Mans kristītais vārds ir Bronislava ;-)))) BET - lācuk - paldies ;-)))))) neesi tāli no taisnības - ne dzimenē, ne vārdadienā, ispeēams,, ka nebūšu šeit ;-)))
dansiga:Mans kristītais vārds ir Bronislava ;-)))) BET - lācuk - paldies ;-)))))) neesi tāli no taisnības - ne dzimenē, ne vārdadienā, ispeēams,, ka nebūšu šeit ;-)))
dansiga:Mans kristītais vārds ir Bronislava ;-)))) BET - lācuk - paldies ;-)))))) neesi tāli no taisnības - ne dzimenē, ne vārdadienā, ispeēams,, ka nebūšu šeit ;-)))
Sveicam Dansigu vārdenē!!! Pie reizes arī Lunim pagājušajā dzimenē, G.M.Lācim tuvojošā kazu dienā un Dolldijai tā pat vien!!! Ā - un negatīvam ar izietu tehnisko apskati Nissanam.
smartins:Sveicam Dansigu vārdenē!!! Pie reizes arī Lunim pagājušajā dzimenē, G.M.Lācim tuvojošā kazu dienā un Dolldijai tā pat vien!!! Ā - un negatīvam ar izietu tehnisko apskati Nissanam.
un smartinīti ar gaidāmo 5 gadu jubiļeju pēc nedēļas, audz liels puika!
smartins:Sveicam Dansigu vārdenē!!! Pie reizes arī Lunim pagājušajā dzimenē, G.M.Lācim tuvojošā kazu dienā un Dolldijai tā pat vien!!! Ā - un negatīvam ar izietu tehnisko apskati Nissanam.