forum.gif
Planšete foto apskatei - IOS vai Android?
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / tehnika / Planšete foto apskatei - IOS vai Android?
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 16.04.14 10:59
 citēt
Planšetnieks ir nepieciešams kā attēlu kontroles monitors, ātra sabildētā materiāla apskate ar iespēju arī minimāli apstrādāt šīs fočenes. Jau kādu laiciņu ir uz IOS ir pieejams Lightroom. Vai kaut kas līdzīgs ir iespējams arī ar Android darbināmajām ierīcēm? Patiesībā šobrīd ir jāsaprot atšķirības starp Samsunga un Apple planšetēm. Labprāt uzklausītu Jūsu ieteikumus un pieredzi.
Publicēts: 16.04.14 11:06
 citēt
Lietoju apple, android pat negribu izskatīt kā opciju. Drīzāk tad Win8. Bildes gan neapstrādāju uz viņa.
Publicēts: 16.04.14 11:10
 citēt
Publicēts: 16.04.14 11:15
 citēt
dansiga:http://valdisosins.com/2014/04/16/adobe-lightroom-5-4-un-jaunas-ficas-lightroom-mobile-1-0-1-un-lightroom-web/

Paldies. Ļoti noderīgs raksts.
Publicēts: 16.04.14 11:19
 citēt
Hm... Šis teikums gan man kaut kā nepatīk

"Vēl jāpiebilst, ka iPad nav iespējams tiešā veidā importēt RAW failus (tos neņem pretī arī pats iPad Camera Roll)."

Un kas ar fotoaparāta atmiņas karti ar WiFi? Vai tad no tās aŗi nevar uz planšeti pārsūtīt sabildēto?
Publicēts: 16.04.14 11:21
 citēt
Ja esmu kādā izbraukuma - izmantoju Ipadu lai pārskatītu rediģētu uzņemtās bildes. Ja ir vajadzība - bilžu apstrādei izmantoju Iphoto.

Ja gribi uzticamu planšeti, kas būs plāna un kvalitatīvi būvēta - pērc Ipadu.
Ja gribi darba zirgu uz kura strādāt - pērc Windows tabletu(kruto versiju, nevis mēsla RT versiju)
Ja vēlis planšeti, kas spēs darīt da jebko - pērc Androīdu.
:face-grin:
Publicēts: 16.04.14 11:38
 citēt
3rdHalf:Ja esmu kādā izbraukuma - izmantoju Ipadu lai pārskatītu rediģētu uzņemtās bildes. Ja ir vajadzība - bilžu apstrādei izmantoju Iphoto.

Ja gribi darba zirgu uz kura strādāt - pērc Windows tabletu(kruto versiju, nevis mēsla RT versiju)

Pastāstī lūdzu konkrētāk - kā Tu iedabū attēlus planšetē (USB, zilzobis, Wi-Fi)?
Publicēts: 16.04.14 11:58
 citēt
Ja lētā gala androids tad tas ir galīgs gemorojs. Ja dargā tad dargs gemorojs. Esmu lietojis gan vienus gan otrus un jav 3 gadu esmu palicis pie IOS, Protams ja ar bilžu lietām tad vajag planšeti ar retinas displeju un protams ka lielo. Personīgi lietoju 10" 4 paaudzes ar 3G, no darba piešķīra, un esmu apmierināts.
Publicēts: 16.04.14 12:04 labots
 citēt
traktors:
3rdHalf:Ja esmu kādā izbraukuma - izmantoju Ipadu lai pārskatītu rediģētu uzņemtās bildes. Ja ir vajadzība - bilžu apstrādei izmantoju Iphoto.

Pastāstī lūdzu konkrētāk - kā Tu iedabū attēlus planšetē (USB, zilzobis, Wi-Fi)?

Isepraužu sd karšu lasītāju ipadam caurumā, kur saule nespīd un importēju RAWus, kurus gribu editēt.
Pēc tam varu tās apstrādāt ar kādu appu vien vēlos.
Publicēts: 16.04.14 14:04
 citēt
3rdHalf:
traktors:

Isepraužu sd karšu lasītāju ipadam caurumā, kur saule nespīd un importēju RAWus, kurus gribu editēt.

Tieši tāpat es daru androidā
Publicēts: 16.04.14 16:46 labots
 citēt
Ipad importē RAW failus ka nemetās. :) Var i apskatīt i apstrādāt ar Snapseed. :) Tiesa, tie netiek treatoti kā 16bit Raw, drīzāk kā JPEG.
Publicēts: 18.04.14 18:24 labots
 citēt
3rdHalf:
traktors:

Nu tā. Ar karšu lasītājiem man diemžēl nekas nesanāca. Pamēģīnāju ar diviem dažādiem brendiem un ar pēdējo divu versiju aipadiem, bet abos gadījumos parādās uzraksts, ka USB device ir pamaz strāvas :( Vienīgais veids, kā varēju iedabūt RAWus aipadā bija pa tiešo no kameras caur USB vadu un pāreju.
Pēc pirmajām darbībām vēl nav īsti skaidrs, ka visu importēto pēc apskates izdzēst vienā paņēmienā, jo šķiet tiek piedāvāta opcija dzēst tikai atzīmētos attēlus, bet Select All funkciju neatrodu.

Sorry, bet vai kāds vēl var ko man te ieteikt? Varbūt vēl kādu karšu lasītāju pamēģināt? :)
Publicēts: 22.12.16 11:23
 citēt
Arī interesē planšete - no MID level
varbūt kāds tirgo savējo
Publicēts: 22.12.16 13:54 labots
 citēt
izskatās ka esesieši palīdzēs......uzrakstīšu kādu nopirku :face-wink::face-devil-grin:
ir kaut kāds GoClevers mājās, lasu gramatas uz viņa parsvarā,. izdomāju apgreidoties pa svētkiem, tipa pašam sev dāvana
uz kaut ko nopietnāku, arī praktiskāku
ar WINDOWS, un 4G

Lenovo Yoga 2-1051L
Publicēts: 29.12.16 16:38
 citēt
pirmie iespaidi
IPS matrice - tas ir spēks, uz FOTO baigi redzams, pavisam citas krāsas, kvalitāte
nopirku REMAX Micro USB habu, lai var pievienot peli, USB fleškas utt
pasūtīju čeholu ar aizsargstiklu un rakstāmkociņu
Windows 8 arī rullē, pavisam cita lieta, nekā ar Android
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (2):