ārisko vēlmi izpētīt Indiju un Tibetu lai meklētu āriskā indeoeiropieša saknes un senču gudrības
Protams, ka Guntonkulis nav kremļa aģents. Pagaidām viņš ir tikai aģenta šesķorkas palīga mēteļa pogas kreisais caurumiņš. Ar maz cerībām uz izaugsmi karjerā paša pļāpīguma dēļ.
vispār jau politika mani neinteresē tik ļoti, ka te daži domā, vienkārši skatos, ka te diemžēl ir pārāk daudz melīgo Latvijas unb arī Krievijas masu informācijas līdzekļu apstulbotu cilvēku + tādu, kurus vispār nevar uzskatīt par cilvēkiem, viņi drīzāk ir pie tā elites mazā procenta, kuri atbalsta visas necilvēcīgās idejas Kāpēc pierakstīju - arī Krievijas informācijas līdzekļu - tāpēc ka arī tur lielākā daļa pieder tā saucamajiem "liberāļiem" un to politika, ziņu pasniegšana ir kā saka vienos vārtos, savas tautas ienaidnieki viņi ir patiesībā kā arī interesanti lasīt dažu domu gājienu
tagad skatos - jaunākais trends - viens līkdegunis taisīs "eiropas krievu" atbalsta kantori un visi "rusofobi" sajūsmā spiedz par to (skumīgi kā žīdi ar savām rebēm apjāj i krievus i latviešus, gojus, kursu viņi grib sarīdīt savā starpā, iznīcināt, bet vispirms pamatīgi nocirpt vilnu no aitām), protams viņi arī ir tikai izpildītāji, kā te zālamans teica, sīkie šestjorkas, aiz viņiem, aiz kadra stāv pavisam citi spēki , bet tas šejienes publikai nebūs sagremojams ********************* vēl par tiem "masu info līdzekļiem" - izņemot atklātus mēslus priekš 2-litru alus dzērājiem un rusufobo propagandu - praktiski tur nav gudru, analītisku rakstu, tādi parādās labi ja 1 raksts pusgadā un tad arī tur vajag vairākas sakritības, tā skatos ka viens tāds interesants raksts ir parādijies, ar prieku palasījos www.tvnet.lv... un tad tur ir arī varāki apstākļi, kapēc tādus ieliek persona kā saka - spējusi tajos 40-to gadu notikumos - iekļūt tagadējā "pareizajā trendā" - ka viņi lūk cīnijās ne pret vāciešiem Padomu Armijas pusē , ne pret krieviem atbalstot SS un hitleriešu slepkavas, bet tipa - bija tas trešais spēks kas cīnās par latviešu valsti (tikai kādu valsti - tādu kā ir tagad, partiju+politikāņu vai "ulmaņa" idillei līdzīgu ?!) tāpat arī mans viens radinieks iekļuva šodienas "pareizajos" - jo ir politiski represētais, PSRS laikos aptuveni 50-tajos gados nosēdēja 1,5 gadus Jaunjelgavas cietumā, jo viņi 4 puiši, vēl skolnieki - atrada mežā ASV, CIP izmestu raidstaciju un viens no viņiem nostučijā "orgāniem" (nebrīnītos - ja tas bija kāds "zālamanveidīgais")
Ja Haiduks nevar atrast apsaukāšanos "židovskaja mordas" pieminējumā, starpību starp tiem 7tiņiem un manis pieminētajiem četriem, fašisma definīciju ar tā pazīmēm un salīdzināt ar situāciju PSRS un Krievijā, nu ko lai dara, vecums nenāk viens, pamazām zūd gan uztveres spējas, gan prāta skaidrība. Priecājies par šodienu, jo nav aiz kalniem nākamā un pēdējā stadija - pilnīgais marasms. Ja kas, "fašists" ir Krievijā ir ļoti populārs apzīmējums gan dzērājkaimiņam, gan politiskajam pretiniekam, kādēļ gan šeit to nevarēt lietot sev nepatīkama režīma apzīmēšanai?
Schneider:Ja Haiduks nevar atrast apsaukāšanos "židovskaja mordas" pieminējumā
Var, protams, bet tas nav viņam izdevīgi. Labāk paņirgāsies un nomainīs sarunas tēmu. Krievija, starp citu, dara tāpat - kaut vai ar zaļajiem cilvēciņiem - noliedz, ka tie ir pašu armija; pēc laika atzīst, bet ar zemteksteu - ai, nu tas taču bija tik sen un visiem tāpat bija skaidrs, ko tur tagad cilāt...
Tūlīt atradīs attaisnojumiņu, ka pirms kara "žīds" bijis visai normāls vārds, tāpat kā "pauts", utt. Un tas jau nekas, ka frāze izteikta krieviski un ka krieviski tas IR aizvainojoši un antisemītiski, pofig, tas taču savējais, kas saka...
