forum.gif
Foto velo izbrauciens 26/04/2014
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Foto velo izbrauciens 26/04/2014
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >
IerakstsAutors
Publicēts: 24.04.14 19:28 labots
 citēt
Kādu nedēļu pirms Lieldienām, čjatā dzima doma sarīkot pasākumu - paknipsēt un pamīt pedālīšus. Potenciālie braucēji laipni lūgti pieteikties, maršruta idejas laipni gaidītas. Pozitīvi spameri topika uzturēšanai arī drīkst izpausties.
Publicēts: 24.04.14 19:30 labots
 citēt
KĀ TĀ ! Tu lielajā kapitālistiskā sestdienas talkā nepiedalies !?
Griba 76Km ? Pa meža ceļiem un šosejām ar POĻŽU ? Jelgava - Ķegums vai Ķeggums -- Jelgava caur Baldoni un Missu u n Garozu ?
Publicēts: 24.04.14 19:33
 citēt
Doma nav slikta
Publicēts: 24.04.14 19:42 labots
 citēt
Es nebraucu , ŠANCES ga galvai BET maršrutu varu iedot . Agri rītā jasāk un vēlā pēcpusdienā finišs .

MARŠRUTS tāds ka abos galos teicama vilcienu satiksme UN finišus var dalīt kam Rīga kam Olaine kam Jekgava.
Publicēts: 24.04.14 20:11
 citēt
76 km būs pa smagu agrā pavasarī netrenētiem organismiem... :)
Publicēts: 24.04.14 20:15
 citēt
Lunis:... BET maršrutu varu iedot . Agri rītā jasāk un vēlā pēcpusdienā finišs ...

Laipni lūdzu, bet garums gan max 30km priekš pavasara PIRMĀ miniena. Vēl šogad neesmu sācis, baidos, ka mans dibens (neiesildītais) tos daudzos km var nesaprast.
Publicēts: 24.04.14 20:16 labots
 citēt
Lunis:

......76Km ? Pa meža ceļiem un šosejām ar POĻŽU ? Jelgava - Ķegums vai Ķeggums -- Jelgava caur Baldoni un Missu u n Garozu ?

Baigais "kaifs" mīt pedālīšus putekļu mākonī aiz kāda kravas autiņa uz izkaltuša grants ceļa... :face-sad:
Publicēts: 24.04.14 21:47
 citēt
Friidis:
Lunis:

......76Km ? Pa meža ceļiem un šosejām ar POĻŽU ? Jelgava - Ķegums vai Ķeggums -- Jelgava caur Baldoni un Missu u n Garozu ?

Baigais "kaifs" mīt pedālīšus putekļu mākonī aiz kāda kravas autiņa uz izkaltuša grants ceļa... :face-sad:

TUR 50% ir ceļi ar ļoti mazu kustību un 50% asfelts
Publicēts: 24.04.14 21:57
 citēt
Es vēl neesmu šogad minies, 76 būs pa daudz. Līdz 40 var domāt... Ķemeri?
Publicēts: 24.04.14 22:25
 citēt
40 jau ir Mangaļsalas/Bolderājas mols šurpu turpu.. :) (rīt vakarā pēc darba pavizināšos. Ja neuznāks slinkums vai kāds nepiedāvās alu dzert :))
Diemžēl 26/27 netieku, taču labprāt kaut ko sagudrotu Maija pirmajās dienās :)
Publicēts: 24.04.14 22:27
 citēt
Vot es ar par Ķemeriem un Kaņieri padomāju
Publicēts: 24.04.14 22:28
 citēt
Lunis:Es nebraucu , ŠANCES ga galvai BET maršrutu varu iedot . Agri rītā jasāk un vēlā pēcpusdienā finišs .

MARŠRUTS tāds ka abos galos teicama vilcienu satiksme UN finišus var dalīt kam Rīga kam Olaine kam Jekgava.

