Klau, Tu gribi iemācīties bildēt, vai tikt pie plikiem zaķiem ? Un kāpēc ne secībā -iemācos bildēt, tad arī ķeros pie nju ? Domā, ka blogā trūkst drazas ar pervelīgām un vienkārši jēlām plikbildēm ?
Ok, par to, ka gribi mācīties, un kaut ko arī dari - tas ir jauki. Par mārketingu - mīnuss. To, kas tev ir vajadzīgs - modele, vēlams ar zināšanām par fotografēšanu - mēs būtu sapratuši, to, ko tu piedāvā pretī - nea. Pasmieties var arī mājās, internetā, nesperoties fočēties. Portfolio bildes vai garantēti šedevri arī varētu nespīdēt šoreiz. Un tāda mulsinoša specifika uz sievietēm - ja reiz tu netaisies fočēt plikas, un gulēt ar viņām arī nav primārais, tad kāda tur dzimumam nozīme? Man šķiet, ka tur būtu gan tev vieglāk citam čalim pateikt, ka kaut kas izskatās pēc sūda, savukārt tas tev iedotu skaļu un skaidru fīdbeku, ja nepieciešams, ar visiem trīsstāvīgajiem.
Rezumē - ideja ir very fine, tikai tad nu iemārketē sevi tā, lai sastājas rinda pie durvīm...
kbi_kbi, tevis teikto var attiecināt arī uz tavu vēlmi asistēt kāzu fotogrāfam. Nekas neliedz sākt ar draugu un radu ballītēm un jubilejām - tās svin katru gadu un vairākas reizes gadā. Lieliska prakse. Praktiski viss tas pats, kas kāzās.
urbietrus:kbi_kbi, tevis teikto var attiecināt arī uz tavu vēlmi asistēt kāzu fotogrāfam. Nekas neliedz sākt ar draugu un radu ballītēm un jubilejām - tās svin katru gadu un vairākas reizes gadā. Lieliska prakse. Praktiski viss tas pats, kas kāzās.
Pirmkārt ar manis teikto tavam komentāram nav nekāda sakara - es runāju par sevi mārketēšanu, nevis par to, kur un kā. Ja nu vienīgi tā daļa, ka katrs centiens kaut ko darīt ir vairāk par neko, jap.
Ja tu gribēji teikt, ka mums ar Putnu ir kopīga vēlme kaut ko darīt un līdzīgi trūkumi sevis mārketēšanā - jā, tajā janvāra mārketingā arī bija savas kļūdas, bet es vismaz centos sevi piedāvāt kaut kā - nu kaut vai kā šoferi ar 50mm objektīvu.
Bet pats trakākais ir tas, ka visi drukā tālāk, pats topika vaininieks, šķiet, ir atmetis ar roku visam un pačibējis! Pēdējo reizi manīts pirms mēneša.