Raksts par RUSOFOBIJU no KPE struktūras (partija, bāzeta uz KOB)
kpe.ru... Русофобия часто свойственна представителям «интеллигенции», «правозащитникам» и прочим адептам “общечеловеческих” западных ценностей. Более того, они считают за добродетель иметь русофобские взгляды и наклонности. На основе их многолетней, деструктивной деятельности не редок случай, когда антирусским настроениям подвержен человек Русский по национальности, который начинает всячески изживать из себя свою русскость, по капле находит в себе чужеродную кровь, отказывается от национальности, от своего народа. Нерусские русофобы обычно и не собираются отказываться от своих корней, но настаивают на том, чтобы отказались от своей национальности все Русские люди. Основной тезис русофобии, на современном этапе: Русский должен забыть свою русскость. Но если русский от своих корней и национальности отказываться не желает, то к нему сразу же “приклеивают” ярлык нациста.
ooo... KOB ir kruta lieta - ģenerāļa Petrova kultivēta. Onkuļa kura plāns bija okupēt pilnīgi visu pasauli, lai uz tās būtu tikai Krievija un viņas republikas
Un cik smuki viņš ģērbās - dieva tērpā ar pamatīgu bozi kā varas simbolu:
Tie kas šādi uzcērtās un vārās par vispasaules okupāciju - tie tak nevar būt asinskāri vājprātīgie ne? Īpaši ja tos izaudzinājusi sarkanā armija
Zalamans:lv.wikipedia.org... _ palasi, kas ir fašisms un tā pazīmes, pats.... Krievijā patreiz ir masveida psihoze un eiforija par pievienoto Krimu un daudzi propagandas apstrādāti Krievijas pilsoņi ir pārliecināti, ka Krimai reāli uzbruka ASV un tikai Krievijas vadoņa drosme ļāva šo ASV uzbrukumu atsist. Es nudien neesmu ne pravogo sektora, ne timošenko vai kličko piekritējs, agrākie un nesenie regulārie kautiņi ukraiņu radā starp deputātiem manī ir radījuši tikai ņirgas par tādu parlamentu, bet es vienmēr to esmu pieņēmis priekš sevis kā ukraiņu iekšējo lietu. Krievijai nav nekādu (ne juridisku, ne morālu) tiesību iejaukties kaimiņvalstu iekšējās lietās tāpēc vien, ka tur dzīvo kāds šo piekritējs. Tāpat kā citas valstis neiejaucās Krievijas iekšējā karā Čečenijā. Parakstot 1994.gada līgumu par garantijām Ukrainai sakarā ar atomieroču likvidēšanu, Krievija deva garanijas par Ukrainas robežu neaizskaramību, kuras pati patreiz ir pārkāpusi.
Lietot Krievijas virzinā vārdu - fašisms 1. cilvēka vārdu krājuma trūkums 2. dikti paceļ Krievijas varēšanu- fašims, līdz ar to fašistiska iekārta ir smalks, līdz beidzamajai skrūvītei atregulēts mehanisms, līdz kādam Krievijai tik pat tālu, kā PSRS bij līdz komunismam (krievijā ir krievu fašistiskās organizācijas, bet bijušais KGB, tās tur patālu no teikšanas) Par krieviju jāsaka, ka tās uzvedība pēdējā tūkstošgadē naf mainījusies. To reālāk būtu saukt par lielkrievu šovinismu, kāpēc lielkrievu... tāpēc ka visu laiku Krievijas tautai ir jāpilda dažu augšējā ešelona pārstāvju iedomas.
Petrovs ir tikai KOB "populizātors" no 1995.gada, viņam vispār nekāda sakara nav ar KOB izveidi par KOB izveidošanu ir Zaznobina lekcija, tai skaitā kritika - Petrova, tad vēlāk KPE "struktūras" kritika nevajag tēlot no sevis "zinošu profānu" (puskoka lēcēju - kas kaut kur kaut ko ir izlasījis un balsta uz to savus slēdzienus - tā arī paliekot savā tupajā 2-pirkstu pierītes alus dzērāja līmenī, kuram visa politika ir klubkrēslā pie "zombijkastes" )
kvaa:Petrovs ir tikai KOB "populizātors" no 1995.gada, viņam vispār nekāda sakara nav ar KOB izveidi par KOB izveidošanu ir Zaznobina lekcija, tai skaitā kritika - Petrova, tad vēlāk KPE "struktūras" kritika nevajag tēlot no sevis "zinošu profānu" (puskoka lēcēju - kas kaut kur kaut ko ir izlasījis un balsta uz to savus slēdzienus - tā arī paliekot savā tupajā 2-pirkstu pierītes alus dzērāja līmenī, kuram visa politika ir klubkrēslā pie "zombijkastes" )
ā nu tad ir skaidrs ar kuru pasaciņu kvā starpausu sēnalas nozombētas
es tak neteicu, ka jukušais armijnieks ko izveidojis - teicu tik par viņa āksta tērpu un nepārvaramo vēlmi okupēt pasauli. Bet citi čomi tajā sektā ir identiski klauni. Kvā jau varētu ķerties klāt un izskaidrot kurš tur nav jucis - būtu ņirgšana vēl uz lērumu lapām
kvaa:nu - tas jau labi parāda "vidējā mietpilsoņa" jeb "intelektuāļa" līmeni Latvijā, viņiem visi ir "klauni" paši viņi lepnā uzpūtība nozākās jebko
vienigais ko nozakasanas vertais Frukts ir KVAA, kuram smadzenu vieta ir iesista rieva ar Krievu armijas sapieru lapstinu , bet prats izskalots ar letu Krutku
drusku par tēmu ***************** Interesanta KOB lekcija - kā notiek pasaules pārvalde ********************************************* www.youtube.com... Опубликовано 28 апр. 2014 г.