Ā, vel veļuku no lombarda neesi izņēmis :D
Publicēts: 24.04.14 23:04
 citēt
Hmm, pat, iespējams, varētu piebiedroties
Publicēts: 24.04.14 23:11
 citēt
Tagad var redzēt tos kas negrib sakopt apkārtni.........
Publicēts: 24.04.14 23:15
 citēt
Oliss:Tagad var redzēt tos kas negrib sakopt apkārtni.........

apkārtni, ibio, cauru gadu kārtībā uzturēt vajag, nevis, piedošanu, cūciski dzīvot un reizi gadā tad lepni visiem izrādīties - re, kā es sakopjos...
Publicēts: 24.04.14 23:41
 citēt
Otrajās Lieldienās izbraucu šo maršutiņu: Ķemeri-Rīga, kopā 70 km. (Sēravots, ''Dokumentālista'' Inta, Ķemeru tīreļa laipas, Kaņieris, Lapmežciems..utt. ) :big_smile:
Šeit ir maršutiņš: www.endomondo.com...
Publicēts: 25.04.14 09:35
 citēt
wiencmuzikanc:
apkārtni, ibio, cauru gadu kārtībā uzturēt vajag, nevis, piedošanu, cūciski dzīvot un reizi gadā tad lepni visiem izrādīties - re, kā es sakopjos...
+100!

Patiesībā jau varētu arī vairāk mīt... 40 nav nekāds strogais ierobežojums... vnk nākamajā dienā negribas galīgi mirt :D
Publicēts: 25.04.14 09:52
 citēt
wiencmuzikanc:
Oliss:Tagad var redzēt tos kas negrib sakopt apkārtni.........

It kā teorētiski jā, tikai ir viens liels BET... Cilvēku grupa, kas cauru gadu mēslo, un cilvēku grupa, kas piedalās talkā sakopšanā, ir divas dažādas grupas, kas nepārklājas. Un jebkurā gadījumā nav nekāda vaina, ja reizi gadā ir pasākums, kad visi sanāk kopā un uztaisa generāltīrīšanu. Tas ietekmē gan tos pašus mēslotājus, kas daļa aizdomājas, gan arī veicina, ka jaunā paaudze mazākā mērā izaugs par mēslotājiem. Un vienkārši kopīgi pasākumi paši par sevi ir laba lieta.
Publicēts: 25.04.14 10:02
 citēt
Nav ko te par mēsliem runāt - labāk par lietu

JA k-kas notiks, tad cikos plānots sakt , jo pašlaik izskatās, ka esmu bez kamerām , ja nu vienīgi kāds filminieks palicis
Publicēts: 25.04.14 10:02
 citēt
Mērķis ir "mīt" vai "fočēt". Tieciet vispirms ar to skaidrībā un tad plānojiet maršrutu!
Publicēts: 25.04.14 10:27
 citēt
NIN:... jo pašlaik izskatās, ka esmu bez kamerām ...

Varu tev izīrēt Nikon'u. LOL
Publicēts: 25.04.14 10:46
 citēt
9.20 Vilciens no Rīgas uz Ķemeriem. Jābrauc stunda, pa to laiku var arī par maršrutu vienoties. Aiziet? :)
Publicēts: 25.04.14 10:48
 citēt
Kur pa Ķemeriem ar ričukiem plānojat braukt? Pa mežu/purvu?
Publicēts: 25.04.14 10:50
 citēt
Es labprāt piedalītos, ja maršruts būtu braucams arī lētam pilsētas veļukam (nevis tikai traki krutiem visurgājējiem) un pa ceļam apskatāmie/nobildējamie apskates ojbketi viestu cerības, ka var būt arī kārdinoši.

Otrkārt, svētdienas pēcpusdiena būtu vēlamāka par sestdienas rītu...
Publicēts: 25.04.14 10:53
 citēt
svētdien visi LV velobraucēji minās no Cēsīm uz Valmieru, :)
Publicēts: 25.04.14 11:04
 citēt
Gaisma:Kur pa Ķemeriem ar ričukiem plānojat braukt? Pa mežu/purvu?

var pa Ķemeru apkārtni, var caur Antiņciemu līdz Kaņierim, var tālāk līdz jūrai, visu var sarunāt. ja nemaldos 2 gadi atpakaļ, brauca cilvēki gados ar parastiem ielinikiem arī, nevienu purvā nepametām :)
Publicēts: 25.04.14 11:07 labots
 citēt
Gaisma:Es labprāt piedalītos, ja maršruts būtu braucams arī lētam pilsētas veļukam (nevis tikai traki krutiem visurgājējiem) un pa ceļam apskatāmie/nobildējamie apskates ojbketi viestu cerības, ka var būt arī kārdinoši

Gaisma, tad tev derēs maršruts Rīga - Pansionāts Berģos :face-grin: :face-grin:

nesix:
NIN:... jo pašlaik izskatās, ka esmu bez kamerām ...

