Ieteikums aizliegt forumā diskusijas par politiku, jo tās kalpo par iemeslu agresijai, kašķiem un tām arī nav nekādas saistības ar fotografēšanu. Ar Delfi, Pietiek, TVnet, Apollo politikai vajadzētu pietikt.
urbietrus:Ieteikums aizliegt forumā diskusijas par politiku, jo tās kalpo par iemeslu agresijai, kašķiem un tām arī nav nekādas saistības ar fotografēšanu. Ar Delfi, Pietiek, TVnet, Apollo politikai vajadzētu pietikt.
Cik esmu manījis, tad visos forumos ir offtopika sadaļa vai koffīkorners, kur runā par jebkurām tēmām, t.sk. politiku. Par citiem forumiem nezinu, bet piemēram pentaxforums.com, tur amerikāņi (republikāņi vs. demokrāti) dažreiz tādas diskusijas laiž vaļā, ka tik turies.
urbietrus:Ieteikums aizliegt forumā diskusijas par politiku, jo tās kalpo par iemeslu agresijai, kašķiem un tām arī nav nekādas saistības ar fotografēšanu. Ar Delfi, Pietiek, TVnet, Apollo politikai vajadzētu pietikt.
Politika iet roku rokā ar aktuālām fotoreportāžām. Lai objektīvu un skatāmu reportāžu uzbildētu, bildētājam ir jāsaprot notiekošie procesi - savādāk tas fotostāsts būs tads nepārāk. Attiecīgi vari droši dzēsties ārā.
Aktuālajās fotoreportāžās šo diskutētāju pienesums ir nulle, tas ir garām. Diskusiju līmenis praktiski neatšķiras no Delfiem, lamu vārdi, krievu un citādi domājošo sunīšana, masveida atsauces uz ārējiem avotiem gan tur, gan te. Tas tāpēc, ka šejienieši komentē arī tur.
Šis ieteikums Tev būtu jāizstrādā sīkāk, jo, cik redzams, Tu neesi arī par bilžu vai reportāžu ievietošanu. Kas tad paliek? Pērk un pārdod?
Fotogrāfija ir laimeta dokuments un tā nevar būt atrauta no sociāli-ekonomiskām un sabiedriski-politiskām lietām.Mēs nedzīvojam uz mēness pat ja bildējam tikai nosarmojušus kociņus,mākonīšus un kaķīšus.
IMHO, godātais topikstarteris savā jaunības maksimālismā būs pārāk daudz uzņēmies, atnāk un sāk rukšķēt uz mamutiem.
Nevari kā normāls cilvēks? Ienāc, apsveicinies, parādi bildītes, apslidi degunu, esi vienkāršāks un tauta pie Tevis pavilksies, bet nē, atsper ar kāju durvis un uzreiz ar pretenzijām....
UldisMuzikants:Aizliegt runāt arī par Canon vai Nikon kamerām, jo tas rada neremdināmu naidu!
Vo vo!Tie nikonisti ir jāiegrožo kamēr nav par vēlu!Mums jau dibinās pašaizsardzības komandas,kas nepakļaujas nevienai varai!Tiek vākti smagie statīvi un baltos objektīvus uzpildām ar degmaisījumu.
Cik vīru armija,cik tanku,lielgabalu un lidmašīnu bija Staļinam uz 41.gada jūniju un cik Hitleram?Bet vienalga komunistiem neizdevās iekarot visu Eiropu.Tresdaļu gan uz kādu laiciņu sev pievāca.
Diezin vai kas liels var notikt, jo "pod šumok" izrādīsies, ka Maskavas iedzīvotāji kādā jaukā rītā pamostas un uz austrumiem no MKAD ierauga lielu robežstabu ar uzrakstu Velkam tū Pīplzripablik of Čaina. www.nr2.ru...
Dolldia:Kā var aizliegt runāt par politiku, it īpaši, kad te draud 3. pasaules karš Tas skar arī fotogrāfus.
tas draudēs vienmēr, kamēr mammas neveltīs pietiekmu mīlestību saviem bērniem.
Karš draudēs tikmēr, kamēr cilvēku suga saglabās vitalitāti un tieksmi vairoties, kamēr vīriešos saglabāsies agresivitāte konkurējot par skaistākajām dāmām. Kad visi kļūs tik mierīgi, ka negribēs pat pamīlēties, tad arī karu vairs nebūs...
Jā vels,visi modernie sasniegumi,brīnumi un ērtības nav padarījušas cilvēka sugu pat par gramiņu labāku!Tagad taču dzīve 10 un 100 reižu vieglāka un patīkamāka nekā pirms simts gadiem.Ņe figa!Vajag laupīt grābt,slepkavot...nupat Ķīnā 30 vai cik tur dzeltenos rumpīšos ar nažiem nomočījuši kā tādus kaujamos lopiņus.