Зазнобин Владимир Михайлович 2014 год. Глобальная Концептуальная власть это и люди и это идеи. Управление идёт на уровне матриц. Для обывателя рассуждения на эту тему просто не могут быть даже в приближенном виде рассматриваться как нечто реальное. Человек в нашем мире живёт в совершенно другой системе координат, и попасть во всеобъемлейшую систему он не может проникнуть исходя из внедренного образования и сложившейся алгоритмике мышления. Вырваться из ограниченного кубика мышления можно легко и просто - ЧИТАЙ КОБ. При неторопливом прочтении меняется личная алгоритмика в подсознании и человек прозревает и выходит за рамки в которые его вогнали с детства.
mana piezīme - protams KOB nav panaceja, bet šis tas noderīgs viņiem ir, vismaz informācija viņu ir vērtīga kaut vai par to, kā "spečuki" it kā nejauši ieliek avīzē TRUD dažas bildītes, tai tirāža 20 miljoni ex un tās bildītes zemapziņas līmenī tā strukturēti vada publiku, ka notiek 1991-1993.gada notikumi Krievijā, putčs, GKČP, Jeļcina izraušanās vadībā utml KGB tolaiku - kā saka Zaznobins - viņam deva atbildi - tas tipa esot pasaciņas, tas noticies nejauši, nekā tāda nav utml kā vēlāk izrādijās PSRS, armija, KGB - zaudēja šo cīņu - pret konceptuālo varu
PS uj ku dzejisks nosaukums - latviju spalvas censoņiem padevies "Krievu jaunais nacionālisms piedzimis no draudīgās Putina propagandas ļaundabīgajiem izgarojumiem kā Botičelli Venera no jūras putām, kā Nīčes traģēdija no mūzikas gara, pareizāk sakot - kā Atēna no Zeva galvas, uzreiz ietērpta bruņās un ieročiem rokās."
tikko nopirku Botičelii gleznas - Venēras dzimšana - reprodukciju un esmu bijia arī Florencē, Uffici galerijā, kur atrodās oriģināls
Alibaba:interesanti kāpēc klauns apvainojas ja to nosauc par klaunu?
Tāpēc, ka līdz klaunam - te tikpat tālu kā līdz mēnesim Kurkulis jau tik pa savu sūdu pļaņčku dzīvojas un pārdzīvo, ka nevar piespraust sūdu lentīti!
p.s. A, trakajiem jau nevajag teikt ka šie traki, tā klusām šo...ka tik nesatrakojas, ir jau tagad dikti uzvilcies. Gan jau Putina bilde uz naktsgaldiņa šo vakarā nedaudz nomierina.
Hugo:
A, trakajiem jau nevajag teikt ka šie traki, tā klusām šo...ka tik nesatrakojas, ir jau tagad dikti uzvilcies.
Gan jau Putina bilde uz naktsgaldiņa šo vakarā nedaudz nomierina.
Šito cilvēks tikai no savas pieredzes var uzrakstīt... laba paškritika Hugo
Nu to, ka tev patīk paņirgāties, esmu novērojis. Tikai divas nianses esmu novērojis - tev nesanāk tā forši peidūrīgi paņirgāties, jo vnk neproti, un otrs, ko esmu novērojis, ka tu pahodu ņirgājies tamdēļ, ka laikam pats esi ilgus gadus izņirgāts visos iespējamajos veidos Tas tik tā, man no malas skatoties...
Ko darīt... es rakstu no sevis, kā māku... bet novērtējumi rakstītajam ir dažādi ...
... ot otrā topikā par Ukrainu- minēju- ka kvaa praktiski izzūd, kad neviens viņam nepievērsīs uzmanību... bet kas tev deva... kvaa visus tur diedziņos un rausta kā lellītes (ne marionetes- tām ir citāda uzbūve)
Skaidrs, tagad ar voiloku istapsētās palātās, kuru durvju kliņķus sanitāri nēsā kabatās, tur tik bīstami trakos, mierīgākajiem rīko šizoterikas seminārus.