forum.gif
Jaunais modes kvieciens, jeb brīvību liekajam apmatojumam!
Jauns tematsAtbildēt fotoblog.ninja forums / burziņš :) / Jaunais modes kvieciens, jeb brīvību liekajam apmatojumam!
  1.  
IerakstsAutors
Publicēts: 28.03.14 13:42
 citēt
Nu ir skaidrs kur Madonna smēlās iedvesmu :

Kā ar mūsu dāmām, ir drosmīgās? :face-smile:
Publicēts: 28.03.14 13:47
 citēt
Mans 'Rule of thumb' runājot par ķermeņa apmatojumu ir: "Ganlvenais lai neķereas zobos".
:face-wink:
Publicēts: 28.03.14 13:52 labots
 citēt
Kāds JAUNS , vienkarši "Mode pārgāja" :):) Vismaz līdz 1990/2000 mijai neviena neko neskuva :) Es perfekti varēju atšķirt KAS ir mana kliente PROFESIONĀLE vai vienkārši beibe tik pēc tā vai skūta vai nē :):) Mode uz skūšanu visām parādījās ~1997-98 gadā pēc viena no Brazīlijas karnevāliem , pirms tam skuvās tik profesionāles :) REĀLI . Esmu simtiem sievišķu bildējis gan laikā kad neviens neskuvās gan arī mūsdienās. Robeža 1990 beigas. Paduses gan skuva arī agrāk bet tik uz isām kleitām bet ar ne vienmēr. Atceros arī laikus kad vai visas piemēram uz galvas valkāja parūkas , tad šinjonus :):) Mušdienās reizēm ir baigi skati ka sievišķi ar jūtīgu ādu plēš sev visu nost , labāk neko nebūtu aiztikušas skati nevāji reizēm . Reizēm grimētājām vai "Skulptors" jātēlo lai restaurētu to kas SADĪRĀTS :face-wink::face-grin:
Publicēts: 28.03.14 15:09
 citēt
Aļi-ba-bam pāragrs pavasaris sācies?:big_smile:
Publicēts: 28.03.14 15:16
 citēt
Medusslacis:Aļi-ba-bam pāragrs pavasaris sācies?:big_smile:

Kāpēc pāragrs , es jau pirms pusotras nedēļas lēkāju ar plikām kājam pa pludmali kur aizvējā cepās 2 pabrūnas būtnes:)
Publicēts: 28.03.14 15:17
 citēt
Publicēts: 28.03.14 15:18 labots
 citēt
Publicēts: 28.03.14 15:22 labots
 citēt
Lunis:
Medusslacis:Aļi-ba-bam pāragrs pavasaris sācies?:big_smile:

Kāpēc pāragrs , es jau pirms pusotras nedēļas lēkāju ar plikām kājam pa pludmali kur aizvējā cepās 2 pabrūnas būtnes:)

Tapē ka sniegs būšot.a sniegā pliks Aļibaba nevar pa peļķēm lēkāt..Paskaties viņa profilenē-var apsaldēties..:bad_smile:
Publicēts: 28.03.14 19:32
 citēt
Lunis:Atceros arī laikus kad vai visas piemēram uz galvas valkāja parūkas , tad šinjonus :):)

Nu nu, un kādēļ tad es tādus laikus neatceros, kaut arī esmu vecāks par tevi? :amazing:
Publicēts: 28.03.14 19:48 labots
 citēt
Lunis: Es perfekti varēju atšķirt KAS ir mana kliente PROFESIONĀLE vai vienkārši beibe tik pēc tā vai skūta vai nē :):) Mode uz skūšanu visām parādījās ~1997-98 gadā pēc viena no Brazīlijas karnevāliem , pirms tam skuvās tik profesionāles :) REĀLI .

jopcik es par padušu apmatojumu, bet Luņs par skūtām vāverēm te :grimace:

Schneider:
Nu nu, un kādēļ tad es tādus laikus neatceros, kaut arī esmu vecāks par tevi? :amazing:

mok līdz tavam krajam tā mode neaizgāja? :face-smile:
Publicēts: 28.03.14 19:53 labots
 citēt
Schneider:
Lunis:Atceros arī laikus kad vai visas piemēram uz galvas valkāja parūkas , tad šinjonus :):)

He he , pie manīm un arī fātera darbnīcā jau tās būtnes "Parģerbjās izģerbjās saģerbjās" līdz ar to es zinu KAS ir kas :):) Zinu ka viečiem liels pārstigums ka kādreiz stāstu ka "Augstā frizūra" ir burka :):):) Reziēm mode ir visai exstrēma un mākslīga . Taka tīri labi varu atcerēties kāda garderobe "No nulles" bija modē Latvijā no 1960 nogales līdz mūsdienām:) Zeķturus un krūšturus un rāvējus uz muguras iemācījos tasīt vaļa ciet ātrāk kā pīpēt un braukt ar riteni::face-grin::face-grin::face-wink::face-kiss:
Publicēts: 28.03.14 19:57
 citēt
Augstās frizūras atceros un stāstus par burkām zinu, bet tās bija ap 60-to vidu, es tik sāku iet skolā un neticu, ka tajos gados būtnes pie tevis jau pārģērbās.
Publicēts: 28.03.14 20:05 labots
 citēt
Schneider:Augstās frizūras atceros un stāstus par burkām zinu, bet tās bija ap 60-to vidu, es tik sāku iet skolā un neticu, ka tajos gados būtnes pie tevis jau pārģērbās.

Man fāters profesionāls māxslinieks kura darbnīcā es uzaugu un dzīvojos kopš sevi atceros , vēlāk mācijos skolai utt. Fāterim tāpat kā man bija palša klientūra un labā bohēma:) Daudz bija klienšu kuras fācim pasūtiuja ne tik savas bildes bet arī kursa darbus un diplomdarbus , piemēram akadēmijā :):) Tantēm patīk ka viņas "Apbrīno" , arī es tīri labi tam noderēju kaut biju tik vien kā sīkais kas kautko zīmēja mācijās dzejoļus vai mājasdarbus. Reziēm vecais neslēpti ņirdza kad kāda "Aicināja palīdzēt" kaut ko aiztaisīt vai attaisīt , pārģērbjoties ,jo redz no "Mākslinieka kunga" brīžam bija taka nereti bet "Sīks puišelis" jau neskaitās :):) Vecais pēc tam parasti rēca un teica "Jo jaunāks apskatās jo šām labāka izjūta" Manm sīkajiem arī puikam līdzīgs "Lixtens" viņam ar kopš sāka staigāt dzīve norit starp mani un Tantēm kuras bieži vien ir bez jebkādas garderobes , audzinātājas man pāris reiz ir ieteikušās ka čalīts novērtējis kādu citu audzinātāju "Tīri smuki pupi " :face-grin::face-wink:
Publicēts: 28.03.14 20:23
 citēt
Da velnc ar visiem pupiem, runa bija par frizūru ar burku, tikko parakos pa internātu, izrādās, ka tā parādījās 1959.g. ar filmu "Babetta dodas karā", pie mums caur dzelzs priekškaru izspraucās ar dažu gadu nobīdi, es vēl to pamiglaini atceros, kad kaimiņu meita atbrauca no Rīgas un uzkasīja tādu visām ciema vecenēm (kurām matu garuma un biezuma pietika), bet nu tev gan to nevajadzētu būt redzējušam.
Bet Ogre, skatos, ir literāro talantu pilsēta... :face-wink:
Publicēts: 28.03.14 20:27 labots
 citēt
Es tādas atceros ne tik no 1960 nogales vēl 1980 nogalē kad jau VEFā šancēju :):) Pēdējo tādu bildēju ja neklūdos jau strādādams Ogrē 1990 sākumā :):) Sievišķu kuriem gaume iieķerusies jaunībā netrūka ne toreiz ne tagad :)
Publicēts: 28.03.14 22:05
 citēt
Luņam tak kādi 400 gadi vismaz.
Publicēts: 28.03.14 22:20
 citēt
smartins:Luņam tak kādi 400 gadi vismaz.

Minhauzens un viņa brālēns dzivo(s) mūžīgi :)
Jauns tematsAtbildēt
  1.  

Mana info:

Forum saīsnes:

Meklēt
Kategorijas
Diskusijas

Šobrīd online (0):