par ko sāpe? ej un taisi revolūciju ar savām (ne)suņkaķsaulnolekt bildēm
Vai tad man ir sāpe????? es taču priecājos par visiem fotoknipsētājiem kas bildē suņkaķsaulnolēkt un plikņu bildes drazainās apkārtnēs Tā šī māksla auks un zels
Vavers:darbi nedrīkst būt izpildīti HDR... tātad dabas skati būs pelēcīgi, ar izdegušām debesīm...
Jā, nu burtiski iztulkojot to HRD, jebkuras vietas pavilkšana uz gaišāku, vai tumšāku arī skaitās HRD Jābildē ar ziepīti, kuram ir diopozitīvu efeksts (palīgproga), nekad nebūs debesis izdegušas
Vavers:darbi nedrīkst būt izpildīti HDR... tātad dabas skati būs pelēcīgi, ar izdegušām debesīm...
Dīvains ir tas punkts par HDR. Starp rīkotājiem vajadzēja kādu juristu, kurš spētu noformulēt atšķirību starp HDR un turpat blakus punktu par to, ka bildi nedrīkst veidot apvienojot vairākas fotogrāfijas Un HDR atļaut! Un tas trakākais, ka daudzās situācijās cilvēka acs redzējums ir tuvāks HDR nekā vienkāršai ekspozīcijai, jo acs akomodējas atkarībā no tā, uz kuru vietu kadrā (dabā!) mēs skatāmies. Spilgtā saulē skatoties pa logu es redzu tieši tā, kā šajā bilžā (kamerā iebūvētais HDR bez jelkādām viltībām) un diez vai kāds aparāts paņems šo diapazonu vienkāršā ekspozīcijā. Bet šitā bildēt, diemžēl, ir aizliegts!!!Tikai personiskajām vajadzībām!
Ha, ha, bildes iesniedzamas kategorijās; "Cilvēks", "Notikumi", "Dabas skaistums" , savukārt balvas piešķir kategorijās: "Cilvēks", "Ikdiena", "Dabas skaistums"
Dīvains tas punkts par to HDR ir aiz to, ka Latvijā nav nevienas aparatūras uz kā to var redzēt. ..es saprotu, ka to nolikumu rakstīja taču zinoši digigrāfi, ..un elementāras lietas nesaprot.
Medusslacis:Ko te raudat par kaut kadiem Suda hdr!bus laba bilde,dabusiet savu prizi! Bet née,ka tik samuljat foto
Par bildēm, izstādēm- vienmēr ir bijis un būs... cik neatkarīgas viena no otras žūrijas, tik būs pirmās vietas. Žūrijas vērtējums jebkurā gadījumā ir pāris subjektīvos vērtējumos sasniegts kopsaucējs . Bet tie noteikumu punkti ir, lai atsijātu nevēlamos darbus. Paliec apakšā layeri no orģinālfaila , kam nepieduries un saglabājot, saglabājās apakšējā layera dati... biju apstrādājis bildi ar PS, tā zaudējot ehif info, bet man to paprasīja, aizsūtīju tādu failu... derēja
Medusslacis:Ko te raudat par kaut kadiem Suda hdr!bus laba bilde,dabusiet savu prizi! Bet née,ka tik samuljat foto
Par bildēm, izstādēm- vienmēr ir bijis un būs... cik neatkarīgas viena no otras žūrijas, tik būs pirmās vietas. Žūrijas vērtējums jebkurā gadījumā ir pāris subjektīvos vērtējumos sasniegts kopsaucējs . Bet tie noteikumu punkti ir, lai atsijātu nevēlamos darbus. Paliec apakšā layeri no orģinālfaila , kam nepieduries un saglabājot, saglabājās apakšējā layera dati... biju apstrādājis bildi ar PS, tā zaudējot ehif info, bet man to paprasīja, aizsūtīju tādu failu... derēja
Da ko jūs sprinstat , iemeta savu GADA labāko bildi un GAIDIET balvas Domā kāds SPĒSU jums noteikt BLICE neblice un HDR vai ne HDR ja tas viss būs izmantors neuzkrītoši
kpacku:
par ko sāpe? ej un taisi revolūciju ar savām (ne)suņkaķsaulnolekt bildēm
Vai tad man ir sāpe????? es taču priecājos par visiem fotoknipsētājiem kas bildē suņkaķsaulnolēkt un plikņu bildes drazainās apkārtnēs Tā šī māksla auks un zels
Ar ko pats atskiries no šiem knipsetajiem? Ar to ka papildus esi vēl arī daildirsejs un mūžīgi neapmierināts rugumpods?
Oliss:
Ar ko pats atskiries no šiem knipsetajiem? Ar to ka papildus esi vēl arī daildirsejs un mūžīgi neapmierināts rugumpods?
Ar to ka es nekraidu ar kameru apkārt lai noknipsētu kārtējo miskastkaķi un parasto-vulgaris saulnolēktu vai puķīti, kociņu bet tu to vari darīt un pēc tam vēl no priekiem spiegt
emzi:
Ar to ka es nekraidu ar kameru apkārt lai noknipsētu kārtējo miskastkaķi un parasto-vulgaris saulnolēktu vai puķīti, kociņu bet tu to vari darīt un pēc tam vēl no priekiem spiegt
kādēļ tajā konkursā ir skatītāju/draugu balsošana? tas arī ir no svara? noteikumos rakstīts, ka starptautiskā žūrija vērtēs
Tai draugu balsošanai nav nozīmes,žūrija vērtē neatkarīgi.Pagājušajā gadā to autoru,par kura bildi visvairāk bija sabalsots,apbalvoja atsevišķi.Es domāju,ka balsošanas opcija tiek iekļauta konkursa popularizēšanai.
emzi:
Nu jā, skatos tev suņi vairāk pie sirds. Nu īsts šedevrs: www.fotoblog.lv...
emzi: Nu jā, skatos tev suņi vairāk pie sirds. Nu īsts šedevrs:
Tas ir viens suncs un ne parastais vulgaris, bet tu pat tādu nobildēt nevari tikai *irst māki Kur ir tavas fočenes???
Nu irs jau tu te vairāk kā sajēgas. Jā, nav man focenes, un es arī te nevienu par fotoknipsētāju nesaucu un par saulrietu-kaķu-sieviešu bildēm neļečiju. Saprastu vēl ka pats baigais meistars būtu - bet izņemot vienveidīgas salūta bildes+dažus ''šedevrus'' par citām tēmām, tavā galerijā neredzu! A focenes es savā datorā turu