Krievu rakstnieks Šmeļovs par saviem tautiešiem ir teicis: „Krievi – tā ir tauta, kas neieredz brīvību, dievina verdzību, mīl ķēdes uz savām rokām un kājām, netīra fiziski un morāli, gatava jebkurā brīdī uzkundzēties visam un visiem.”
talavietis:gan jau buļbašos arī drīz sāksies atmoda..
TUR točna nesāksies Tas veciss visi ņem vērā , tur jau pēc 3 dienām par katru "Brēcienu" bij gatavs pants ka ŠAU bez brīdinājuma Vispār šie ar dzīvi APMIERINĀTI , pilnīg reāli normāls nabadzīgs "PSRS kolhozs". Ot tu iedomājies tevi tagad nolikt atpakaļ 1989 gadā dzimtā kolchozā uz ceļa , ar to ko tu zini pa nākamiem 25 gadiem. Ot šie skatās uz Kaimiņiem un KLUSĒ
Biznesa partneri no BY atbrauca ciemos ar jaunu Volvo džipu, jauno auto tirdzniecība tajā "kolhozā" neslikta: bestsellingcarsblog.com... Mums cieņā 10 gadus veci: www.iauto.lv... "„Latvijas auto parks ir viens no vecākajiem ES, kas rada konsekvences attiecībā uz satiksmes drošību un kaitīgo izmešu apjomiem." Cerams, kolhozā to nezina.
tas nav rādītājs, ar ko atbrauc biznesa partneri...., katrai valstij , reģionam savi priekštati ..... pirms diviem gadiem uz latviju, uz firmu, kurā tolaik strādāju, atbrauca norvēģi, parakstīt līgumu par 45 māju izgatavošanu, piegādi un uzstādīšanu vienā ciematā, norvēģijā, vairāku mijjonu euro vērtībā.... tad nu atbrauca viņi ar audi a 6, bet viņiem klanījās mūsu šefs, kurš brauc ar bmw x 6 ......
Nu un ko man no tā palaga ar skaitļu un procentu bjustgalterijas vajadzēja izlobīt? Tu labāk tieši pasaki, ka BY uz katru iedzīvotāju ir 1,2 jauna mašīna, bet Latvijā uz 100 iedzīvotājiem - viens vecs Moskvičs. Tad es visu sapratīšu.
Schneider:Nu un ko man no tā palaga ar skaitļu un procentu bjustgalterijas vajadzēja izlobīt? Tu labāk tieši pasaki, ka BY uz katru iedzīvotāju ir 1,2 jauna mašīna, bet Latvijā uz 100 iedzīvotājiem - viens vecs Moskvičs. Tad es visu sapratīšu.
...urbietrus jau domāja,ka Latgalē dzīvo domājoši cilvēki un varēs izlobīt no rakstītā domu graudu
Pirms gadiem 5 man viens entuziasts stāstīja,ka Ukrainā esot tik laba dzīve ,ka pensionāri pēc šnabja vairs kājām nestaigājot.Aizbrauc uz ciema bodi pa asfaltētu ceļu ar Kavasaki mocīti vai Audi auto.Ne kā pie mums galus nevar savilkt.Tikai nez kāpēc pats gan nepārcēlās uz turieni.
Es neesmu domājošs, man ar pirkstu jāparāda. Abu, ārpus Latgales dzīvojošu, kopīgiem spēkiem pierādiet man, ka viens no vecākajiem ES autoparkiem ir traģiskākā stāvoklī par BY autoparku.
Lai kādi ar nebūtu tie cipari, baltkrievi vienkārši nedaudz "atpaliek" savās ārišķīguma izpausmēs. Treknajos gados pie mums katrs nelielas kokzāģētavas vai celtniekbrigādes īpašnieks uzskatīja, ka bez BMW-X5 nu nekādi nevar pārvest ne eļļainu Husquarnu, ne noputējušu cementmaisu. Bet lietas lēnām mainās. Nesen pavadājām pa Berģiem draugus no Anglijas. Skatoties uz mūsu jaunbagātnieku pilīm viņi atzina, ka kautrētos, ja viņiem būtu tāda māja. Tas liecinātu par stulbumu un neprasmi pareizi investēt līdzekļus. Jau dzirdu iebildumus, tāpēc piebildīšu, ka apgalvojums neattiecas uz Holivudas aktieriem un NBA vai NHL spēlētājiem.