Varu tev izīrēt Nikon'u. LOL

Labs! :D

vilciens 9:20, nākamais 11.26, joopcik. Ir vēl variants - Sloka - tur iet ik pa pusstundai.
Publicēts: 25.04.14 11:30
 citēt
NIN:
Gaisma:Es labprāt piedalītos, ja maršruts būtu braucams arī lētam pilsētas veļukam (nevis tikai traki krutiem visurgājējiem) un pa ceļam apskatāmie/nobildējamie apskates ojbketi viestu cerības, ka var būt arī kārdinoši

Gaisma, tad tev derēs maršruts Rīga - Pansionāts Berģos :face-grin: :face-grin:

Tik jābrauc ziemā, lai no birstošajām smiltīm ir kāda jēga :haha:

9:20 Stacijas lielveikalā... Skan smagi :D bet nu davai, jāprovē. Šovakar būs smagā doma par to vai vajag man 645o uz muguras vilkt vai danunah... :D
Publicēts: 25.04.14 11:54 labots
 citēt
tb, 9:20 vilciens, tikties droši vien vajadzētu 9:00 - 9:05 (zinot, kā es mēdzu kavēt...).
Sapper
versatile
6.3 inch Nail (jeb 70% no NIN)
Kas vēl?
Publicēts: 25.04.14 12:04
 citēt
Pat 70% saku , ka būšu, BET jāatrisina kameras lieta + jātiek šodien pie riteņa :d - bet izskatās cerīgi
Publicēts: 25.04.14 12:31
 citēt
ko tur pa tukšo dienu ātrāk...

www.pinholeday.org
Publicēts: 25.04.14 12:41
 citēt
Ķemeri neuzrunā...
Publicēts: 25.04.14 12:42
 citēt
Ķemeri atstoj
Publicēts: 25.04.14 12:46
 citēt
Maris:Ķemeri atstoj

Nēnu, ja, Tina Ruzina, Jesse Lee vai Leah Maree brauktu līdz ieņemt priekšplānus, tad jau gandrīz vai pofig kur. :bad_smile:
Publicēts: 25.04.14 12:59 labots
 citēt
Maris:ko tur pa tukšo dienu ātrāk...

www.pinholeday.org

Svētdienā Biķernieku pusmaratons, jāatbalsta cienītā, tāpēc nav opcija.
A par pinholes dienu biju aizmirsis, jālūkā kādai kamerai aizmānīt adatcaurumu priekšā...
Publicēts: 25.04.14 13:09
 citēt
versatile:
Maris:ko tur pa tukšo dienu ātrāk...

www.pinholeday.org

A par pinholes dienu biju aizmirsis, jālūkā kādai kamerai aizmānīt adatcaurumu priekšā...

nu paņemam pinholes, trauku un atbalstam
Publicēts: 25.04.14 13:15 labots
 citēt
jā, maratonu ar pinholi... :D A ja jau ņem trauku, tad kam filmu ķēzīt?
Publicēts: 25.04.14 13:15
 citēt
Maris:
versatile:

nu paņemam pinholes, trauku un atbalstam

Ja godīgi, izklausās labāk par minamā transportēšanu uz Ķemeru mežu.
Publicēts: 25.04.14 13:29
 citēt
Viens otram tak netraucē.
Publicēts: 25.04.14 13:34
 citēt
versatile:Viens otram tak netraucē.

Arī citiem ir "cienītās". Un brīvdienas nedēļā tikai divas.
Jauns tematsAtbildēt
    Iet uz lapu
  1. <
  2. 1
  3. 2
  4. 3
  5. >

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas